te is hallottad, en is hallottam, o is hallotta, mindenki hallotta.
szerintem lehet hogy tegnap reggel volt ez az epromos beegesi dolog...
akkor miert csak most jon a reakcio?
en nem ertek hozza de nekem kellene egy ilyen modem. ilyen de szorzotenyezovel. be is kuldenem az uzenetet a bankba. hu de gazdag lennek.
miert nem jottek a reakciok? csak az mszp-nek es a fidesznek nem lehet buntetlenul hulyenek lenni?
a miepeseknek szabad??????
franka tibornak szabad? miert nem kuldi el a betelefonalot a francba hogy te egy budos kommunista provokator vagy es csak a pannon radiot akarod lejaratni? bolgarnak szerinted lehet ekkora faszsagot mondani? szerintem nem. ez volt a kommunista rendszer fo bune. franka tibor.
hogy hivjak ezt korrekt nyelven? deszelekcio, antiszelekcio? miert pont a hulye valasztodik ki a legkonnyebben? erre van magyarazat?
Pannon Rádió, hétfő reggeli műsor, egy betelefonáló az "egy ici pici vírus hihetetlen dolgokat tud művelni" stílusban próbálkozott.
Utána jött a főhülye, hogyaszongya: "ha a modem, amivel rákötik a gépet a telefonvonalra, EPROM-ról indul, akkor abba be lehet égetni, hogy bizonyos szavazatokat szorozza föl valamennyivel, például az MSZP-t 1,3-mal, a MIÉPet meg 0,8-cal."
Sajnos a többit nem hallottam, mert olyan hangosan röhögtem. Hát persze, b@zmeg, az EPROM!
akkor hallgass pannon radiot. ott megmondjak a frankat (bocs a frankot). tombol a rulez. illetve rulez a hulyeseg.
a fidesz ennyire hulye legyen. nagyon sok zsozsot igertek nekik az izraeliek 4 ev pihenoert.
bar ezt meg a pannon radio sem mondta.
o csak azt mondta hogy az orszag erdekeben a fideszre fog/kell szavazni. arra a fideszre amelyiknek kormanya valasztasi csalassal (szerituk) kigolyozta a miepet.
ja es meg azt mondtak hogy a modembe siman be lehet olyan programot(????) chipet epiteni amelyik levon egy koefficienst (ok csak egy allando szazalekszamot mondtak) a tovabbitott adatokbol egy bizonyos partnal.
es ezek az emberek mondtak hogy a miep az ertelmiseg partja. naluk van a legtobb doktor. persze lehet hogy a lodoktorok gyulekeztek ott.
hol lehet ilyen torzito modemet venni? ez olyan mint a gorbe tukor?
Vágyálom.
A választási informatikai rendszerben elég sok helyen kellene belenyúlni a szoftver(ek)be, hogy ez összejöhessen. Plusz a végeredmény kihirdetése elott papíron is átszámolják a szavazatokat a jegyzokönyvek alapján.
A Fidesz és a Miép azért kapott ennyi szavazatot, mert ennyien szavaztak rájuk :-)))
Szerintem 0 valószínűsége van annak, hogy a Fidesz nemtelen eszközökkel akarta volna elveszíteni a választást. Nem, ők Kövér Lacit és Schmidt Marit állították csatasorba a nemes cél elérése érdekében.
Több ismerős hallotta a rádióban, hogy állítólag belenyúltak a szoftverbe: a FIDESZ és a MIÉP szavazatok esetében egy bizonyos százalék felett csak minden tizedik szavazatot számolt a rendszer.
Tény, vagy vágyálom? Tud erről valaki részleteket?