Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12

:-))

Nézegetem a neten a gépeket,2db van fent 40 körüli áron,mondjuk babettaákhoz képest majdnem a duplája(Persze felújítási darabra értem)!

Nekem is sok motorom van inkább babetták,de egy berva még az álmom!

Általában a legtöbb börzén kint vagyok,össze futhatnánk majd egy eszmei cserére(Te a bervákról):-))

Holnap Soroksári börze van esetleg leszel??

Előzmény: roncsfelújító (11)
roncsfelújító Creative Commons License 2013.11.15 0 0 11

Nekem is ismerős volt a tied:) Két éve kaptam egy Schwalbét, Rometet és 207-es Babettát. Az elején problémám volt a Babettával, nem ment. Olvasgattam a Babetta love fórumot, ott találkoztam már a te nick neveddel, meg a hiba okkal. Alacsony benzinszint. Beállítottam és azóta jól megy a gép. Nyáron megjártam vele a Bakonyt is. 

Visszatérve a Bervákra, alkatrészt azért találni hozzá. Persze vannak cukor alkatrészek, pl km óra, takarólemezek, ezeket nehéz beszerezni, és ha van nagyon drágák. Nagyobb börzéken mindig találni pár alkatrészt, például Szigetszentmiklóson és Polgárdiban vettem már hozzá kormányt, kerékagyat, lámpafejet. 

Hiánytalan Bervát nehéz találni, a jófogáson van egy hirdetés május óta, az elég jó alap lenne, csak nemtudom meglehet-e még. Sok eladó nem szokta levenni a hirdetéseit. Ha olyat tudsz venni amin megvan a láncvédő és a csomagtartó akkor az már egy elég jó darabnak számít. Persze nemárt, ha blokkja kerekei és kormánya is van, de inkább az előbbiek szoktak hiányozni.:) 

Egy kisebb gyűjteményt már nekem is sikerült összehozni, most szeretném a meglevő gépeket újra életre kelteni eleget gyűjtöttem, hely már úgyis alig van.:) Az elején csak pár régi motor volt, de ezek mágnesként vonnzák egymást, főleg ismerősök által.:)

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 10

Szia!A Nickedet ismerem:-)

Szeretnék egy Bervát felújítani,érdeklödnék,hogy alkatrészt lehet e hozzá beszerezni(börzén)?

Esetleg valakinek van eladó,mondjuk egy olyan darab ami hiánytalan?

Régi motorokat újítok fel saját gyüjteményembe,nem kereskedni kell!:-)

(Babetta,Romet,Riga már van )

Előzmény: roncsfelújító (9)
roncsfelújító Creative Commons License 2013.11.10 0 0 9

Üdv! Kérdezz csak, mire vagy kíváncsi?

Valóban nem egy pörgős topic, de én azért néha benézek. A kevés Bervás inkább a ,,Berva, Panni Tünde, és a többiek..." nevű fórumot használja. De ha itt teszed fel a kérdéseid legalább kicsit feléled ez is:).

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.09 0 0 8

Pedig jó lenne ha beindulna mert jó lenne egy kis segitség,Bervát szeretnék venni.

Öreg63as Creative Commons License 2006.12.16 0 0 7

Nem egy pörgős topic. A haverom közben már mult hétvégén motorozott a bervájával amihez kellettek a küllők.

Talán jövőhéten rakok majd fel képet is róla.

Öreg63as Creative Commons License 2006.11.25 0 0 6

Sziasztok!

Van egy haverom, aki most újjit fel egy bervát, és küllők kellenének neki. Ha tudnátok valami cimet esetleg megköszönném.

CsA Creative Commons License 2005.06.09 0 0 5

Beletellett egy kis időbe, mire idetaláltál...

:-)))

Előzmény: frundsberg (4)
frundsberg Creative Commons License 2005.06.01 0 0 4
Na a nepper :))))
Előzmény: CsA (2)
CsA Creative Commons License 2004.10.10 0 0 3
Vagy mégse?
Előzmény: CsA (2)
CsA Creative Commons License 2003.11.12 0 0 2
A karburátort takaró lemezek megvannak?
CsA
Előzmény: Laczy_ (-)
Laczy_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1
Természetesen nem, de csak mert ingyen elvből semmit.
Előzmény: Janibacsi (0)
Janibacsi Creative Commons License 2002.05.27 0 0 0
Gondolom nagyjából 0Ft-ra gondoltál...:o))

Jano

Előzmény: Laczy_ (-)
Laczy_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 topiknyitó
A topik címeként jelzett mopedemet arra érdemesebbnek jutányosan átadnám. Nálam csak még rosszabb állapotba kerül. Üzemképtelen, első villája törött. A nyerge, csomagtartója és a pedálja idegen, többi eredeti.
Szintén üzemképtelen ugyanitt egy Java 23A Mustang. Ugyancsak új gazdát vár.

(L.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!