Keresés

Részletes keresés

mdemon Creative Commons License 2002.04.08 0 0 6
minden letezo allami munkat?

Ez volt a jobbik, de nem letezoert is kaptak zsetont. :)

Előzmény: HoKr (5)
HoKr Creative Commons License 2002.04.08 0 0 5
Mondd azt, hogy ez nem igaz. Merthogy te tudod, hogy nem az. Merthogy te ott voltal.

Amit leirtam, az ugy van.

Ha ketelkedsz jarj (!) utana.

Te azt sem hiszed el, hogy a happy end a Fidesz cege, es ezert kaptak meg minden letezo allami munkat?

Előzmény: Polka (3)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
Jaja, maradjunk a tényeknél.
A Fideszke lecidázott az első menetben, vazze.
A másodikban meg már csak egy kis szellő kell, és megismerik mi is valójában az a K.O. - vazze!

:-)))

Üdv.
Greg

Előzmény: Polka (3)
Polka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Nahát! Képzeljétek, nekem meg azt mondta egy bennfentes, aki tutira ott volt ahol látták hogy valaki mondta, hogy a Fodor Gabriella kétszer is elélvezett amikor mutatták hogy kiesett a Miép és nem volt ám otthon, nem!

A szociknál meg az ünneplő tömegben történtek olyanok, de olyanok, hogy akik utána ott voltak ahol hallható volt a nyomok látszata, azok aztán teljesen kifeküdtek tőle, de teljesen, vazze!

Ezek a tuti infók, le vagytok maradva! Vacak kis pletykások vagytok ti a TÉNYEKHEZ képest.

Polka

HoKr Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
Szerintem nagyon be vannak tojva. Kael es Wermer egesz egyertelmuen loptak. Csakugy, mint Stumpf az e-kormanyzattal (szemelyes informaciok).

Nagyon rossz lehet a bortontol felni.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Pokorniról az utóbbi hetekben úgy leolvadt az úriemberes, tanáros, jólfésült magatartás, hogy rossz volt nézni.

Bár könnyen el tudom képzelni, hogy valójában egy kulturált, normális viselkedésű ember, csak magára kellett erőltetnie az agresszív Fidesz-imázst és ez a kettősség készítette ki lelkileg.

Nem tudom, hogy mi történt abban a szobában, ahová a Fidesz vezérei elvonultak, de biztos nem az időjárásról beszélgettek.

Előzmény: 798081 (0)
798081 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
Sokadkézből származó információ, nem tudom igaz-e, de hihető:
Tegnap este, amikor már látszott a zűr 10 óra tájban Orbán és Pokorni magukból kikelve üvöltöztek egymással egy szobában. Állítólag Orbánt különösen nehéz volt lenyugtatni.
HoKr Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Ma beszeltem egy baratommal, aki ott volt tegnap a Fidesz (eredetileg buli, aztan siralomhaz) rendezvenyen.

Ott mondta neki egy Fidelitas alelnok, hogy neki ugyis mindegy, itthagyja ezt a kocerajt :).

Ugyanez a csavo a Fidesz kozpontban dolgozik. Itt ma ket dolgot latott. Keves embert, es levert arcokat.

A patkanyok elhagyjak a sullyedo hajot.

Bearanyozta a beszamolo a napomat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!