Keresés

Részletes keresés

bivak Creative Commons License 2002.04.29 0 0 10
Te sosem voltál normális. Miért jó az neked, ha többen utálnak mint amennyien nem utálnak?

Egyébként ezt nem csak Bayer mondta, hanem Orbán is és Pokorni is, csak nem ezekkel a szavakkal.
De minden megnyilatkozásuk mögött ott van, hogy mindenáron világok harca lesz majd és hogy az egyik borzasztó, a másik csodálatos.
Hogy a hozzád hasonló idióták ne békét hanem háborút akarjanak, hogy az Orbán-féléknek legyen legitimitása. Máskülönben nem lenne nekik, mert ha nincs félelem, nincs hatalmuk. Egész ténykedésük és politikájuk egy léggömb, amit félelemmel kell felfújni, hogy repüljön. Különben lelohad, összeesik és lezuhan.

Ne feledjük.

A szabadság: szolgaság.
A tudatlanság: erő.
A háború: béke.

A fidesz és vezetése pedig egy rémálom. Démonok ezek és megfertőztek egy csomó embert. Szerencsére sokan vagyunk akikre nem hat az efféle olcsó agymosás.
("Tisztelet" a hozzád hasonló kivételeknek)

Előzmény: Törölt nick (4)
Tamás Creative Commons License 2002.04.29 0 0 9
Lehet, hogy velük nekem sincs kedvem kibékülni.

Egy ilyen bayerbencsik párossal nem is érdemes... szerencsétlen hülyék...

Előzmény: Bárdy (7)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.29 0 0 8
Azért a Bencsik sem volt semmi aikor feltalálta a spanyol viszkot (SMS forradalom). A mosolygása már tényleg elmegyógyintézetbe való volt. Na és a Lovas vasárnap reggel a Kossuthon? Azt hallgatta valaki, esetleg felvette? Akkor kérnék belőle MP3-at.
Bayert ömagában nem is érdemes vizsgálni, maga a jelenség a lényeg. A magukat konzervatív demokratáknak nevező anarhista, felforgató, gyűlölködő bagázs.
Bárdy Creative Commons License 2002.04.29 0 0 7
Azt is mondta, hogy itt két Mo. van.

Persze ők tartoznak a jobbik (amelyik veszített), erkölcsösebb (amelyik hazudott), öntudatosabb (amelyik csak tömegben érzi valakinek magát) felébe.

Lehet, hogy velük nekem sincs kedvem kibékülni.

Előzmény: Artemis Entreri (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 6
Ugyane műsorban ugyanakkor Bencsik: "A pestieknek meg kellene rohanni az Erzsébet téri kerítést, és ledönteni" Könyörgök: kazettát!
Előzmény: firstmaggio (5)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.29 0 0 5
Sajnos több mint idióta. Ember ennyire hülye nem lehet ezt csak valamilyen felülről elképzelt cél érdekében pofázhatja. És ez a szomorú, elgondolkodtató sőt veszélyes....
Előzmény: Szeder Bandee (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 4
Teljes mértékben igaza van. A politikában már ez van, hogy különböző irányvonalak mentén szerveződnek az erők. Egység majd akkor lesz, amikor Kovács és Kuncze eftások kiirtják a másik oldalt (most ezt árokbetemetésnek nevezik) és feláll a hazafias népfront. szép is lenne, ugye balos kartásak; kell a fenének egy ilyen bivalyerős ellenzék, mi? :O)
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.29 0 0 3
Hat igen...remeltem, hogy nem en vagyok a hulye es teljesen jol hallottam, amit rofogott..
Szeder Bandee Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2
Komplett idióta.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 1
Kérem, aki felvette ezt a hírhedt műsort, dobjon meg egy kazettával. (Láttam, de nem vettem, sőt be sem vettem.)
Ugor Creative Commons License 2002.04.29 0 0 0
Kérdésedre válaszolva, röviden: nem.
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.29 0 0 topiknyitó
Hali

A penteki Sajtoklubban Bayer Zsolt azt hangoztatta, hogy az orszag igenis meg van osztva es kivanatos lenne, hogy ez a megosztas fenn is maradjon. Kerdem en: Normalis ez az ember?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!