Keresés

Részletes keresés

Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 27
Ülj, hitvesem, ülj az ölembe ide!

Azert Pilinszky is irhatott volna viragosat, jobban szeretem.

Előzmény: kis virág (24)
Szerintem Creative Commons License 2002.05.04 0 0 26
Dr Vanyek

Te viziokrol beszelsz, en tenyekrol beszelnek.

1. Semmi garancia nincs arra, hogy az MSZP-SZDSZ jobb lesz, legfeljebb arra, hogy valamivel szerenyebbek lesznek.

2. Merlegeld kerlek azt, hogy az elmult 12 evben ki valtozott radikalisabban? Te hiszel annak aki pillanatok alatt 180 fokos fordulatot tesz? En nem nagyon.

3. Ha van turelmed percek alatt idezni tudom, hogy mit mondott Orban a FIDESZ 1992-es pecsi kongresszusan.
Azt allitotta, hogy az MSZP NEM hajtana vegre a SZUKSEGES gazdasagi megszoritasokat, mert tartana a szakszervezetektol.
Tehat Orban Viktor is elengedhetetlenek tartotta a megszoritasokat.

4. 1994-98 kozott a Bokros csomag valoban nagyon vacak volt, mindenkit roszul erintett, sok felesleges hulyeseg volt benne, DE meg kellett csinalni. Nezd meg Argentinat!

Előzmény: Dr Ványék (20)
Dr Ványék Creative Commons License 2002.05.04 0 0 25
Egy kicsit élesen fogalmazol, ez már sajnos a betegség előrehaladott állapotát jelzi. "orbán gané diktátort" nem tudom miért nevezed diktátornak. Úgy tudom, hogy a diktátorokat az emberek nem szeretik. Nyilván a rá szavazó 2.5 millió ember is csak kényszerből voksolt rá.

Örülök, hogy az MSZP-vel kapcsolatban nincsenek illúizóid. Csak mert olyan stílusban írsz itten, mintha ami most következne az ennek gyökresenen ellentéte lenne.

Végül: A János Magyarország 10 legjobb kórháza közt van (nem tom fejből a rangsort, talán 7-8. hely). De ha szarnak ítéled meg, akkor reménykedhetem, hogy az MSZP-d nyilván 4 év alatt olyanná varázsolja, ami már elnyeri tetszésedet.

dr

kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 24
Elhull a virág eliramlik az élet.
Előzmény: Mage (22)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 22
Ennek orulok :))

Hat igen, majusban mar nyilnak a volgyben :))

Előzmény: kis virág (21)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 21
Piros de néha kékülök!:)
Előzmény: Mage (18)
Dr Ványék Creative Commons License 2002.05.04 0 0 20
Ez bizonyára így van. És gondolom azért szavaztál az MSZP-re vagy az SZDSZ-re mert ők a garancia, hogy ilyen csúnya dolgok nem fognak történni. Hinni is lehet nekik, hisz ezt már megmutatták 94-98 között.
Ugye ezt hiszed?
Ha igen, akkor viszont tényleg rám van szükséged.

Keress meg a Jánosban! Addig kerüld a nyilvánosságot és szedj nyugtatót. 4 év múlva (ha...) bizonyára elmúlnak ezek a vízióid.

dr

Előzmény: kis virág (17)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 19
Mire gondolsz? A fidesz rablásra négy évig, vagy a fü növésére ilyenkor tavasszal?
Előzmény: Mage (15)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 18
Te milyen szinu vagy?
Előzmény: kis virág (17)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 17
Kedves doktor!
Nemlátja, hogy a fidesz orbán elvtársal kilopta a szemét? Na, látja, hogy nem látja!:)
Előzmény: Dr Ványék (16)
Dr Ványék Creative Commons License 2002.05.04 0 0 16
Hogy mi a baj? Sajnos nem vagyok szemész, de javaslom, hogy látogass meg szemorvost.
A kórisme: rövidlátás.

dr

Előzmény: kis virág (13)
Mage Creative Commons License 2002.05.04 0 0 15
Aki a viragot szereti, rossz ember nem lehet.
Ez forditva is igaz.
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 14
Azért gondoltam, mert te vagy az egyik legszemetebb náci a fórumon! A te munkásságod a legocsmányabb!
Komcsi is vagy csak tagadod!:( Mért nem térsz meg!?:)
Előzmény: vazzeg (12)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 13
Miért? Ez az igazság! A fidesz szétrabolta az országot és szétzilálta a jogállamot. Most meg pihen négy évig! Mi a baj?:)))
Előzmény: Dr Ványék (11)
vazzeg Creative Commons License 2002.05.04 0 0 12
Nem ismerheted a "munkásságomat", kisanyám. Legfeljebb egy részét.
Mindig viszolyogtam az ilyen sötét libáktól, hogy még komcsi is vagy, az csak növeli az undoromat tőled.
Amúgy meg nem értem, miért velem foglalkozol, te basztál le éppen valakit, hogy ne csinálja azt, amit éppen te magad csinálsz.
Előzmény: kis virág (10)
Dr Ványék Creative Commons License 2002.05.04 0 0 11
Na mostár álljál le virágszálam!

Köszönettel,
dr

Előzmény: kis virág (9)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 10
Az egész fórum munkásságod egy nagy uszítás, akkor most minek sikoltozol?
Előzmény: vazzeg (8)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 9
Szégyeljétek magatokat fideszesek, hogy az országot feldúltátok és négy évig raboltatok!
Előzmény: vazzeg (8)
vazzeg Creative Commons License 2002.05.04 0 0 8
Te is jópofa vagy ám, bazmeg, te mondod másnak, hogy ne uszítson?
Hát mi ez az egész topic, ha nem uszítás?
Előzmény: kis virág (6)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 7
Na, ja!
Előzmény: kis virág (6)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 6
Szabadságoselvem!

Ne uszíts! nem kellene illetve kellett volna a fidesznek és miépes tettestársaiknak annyit csalni, lopni és hazudni...

Hát persze, hogy nincs bizalom. Még kormányra sem kerültetek, de már rég leégettétek magatokat ...
Mi lesz később!?

Ettől függetlenül:
- nektek van/volt egy náci zsebdiktátorotok akinek nemcsak a körme, de az egész keze szaros volt ...

- van egy bennfentes, megbízható sztárügyvédetek /szájer/, ki tényleg fiukkal foglalkozott ...

- van egyormótlan nagy barmotok, aki már most szétaggódja magát útszéli stílusában a hatalmnak bármilyen cafatjáért, amúgy nagy "demokrata" és fideszes pártelnök, sikertelen történelemtanár ...

- eddig Mo. önálló Európai ország volt, az orbán csurka duó most készül banán gyarmatot csinálni az országból ...

Előzmény: Szabadelvue (5)
Szabadelvue Creative Commons License 2002.05.04 0 0 5
Virágszálam!

Ne uszíts! nem kellene illetve kellett volna a szociknak és szadista tettestársaiknak annyit csalni, lopni és hazudni...

Hát persze, hogy nincs bizalom. Még kormányra sem kerültetek, de már leégettétek magatokat ...
Mi lesz később!

Ettől függetlenül:
- nektek van/volt egy pufajkászsebdiktátorokot, akinek nemcsak a körme, de az egész keze véres volt ...

- van egy bennfentes, megbízható sztárügyvédetek, ki tényleg körömletépéssel foglalkozott ...

- van egyormótlan nagy barmotok, aki már most szétaggódja magát útszéli stílusában a hatalmnak bármilyen cafatjáért, amúgy nagy "demokrata" és szadeszos pártelnök, sikertelen beühyminiszter ...

- eddig Mo. önálló Európai ország volt, a Megyó-Kuncze duó most készül európai gyarmatot csinálni az országból ...

Előzmény: kis virág (-)
kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 4
És a miépes moderák is dolgoznak a fórumon wágner vezényletével, mint esetem is mutatja! Ez van! Na mindegy, ettöl még a fidesz elvesztette amit el kellett! Orbán meg mehet a sülyesztöbe! Attól, hogy havonta hívja csápolni a haverjait, csak az lesz az eredménye, hogy lefáradnak!
Előzmény: Nyolcker (1)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.05.04 0 0 3
nem kell meglepődni, ez a polgári oldal... sajnos
amióta megvolt a második foruló egyre jobban sajnálom a normális jobbosokat.
a miép meg anyák napján tüntet, kész kabaré
vagy operett?
kár ezért az országért, elég bajunk van enélkül is...
Előzmény: rtlosz (2)
rtlosz Creative Commons License 2002.05.04 0 0 2
Rövid, tömör, velős és kurvára igaz.
Előzmény: kis virág (-)
Nyolcker Creative Commons License 2002.05.04 0 0 1
Már lehazaárulózták az ellenzéket, leprolizták az ország nagyobbik felét, a kokárdával kirekesztették a magyarságból, most csalással vádolják. A jöv? elbaszódott! Törnek-zúznak a hatalomért, félelmetes faszimus!
zebrapinty Creative Commons License 2002.05.04 0 0 0
(Etelka?)
van már ilyen topic, csak szétforgácsoljátok az erőiteket:)
Zebrapinty

kis virág Creative Commons License 2002.05.04 0 0 topiknyitó
A hatalomhoz kapaszkodik! Semmi nem drága nekik. Felfordítják az országot nácizmusukkal és hatalom éhségükkel. Szégyen amit itt és most európa küszöbén egy zsebdiktátor érdekében tesznek! Ezek nem is magyarok, csak kiéhezett földönkívüliek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!