Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.31 0 0 69
OK, akkor mar most kezdjuk el szervezni a jovo hetet.
tehat legyen megint pentek. kinek jo?
djkalo Creative Commons License 2002.05.31 0 0 68
Sajna nem jó a szombat, a vasárnap is inkább csak 20-21+. Esetleg a ma este volna még jó, a 19.45-ös, de szerintem tegyük át jöv? hétre.

Érdemes lenne tehát már most lefixálni a jöv? hetet. Nekem a jöv? hét péntek megintcsak jó volna...

Biga Cubensis Creative Commons License 2002.05.31 0 0 67
Én is mennék két vagy több haverommal szombat este a MOM-ba. Tudtok valami számot vagy webcímet, ahol lehet jegyet rendelni?
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 66
En megyek penteken 11:45-re a Duna Plaza-ba a feliratosra, es szombaton 17:00-tol a MOM-ba a digitalisra. Ha valaki csatlakozna hozzam, hivjon vagy kuldjon uzit a 70-311-3645 mobilra!
OPi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 65
Sajna nem jó, családi életet fogok élni :-)
Előzmény: Törölt nick (63)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.29 0 0 64
Jaaajjj...
Én nem tervezek ám semmit sem.
Pár haverral megnézzük szombaton, de még frankón nincs is időpontunk, meg azt se tudjuk hányan megyünk, meg ők nem is topiclakók, bár indeus irogat néha.
Szóval valszeg péntek éjjel a depeche mode klubban döntjük el, mikor, hányan....
Szóval nyugodtan mehettek nélkülem is. :-)

Max majd megpróbálom beírni mikorra megyünk, de ezt nem garantálom, mert szerintem szét leszek csúszva... :-)

Előzmény: hágé (61)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 63
Szombat 17:00

Kinek jo ez az idopont? Igyekezzunk, mert mindjart hetvege!!!

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 62
lehet, hogy ugyanarrol beszel, mint en...
egyebkent mindegy. :) bar jobb lenne osszehangolni!
hágé Creative Commons License 2002.05.28 0 0 61
skywalker is tervez vmit szombra, tudsz erről?
"nagytopicban" írt ilyesmit...
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 60
Akkor mindenki, aki jonni szeretne, irja be ide, hogy melyik idopont felel meg neki:

péntek 19:45 vagy Szombat 17:00

Jo lenne minel hamarabb donteni, hogy tudjak jegyeket foglalni!!!

hágé Creative Commons License 2002.05.28 0 0 59
nekem a péntek és a vasárnap sanszosabb
Előzmény: Törölt nick (57)
hágé Creative Commons License 2002.05.28 0 0 58
péntek vagy szombat :-)
vagy vasárnap :-)
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 57
Mikor menjunk hetvegen? Pentek vagy szombat? Varom a javaslatokat!!!
OPi Creative Commons License 2002.05.27 0 0 56
Hug jöhet :-))
Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.27 0 0 55
UJRA TOKELETES A DIGITALIS KEP A MOM-BAN!!!

Most beszeltem egy holggyel, es a kovetkezo infot kaptam:

Tobben is szoltak, hogy villog a kep. Tegnap vegleg felmondta a szolgalatot a vetitolampa.
Miutan kicsereltek ujra, ismet tokeletes a kep, nem villog, es vilagosabb!!!!! :))))

Ugyhogy mennyunk ezerrel!!!!!! :)))

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.27 0 0 54
Legkozelebb elkerem a gepesz mobilszamat, es ha sotet a kep, vagy megint ugy ingadozik a fenyero, kuldok neki SMS-t... :)

Azert eleg felhaborito, hogy ilyen hibak elofordulnak a DIGITALIS STAR WARS eloadason!!!!
Legalabbis amikor kozosen neztuk, engem nagyon zavart... Titeket nem?

Legkozelebb megint hatra ulok a D sor kozepere, mert onnan eddig mindig jo volt... :)

Tehat mikor menjunk? Szombat delutan? Akkor hozom a hugomat is!1 :) (Csak 14 eves, nem ramaszni am! :))

OPi Creative Commons License 2002.05.27 0 0 53
csak szinkronos volt, a penteki angol utan valami borzalom volt a hang :-)
Előzmény: hágé (52)
hágé Creative Commons License 2002.05.26 0 0 52
szinkrooon??? minek???
ilyen sok pénzed van, hogy csak úgy szórod? :-)
Előzmény: OPi (51)
OPi Creative Commons License 2002.05.26 0 0 51
Tegnap megvolt harmadjara :-)

/analog-szinkronos/

Előzmény: hágé (49)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.26 0 0 50
Jaja, most ossze kell szedni egy kis lovet... Nekem pentek jo lenne, vagy szombat delutan/este!

Ha lesz idom, osszedobok egy kis weboldalt, ahol mindenki megadhatja a neki megfelelo idopontokat, es a legtobb szavazatot kapo idopontra lefoglalom a jegyeket!

Addig is olvasom a konyvet, ajanlom nektek is, nekem tetszik!

Előzmény: hágé (49)
hágé Creative Commons License 2002.05.26 0 0 49
mikor megyünk megint, srcácok?
hiányom van... :-)

ééérik a nyolcadik :-)

hágé Creative Commons License 2002.05.25 0 0 48
elnézést az üdítőért minden "érintett"től mégegyszer :-)
Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.24 0 0 47
Es meg en is hazaertem epsegben!!! :)

A fotot tenyleg elfelejtettem, elvileg a meccs utan gondoltam volna, de Jar-Jar elmenekult (es vitte a noket is)... :) No majd legkozelebb!

Szoltam a fickonak aki a penztarban ucsorgott, hogy ugyan szoljon mar a gepesznek, hogy a feny egyre szarabb lesz... Tegnap meg csak sotet volt, de ma mar zavaroan villogott is. Engem legalabbis nagyon zavart!!! (A ram borulo udito mar kevesbe...) :)

Legkozelebb szervezettebbek leszunk! Elore megbeszeljuk hanyan leszunk, es foglalok helyet. A tavolsag a vaszontol (I es J sorok) szerintem OK volt, tehat maradhatunk ott. En most tartok egy kis szunetet (eddig 5x), aztan juniusban megint nekifutok!

Mar varom a DVD-rip DivX verziot, hogy a lassitott lejatszas alatt vegre megtalaljam az urtehenet! :)

Aztan legkozelebb valami korabbi idopontot beszeljunk meg (pl. szombat kora delutan), hogy elotte es utana is legyen idonk dumalni!

Reggel 10-tol tanfolyamot tartok, ugyhogy most lefexek... (Tenyleg arulnak a West End mozi elott fenykardot??? Holnap megnezem!!!)

Udv, Benke

//** masneven Ujoncka **//

hágé Creative Commons License 2002.05.24 0 0 46
:-)))

frankón deficites volt a mozi nekem... nem elég, hogy buktam a liter üdítőt, kiesett egy full doboz cigi a zsebemből. igaz, hogy 4 hónapja leszoktam, de olyan pocsék napom volt, hogy gondoltam, egy szálba nem halok bele... az Erő úgy látszik másképp akarta :-)

Előzmény: OPi (45)
OPi Creative Commons License 2002.05.24 0 0 45
C3PO olvasta valamelyik ujsagban, vagy az interneten a politikai rovatban :)
Előzmény: hágé (44)
hágé Creative Commons License 2002.05.24 0 0 44
megnéztem ep1-ben az ominózus részt... be sem mutatkozik threepionak. de padmé néven fut egyébként. hát, félig buktam, félig nem

yoda rulz!!! :-)

hágé Creative Commons License 2002.05.24 0 0 43
jó estét :-)
OPi Creative Commons License 2002.05.24 0 0 42
Csoportkep nem volt, node a film jo volt :-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.24 0 0 41
Lenyegtelen ugyan, de azert leirom, hogy kockas shortban leszek, barna Nike hatizsakkal. Gatyomon elol ott lesz a feher nokia, de ezt mar tudjatok... :)

Elotte beulok a mozival szemben levo Movie Store-ba internetezni (mar ha kapok gepet...), mivel ingyen van!

7 ora utan pedig megyek a penztarhoz.

Legkozelebb lefoglalok 2 sort, es aki 1 oraval elotte odaer annak lesz jegye, aki nem, annak egy kis szerencsevel szinten.

Gyertek, viszek digi fenykepezot, holnap mar itt fog diszelegnia csoportkep a forumon! :)

Se7en Creative Commons License 2002.05.24 0 0 40
Parkolás: ingyen is megoldható. Pont a MOM Parkkal szemben (az Alkotás út túloldalán) épül egy új irodaház, az előtt van egy kis parkoló, ill. az ott futó utca 2 oldalán simán lehet péntek este helyet találni, és 6 után már nem kell pengetni...

Öltözködés: én mindenkit lebeszélnék a rövidgatyáról, mert nagyon jó a nagyterem légkondija, és a múltkor majdnem megfagytam. Mondjuk a Hoth bolygó megtekintéséhez lenne ideális ez a terem :)

Jegyek: akinek még nincs, az is jöjjön nyugodtan el, mert szerintem tuti biztos fog még kapni, közvetlenül az előadás előtt is, és jó helyre!!! Messze nem lesz teltház szvsz.

Szóval mégegyszer: aki olvassa ezt a fórumot nehogy otthon merészeljen maradni!!!! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!