Keresés

Részletes keresés

Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 40
És csak eltelt három év. És a három években az a borzasztó és megbocsáthatatlan, hogy eltelnek. Es most ujra itt fekszem. Harom ev hosszu ido, foleg egy agy eleteben, megis ismeroskent olel. O sem valtozott, en sem nottem.
Folytatod?
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 39
No látja, ez a beszéd!

Kiadó formában sose lesz, mert ahhoz rövid, de a héten elkészül, úgy tűnik.

Előzmény: Eurochild (38)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 38
Elviszem, Vago ur, egye fene! :)
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 37
Folytassa, Eurochild, ha már ilyen ügyesen rájött a megoldásra... A kompjútör azt jelzi, ön már nem gyermek, és inkább a türkizzöld Toyota Yarist ajánlja önnek. Természetesen ha nem tetszik önnek ez a szín, átfesthetjük olyanra, amilyenre szeretné. A márkája megfelel?
Előzmény: Eurochild (36)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 36
Tudja Vago ur, nagy a dilemma....Ooo, bizzuk inkabb a kompjuterre.

- no de mikor lesz a kiado formaba? -ize folytathatom az elso mondatot?

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 35
Gratulálunk, kedves Eurochild!! Olyannyira, hogy választhat az autó meg a gyerekszoba közt!
Előzmény: Eurochild (34)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 34
Megvan Vago ur kerem, megvan! A megoldas egy kedves ismeros ahogy epp masodszor fut ossze suicid onmagaval. Nem mondja, hogy nem mert igen! En tudom.
Es most mar ugye, enyem az auto!? - vagy mit gondol, valasszam inkabb a gyermekszobat?! :)
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 33
"... a múlandó boldogság és annak _megismételhetetlen_ pillanata...
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 32
...lett volna az alcim feladata. Hmm. Hat Vago ur kerem, maga aztan nem konnyit a helyzetemen. No de varjuk csak meg, hatha pidunga segit nekem.
pidungaaaa!
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 31
Sziaszia! Hát, akkor mi cseverésszünk egy kicsit, míg Eurochild vért nem pisil :-)

Eurochild, még nem olvastad, de fogod, mert szeretnéd...

Előzmény: pidunga (27)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 30
De hiszen ez a SOShivatal! Itt mellozve van a mellozes rendeletileg es punktum. - a neves kerdesedre, hogy miert hivnak igy, meg mindig nem tudom a valaszt. Pedig torom a fejem.
E.
Előzmény: pidunga (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 29
Na, most már közönség is van. Pidunga, kedves, üdvözlöm, vegye kezébe a szavazógépet, és nyomja meg a megfelelő gombot...
A zárójeles részeid és az utolsó mondatod segít...
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 28
Nem, nem, ilyen könnyen nem adjuk meg magunkat.
A második pontban foglaltak nem pontosak, deee....
Kérdezzük meg a közönséget?
Előzmény: Eurochild (26)
pidunga Creative Commons License 2002.05.08 0 0 27
Szia Angbet!
éppen kezdtem nagyon szomorú lenni, hogy itt is mellőzve leszek, beírok aztán mintha nem is írtam volna... :-(
de most látom :-)
szia szia!
Előzmény: Törölt nick (7)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 26
Vago ur kerem, foglaljuk ossze hogy mit is tudok!
1. ez egy olyan dolog amit meg nem olvastam.
2. es amit epp irok.
Hmm...Legyen olyan draga Vago uram es segitsen a harmadik konnyitessel is, bar tudom az mar a megoldas lesz. :)
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 25
Nem, mostmár értem. No, a találós kérdés szövege tovább mondja azt, amit írsz - újabb könnyítés...
Előzmény: Eurochild (23)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 24
Eh, ugy talaljak ki valamit, hogy me nem is olvastam? - most aztan torhetem a fejem.
Előzmény: Törölt nick (22)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 23
Nöm maga butul, en irtam erthetetlent. Az alcim szandekom valam olyasmi lehetett (hozza kell tenni, hogy ezt meghitt cinizmussal kell szemlelni, plussz nem art ha az olvaso egy csipetnyi onertekelesi problemaval fuszerezve eldegel). ez ugye mögvan?! no. ha a hirnev is csak 15 perc (ez valami kulfoldi ize, olyan mint a minden csoda harom napig tart) akkor az en-be-lem-be-le-szuletett siker (boldogsag, oromerzet vagyis minden ami melegen gyongyoz le a torkomon es a gerincemen ve...) az mennyi lehet? Fel perc, ket perc? (persze elvonatkoztatva a perc 60 masodperces merheto jellegetol, inkabb csak az aranyokat probalja szemleltetni emberi leptekben) - mellette a kosztumos foproba azt hivatott kihangsulyozni, hogy ilyen alkalom egy eletben egyszer adatik meg az emberfianak...
a mulando boldogsag es annak megismetelhetetlen jellegenek rovid, tomor osszefoglalasa lett volna az alcim feladata.
E.

-igy elso olvasatra ez sem tunik ertelmes magyarazatnak, de talan majd a kovetkezo.

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 22
Tényleg, a Harry Potter varázsló... nem esett le, mert nem olvastam/láttam. Nem csaló; minden csaló varázsló és nem minden varázsló... vagy hogy is van ez? Inkább közös részhalmaz esete forog fenn... Áh, belezavarodtam.

Mi van a hírnévvel meg a kosztümös dologgal? Butulok, látod, nem értem mindig az allúzióidat...

Hogy hogy kezdenék egy ilyen lélekkertészes dolgot? Elárulom:
... És csak eltelt három év. És a három években az a borzasztó és megbocsáthatatlan, hogy eltelnek. Feladat: találd ki, mi kezdődik így. (Segítség: még nem olvastad.)

Előzmény: Eurochild (18)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 21
Fura, nekem a filmek mindig csalodast okoznak...az egesz az Egri csillagoknal kezdodott.
Előzmény: Törölt nick (19)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 20
Egy este-reggel szennyes harmóniája.
- Ha a hírnév is csak 15 perc, akkor mennyi a belém-született sikertörténet egyszeri kosztümös próbája?!

Lélek-kertészeknek ajánlva -szeretettel.

E.

- egy ilyen fo (+alcimu) fejezetet hogy folytatnal?

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 19
[Lenyúltam a kulcsot és csináltattam róla másolatot, aztán visszacsempésztem a zsebedbe.]
Nem kell olvasnom, azt kell olvasnom, amit én akarok tanítani, nem pedig amit más tanár, ebben ez a klassz. Senkihez nem kell alkalmazkodnom, a mostani évfolyam ezt olvassa, de őszre valószínűleg már lefutott dolog lesz a HP, nem fogja érdekelni már a gyerekeket, helyette majd a Pókember-képregényt meg a filmet zabálják... Azt meg azért mégsem fogom tanítani... :-)
Előzmény: Eurochild (18)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 18
Nyit es zar az elso es utolso? Ez tetszik, ez jo otlet.
A varazslas tenyleg igy lehet, hogy a csal szinonimaja....no de akkor a Harry Potter -hallom neked is olvasnod kell- csal? O csalo? Torvenyszego? Elitelendo? Ugy birosagilag?- remelem SOSba gyermek labat be nem tesznek.

E.

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 17
Kinyitott a sóshivatal, úgyhogy itt vagyok.
Gondolkodtam ezen a csalás-dolgon, és arra jutottam, hogy ebben a kontextusban inkább a varázslás szinonimája, hm?
Szerintem sem értenek udvari tanácsosaid ehhez a szedett-vedetthez... mint ahogyan színtiszta szeretetből lehülyézzük egymást :-)
Előzmény: Eurochild (16)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 16
ez hudejo. pont en is igy gondoltam, amikor irtam aztan kozben itten masok beleultettek a mitis? a fulembe....ugy latszik ok nem ertenek az egeszhez.
most megyek szaladoba. mara nekem soshivatal becsukva.
E.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 15
Ja, csak A.nnyi? Én nem gondoltam semmi pejoratívra. Szerintem tökaranyos dolog szedett-vedettnek titulálni valakit, aki az is, főleg, ami az agyszerkezetét illeti.
Vótam dilidokinál! De téged nem említettelek, tekintve, hogy gőze sincs, ki lehetnél, akkor meg minek. Ez maradjon az én privát jótulajdonságom.
Előzmény: Eurochild (14)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 14
a szedett-vedett dolog. mondtak nekem hogy ez izesen pe-jo-ra-tiv. en meg nem ilyen lovat akartam. ezert mondtam, hogy ecsesztem, mert en masra gondoltam.
E.nnyi
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 13
????
Előzmény: Eurochild (12)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 12
az utolso szonal (a vodor-szeder) masra gondoltam. es ugy is irtam. aztan valaki elmeselte, hogy annak teljesen mas az ertelme. eh. ecsesztem. :(
E.
Előzmény: Eurochild (10)
pidunga Creative Commons License 2002.05.07 0 0 11
:-) küldök neked sok ilyet! :-)
Á, a PD topic nekem is ijesztő volt, ha a dátumokat megnénéd, látnád, hogy több mint egy évnek kellett eltelnie, hogy ilyen szószátyár módon írjak bele, és el is menjek PD-re...
Igazából pont egy ilyen topicra vágytam, ilyen szabadsággal, jaj miért is nem volt ez már két évvel ezelőtt??? Biztos meg kellett érnie:-)
Én is olvaslak titeket, csak én ahhoz nem tudok hozzászólni...
jé, ilyen negatív izéket én is szoktam használni, ez valami? vagy nem igazán??? hehe
hát még eccer üdv!!!
miért ez a neved?
Előzmény: Eurochild (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!