Keresés

Részletes keresés

E-Lemér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1099
Mán láttam, OK!
Előzmény: ptiszai (1097)
-A Kékszakállú Herceg- Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1098

A Medgyessy szvsz most rengeteg szavazatot szerzett a Fidesznek. OVI egyszerűen felmosta vele a Közgázt. Őszintén szólva sajnálom szegény Kovács Lászlót, megalázó lehetett neki (az meg különösen hogy Bayer Zsolt ott ült közvetlen mögötte és jól a füléberöhögött Kovinak M. bénázásán Ö ).

Kirívó volt hogy M:

Többször is tüntetően demontrálta hogy a leghalványabb fogalma sincs a tényekről. Ezt baromi jól demonstálta a külföldiek földvásárlásának lehetőségeiben, a ELLENZÉKI földreform bakival, vlamint azzal hogy fogalma sem volt arról hogy hányan is vették át azta bizonyos mezőgazd. dokumentumot (M: *néhány százan talá* Orban: *Tízezren : ) *).

Egymás után rúgta sajt magának az öngólokat, és még ahhoz is gyenge volt hogy akkor legalább kibújjon a ragacsból, inkább rátriplázott, még inkább nevetségesség téve magát.

A legjob az volt amikor durcásan kijelentette hogy ez nem az ön asztala Elnök úr.

Hát lefordultam a székről a röhögéstől, olyan szánalmas volt. A szerencsétlen komcsik akik ott ültek a nézőéren, még azok sem próbálták marha jó beszólásnak beállítani ezt a gügyeséget vmi tapsfélével. Csak ültek és éget a bőr a képükről M. helyett is.

Most nemazért, de ezt az embert szvsz még a legelvakultabb komcsi sem látna valami szívesen az ország élén.

Egyszerűen üvöltően tehetségtelen, az egész mondókájában EGYETLEN tény sem volt, csak általános fröcsögés, hogy Orbán bünteti az öregeket meg ilyenek. Mi a francot csinált a stáb aki felkészítette hónapokon át, semmit?

E-Lemér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1096
Nem érezted meg az ENYHE iróniát az írásomban? Nos, akkor direktebb leszek, remélem, kampánycsendet nem sértve:
meggyőztek arról, hogy SOHA, SOHA, SOHA nem fogok az MSZP-re szavazni, mert az lenne a vég!!!!!!!!!
No, így már egyértelmű?
Szívesen kifejteném, hogy miért, de tiltja a jólneveltségem...
Előzmény: ptiszai (1090)
livefast Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1095
Nézd meg előbb mire válaszoltam. Nem öncélúan kattintgatom a maszop honlapját, azt elárulom neked.
Ha a maszopos olvtárs kifogásolja a fidesz honlapját, előbb ismerkedjen meg a maszopéval, ez a lényeg.
Amúgy egyik sem sért semmit, max. a röhögéstől kicsit húzódik már az oldalam.
Éljen a holnap!
Előzmény: karlsruhe (1082)
Kulik Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1093
Tessék: http://www.mszp.hu/kereso.php?next=1018104716
Előzmény: MaZsola (1076)
Kek Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1092
(Remélem, hogy írásom nem sérti a kampánycsendet, csak a benyomásaimat szeretném elmondani.)

Véleményem szerint nem volt jó, hogy ilyen módon került megrendezésre a vita: a közönség tapsai a vitától vették el az időt, a kampánycsend miatt pedig nincs ismétlés, így csak miután a gyerek megnézte a mesét, utána tudtam bekapcsolódni, és közben is fürdetéssel, etetéssel, altatással voltam elfoglalva.

A pártelnöki és a miniszterelnök jelölti vita számomra egy kis megnyugvást hozott. Én azt szűrtem le belőle, hogy a jelenlegi kormány herdálása nem nagyságrendileg nagyobb, mint az előzőé, vagy bármilyen várható következőé. Legalábbis az ellenzékiek ezt nem tudták bizonyítani.
Így aztán úgy nézek a jövőbe, hogy ha a jelenlegi kormány marad, akkor legfeljebb még 4 évig el kell viselni azt a stílust, amit a lekezelés, mellébeszélés, megosztás jellemez az én szememben. Nem egy kellemes dolog, amikor az egyik kezével valamit ad (családtámogatás, lakáshitel), közben a másikkal fenyeget, hogy nem szeretjük ám, ha nem úgy gondolkodol, ahogy elvárjuk. De ki lehet bírni.

E-Lemér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1089
Két anyám van, bár ne lett volna...
Előzmény: sony x (1081)
E-Lemér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1088
Sőt! A fidesz.hu-n semmit sem találok a vitáról. BEZZEG az mszp.hu!!!!!!!!!!!! Higgadt, tárgyilagos, kicsit sem részrehajló, előre nem megírt, a vitában elhangzott kérdéseket nem szó szerint, hanem intelligensen összefoglalva idéző, a válaszokat figyelembe vevő cikket jelentetett meg. Tehették, még éjfél előtt volt. Engem meggyőztek (;-)), de ezzel senkit sem szeretnék befolyásolni...
Előzmény: livefast (1079)
Photo Shop Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1087
OV másodszorra magyarázta el, hogy van a segély, amit kapnak a nem adozó családok és van az adókedvezmény, amit otthagynak a családoknál. Megyó: "önnek abban igaza van, hogy az öregek..." SENKI nem beszélt az öregekről! Ez tök az elején volt. Hosszú körmondat, erre OV: Tényleg ne vegye tiszteletlenségnek, inkább elmondom mégegyszer :-). Megyó nekifut negyedszerre, pedig Bárdos le akarja zárni, mert Megyó hejében tényleg nem a családtámogatással kellett volna kezdeni :-), erre témazáró: miért büntetés, ha valaki KAP valamit. OV: 98-ban EGYIK ELEME SEM volt a családtámogatásnak. Megyó: fordított "U" száj.
Más: "az ellenzék kezdeményezte..". OV kivárja: nagyon örülök ezt említette, mert nem kerekasztal volt, ha jól emléxem ott voltam és én nyitotam meg és én javasoltam :-))
OV döncire akarta kihozni, mert jelentősen vezetett tennap 20h-kor. MP akarta a vitát, megkapta, és magát égette, hagyni kell, menjünk haza! 98-ban legalább volt ojan, amikor a Horn sorolta a szerinte pozitív dolgait, hogy "Békét kötöttünk a szomszédokkal, stb...", akkor a teljesen tiszetességtudó OV, csak bele kellett szóljon: "Volt háború??". Tennap előtt még Megyó azt mondta, hogy OV a választások után megírja emlékiratait (:-)) ez lesz legszörnyűségesebb napja. Megyónak mejik? Amikor elvesztette a kocsijában tartott Grashem papírokat? Így kezdett Neki a választásoknak, csak a szocik már nem mertek mozgó vonaton mozdonyt váltani.
karlsruhe Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1086
Ez igen! Lényegbevágó és igen-igen cizellált vélemény egy már második hozzászólását író veterán nicktől. EZ nyilván megfelelő jogalap ahhoz, hogy minket fikázhass.

Mi lenne, ha gondolkodnál is?

KA

Előzmény: spinedzser (1083)
Tressy Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1084
Nem csak az övék mert az RTL-klub is közvetitette meg ki tudja hány tv :)
Előzmény: Törölt nick (1064)
spinedzser Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1083
Hölgyeim és Uram!
Az Önök hozzászólásai (tisztelet a kivételnek) pontosan tükrözik a választási kampányt. Nem csak az ideit. Értelmes, inteligens, módon kellene vitázniuk, hogy egyáltalán jogalapjuk legyen arra, hogy bármelyik miniszterelnökjelöltet és slepjét fikázniuk lehessen. Azonnal földbe döngölik azt, aki valakinek ellentmond, - elég primitív ez a módszer.
karlsruhe Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1082
figyu!

A kampanycsend nem azt jelenti, hogy mindent, ami megjelent, el kell tüntetni, hanem, hogy tilos új elemet (plakat, szorolap, interju, stb) kirakni. Az óriásplakátok is kintmaradtak, és te se tépted össze a tegnapi Magyar Nemzetedet.
A kampanycsend éjfélkor kezdődött, ha megnézed, az írás még ez előtti keltezésű.
Ha bármi gondod van, ne itt mocskolódj, hanem menj az OVB-hez (lásd: lap teteje).

KA

Előzmény: livefast (1079)
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1081
Kattintson oda, akinek két anyja van!
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1080
krstan!

Nem várhatok egyfolytában a te válaszaidra. Más dolgom is volt. Ezért a kései válasz.

Az utolsó mondat téged minősít!

üdv

Előzmény: Törölt nick (1077)
livefast Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1079
www.mszp.hu/indexkampany.php

Első sor:
Orbán Viktorra rászámoltak :-)))

Keressük ki a fidesz.hu-n a tegnapi vita értékelését! Van-e olyan írás, hogy
Medgyessy Péter zavartan dadogott?
Én nem láttam ilyet...

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1078
...es hogy ki kemenykedik?
hat azt inkabb hagyjuk.
nem en pattogok itt jo ideje.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1077
Edes vagy.
Most mar csak mosolygok rajtad.
Jo sokaig tartott lefordittatni, ugye?
:-)

Javaslom: az utolso ket szot meg forditsd le - megeri.
Szia.
Ki kell lepnem, sajnos.

Do vidjenja.
Zelim svaki dobro.
:-)

p.s.: ha mar a magyarkodas szoba jott: a helyesirast is megemlithetjuk.

szia, kicsim.

Előzmény: sony x (1075)
MaZsola Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1076
Jelenleg csak egy parlamenti párt tarja be a kampánycsendet az interneten: találd ki melyik az, ha nem megy, akkor kattints ide!
Előzmény: livefast (1009)
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1075
Kösz a javaslatokat, de Neked sem ártana minél több könyvet és újságot olvasnod. Mint már említettem!

Kicsim én elhiszem, hogy szerb vagy. Csak az a baj, hogy nem érted a dolgokat.

Más

Ez egy magyar nyelvű fórum? Akkor nem kellene itt keménykedni a szerb nyelvtudásoddal, ami hagy ki vetni valót maga után...

Tanulj, tanulj, tanulj!

üdv

Előzmény: Törölt nick (1074)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1074
Sta da kazem na to?
Ubden sam da si bolestan.
Mozes biti sigurni da je tako.
Ali imam jednu dobru ideju: citaj casopise, knjige, novine marljivo i strpljivo.

Stoko jedna!

Előzmény: sony x (1073)
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1073
krstan

Igazad van feladom! Hozzád én hülye vagyok.

Azért adok még egy tanácsot: porold le a szerb tankönyveidet, ha vannak. Foglalkozz egy kicsit szerb törivel, ha már az ő nevükben beszélsz.

üdv

Előzmény: Törölt nick (1071)
bakoka_5er Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1072
Szép napot!

Mindkét vitához lenne hozzászólásom: A tv-beli OV-MP-hez és itt a fórumon zajlóhoz...

OV-MP vita:

Ha objektívnek akarunk maradni (n. n.nehéz), akkor nem derült ki, miért is kell kormányt váltani. A kihívó nem mondta el, hogy mik azok a súlyos hibák, amik miatt kormányváltás szükséges, valamint azt sem mondta el, hogy ő pontosan milyen megoldásokat javasol. Inkább a meglévő szerkezetek továbbfejlesztése továbbvitele mellett emelt szót.

Súlyos fogalombeli, definició szintű értelmezésbeli különbségek voltak. Ebből következően elbeszéltek egymás mellett.

A közönség bevonása nagy hiba volt. Serintem a 100 percből kb 20 biztos elment a tapsolással. Jobban örültem volna egy studióvitának, ahol tényleg a két személyiség és tudnása és nem tudása ütközik meg, szakmai részletességel a show-elemeket nélkülözve. Itt az ováció alatt volt idő gondolkodni, felkészülni, lehiggadni -ez nem jó.
Egy három-négy órás szakmai vita egy studióban az jó lett volna, min. 10-15 égető témával.

Mindkét fél zavarban volt, ez érthető. Elég nagy az elvárás. Orrhoz nyúlás (MP), fültőhöz nyúlás (OV), mimika, stb egyéb metakommunikatív elemek erre utaltak.

? Hogy kerülek 50-60 éves csókák a kisorsolt 250 diák közé a hátsó sorokba? Hmm?
? Az első sorban a bológató vagy NEM-et integető emberkék? Ez elég szomorú. Bábjáték?

Fórum vita:

Sajnos jellemző ránk magyarokra, hogy egymás torkának esünk, holott inkább vállvetve kellene a problémánk megoldásán ügyködnünk. Fikázni azt lehet, de nem vezet sehova. Magyar magyarnak farkasa. Minek ide idegengyűlölet? Gyűlöljük mi egymást is.

Tisztelettel kérek mindenkit, a civilizált, kultúrált érvelő hangnem megtartására.

B. (egy polgár)

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1071
Vajda?
Te el vagy tevedve.

Az a problema, hogy szembesultel egy tennyel es ahelyett, hogy valami ertelmeset mondanal, inkabb sertegetesbe kezdesz.
No comment.

Előzmény: sony x (1070)
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1070
"Eppenhogy "szoltak", csak te lehurrogod."

Na végre valami értelmes tőled!Mikor és mit szóltak? Mi baj kis vajdám? Mesélj!

Én senki nem hurrogtam le! Maradjunk ennyibe...

üdv

Előzmény: Törölt nick (1067)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1069
Ld.: 1061-es hozzaszolas
Előzmény: sony x (1068)
sony x Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1068
Kicsim, nem nehéz elfogadni. Csak szeretem, ha a vitapartner érdemben is hozzá tud szólni a dolgokhoz.
Neked még ehhez fejlődni kell!!!

üdv

Előzmény: Törölt nick (1060)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1067
"...Honnan tudod, hogy ők nem elégedettek azzal a képviselettel, ami van nekik...."

Egesz pontosan onnan tudom, hogy szerb szarmazasom reven allandoan ertesulok a kisebbsegi hirekrol a Kisebbsegi Onkormanyzattol, es a nemzetisegi lapokbol (pl.: Srpkse Narodne Novine).

Onnan tudom.

"...Liberáliskám, ha majd akarnak valamit ezek magyar állampolgárok majd szólnak és nem Neked kellene megmondani, hogy mi legyen jó másnak... "

Eppenhogy "szoltak", csak te lehurrogod.
Amugy javaslatot tettem es elvi vitaba bocsatkoztam (nem veled). semmikeppen sem mondtam meg senkinek semmit.

Ennyit a jolinformaltsagodrol es tenyszerusegedrol.

Előzmény: sony x (1063)
Zsiger Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1066

Te aranyos kis OKOSTOJAS !
Nem vagy Te veletlenul 100 napos ?!
Előzmény: Erkölcs Erő Egyetértés (1010)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1065
Meerthogy Orban vegig "elnokurazta"..

Biztos O mar tud valamit !

Egyfelől több pénzügyi intézménynek (bank) volt elnöke (elnök-vezérigazgatója), és ugye a volt elnököknek is jár a megszólítás :-)) másrészt ha jól tudom, jelenleg is elnöke pl. a Magyar Közgazdasági Társaságnak.

Előzmény: Zsiger (1058)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!