Na, én saját tapasztalatból nem tudok hozzászólni, mert én Metaxánál erősebbet nem iszom, 8-), abból is keveset, de minőségit, viszont az ismeretségi körben van egy-két hobbirepülős. Amikor még itt voltak az oroszok, ezek a Szovjet Hadsereg Napján valahogy meghívást kaptak az itteni szovjet repülősökhöz egy ünnepi látogatásra. Na, mit gondoltok, mi volt a díszpia, amivel a tábornok urak koccintgattak?
Igen, jól sejtitek, jégmentesítő, amit a vadászgépek szélvédőire használtak volna.
(Urban legend számba ment abban az időben városunkban, hogy az oroszok nem repülnek jeges időben, mert megisszák a jégmentesítőt.)
Nekem egy héten bőven lecsúszik annyi.
Ma reggel mondjuk a Diófában ittam egyet.
Na AZ tényleg méreg, de megéri reggel hatkor, mert annyi részeg városgazdálkodási alkalmazottat még filmen se lehetne látni egyszerre. Ott aztán tényleg kemény minden, amit megiszol :)))
lehet hogy a szlovákok mennek az uccádba de hogy a Horecet nem hozzák át a határon az tuti
hatalmas élmény!!!!!!!!: rum (lehetőleg minőségi-fontos!!!)+tojássárgája kikevereve
nyami:)))))))))))
Hát, nem jutottam ki a szlovákokhoz, de sebaj, jönnek ők még az én uccámba :)))
Egyébként egy nagybani Stroh-fogyasztóval voltam ma este egy társaságban, úgyhogy legalább teljesítettem valamit.
Holnap éjjel a Szegedi Konzervgyár ebédlőjének leamortizálása a cél, ez alkalomból megpróbálok valami érdekeset bekeverni, amit még én sem tudok meginni :)))
miután kwest elment a szlovákokhoz én kommentárkodom addig, tehát:
a Stroh rum fincsi, de értelme nincs (a 80-asnak, a 60-as el megy)
tény: a házinál nincs jobb, főleg ha te magad is güriztél a kertben ahonnan a rohadt gyümölcs megtermett:))
na
néhol enyhe hozzá nem értést tapasztaltam.
nem mindent olvastam el, de az ismétlés nem árt.
(főleg a gyenge ütő erejű piák alkalmazásánál)
TGV- tequila, gin, vodka; 2:2:2 arányban.
legjobban a T íze jön ki, ezért a megszokott fogyasztási módszerekkel lehet kisérni. só-citrom, fahéj- narancs, őrölt paprika- hagyma, rohanás a retyóra- fokozott fordított perisztaltika.
nem rummal kell az alkoholos kávét elkészíteni, hanem 40% os kommersz serrivel.
megtömöd a kotyogóst kávéval, töltessz bele cherry-t, és hagyod főni. nagyon finom, de nem túl ütős, a tatai-(pécsi) gólyatábor reggeli itala.
Azért azt felháborítónak tartom, hogy egy akkora szeszkazán, mint a Wágner, ebbe a szép témakörbe sem dugja az orrát :)!
Kedves Wágner úr, miféle cirkálós turmixról, vagy miről is regéltél te egykor, ami ütött, mint a Big-Ben ???
Asszem ebben a topicban írtam vmi hasonlóra kb. ezt, erre is illik:
Ez nem kemény, ez szar :-))
Egyébként mondjuk én a Mirindát még hidegen és szénsavasan se kedvelem igazán.