Keresés

Részletes keresés

NEC Creative Commons License 2002.04.05 0 0 965
Már a topic címe is a fidesz mentalitást hordozza: "LEALÁZTA"

Lehetett volna : jobb volt, jobban tetszett, győzőtt, stb......

Én mindkét embernél láttam hibát és okos érvet. Csak az elvakult pártkatonák nem látják a fától az erdőt.

KrinyO Creative Commons License 2002.04.05 0 0 964
"POKORNI LEALÁZTA KOVÁCSOT"

Szerintem pont forditva tortent. Jo kezekben LESZ az orszag, ezert megyek el szavazni.

bqasx Creative Commons License 2002.04.05 0 0 963
Kovács lenne az igazi ellenfél??? Elég egyszerű gondolatmenettel van megáldva, de ez az MSZP-s gondolatmenet.
Előzmény: Cunhal (956)
PRAETORIANUS Creative Commons License 2002.04.05 0 0 962
MSZP-és =/= MSZP.
Mint ahogy Várhegyi=/=Fidesz.
De azért jó ismételgetni, nem?
Előzmény: MZ per X (950)
Demim úr Creative Commons License 2002.04.05 0 0 961
vagy: "nincs veszve bármi sors alatt"

azért a tedd rá éltedet nem feltétlenül követendő.

hátha mégis tévedés...

Előzmény: Endorfin (952)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 960
Bemenék a Krampács üzletbe vásárolni sámfát.
Cámlát kérek.
Kapok?
Nya kapok.
Elkapják a sámfagyárost!
Elűcidik a cámlájit.
Ninda!
Benne van!!?
Orrod a seggesvári csatában!
wizes.
Előzmény: MZ per X (950)
vomit Creative Commons License 2002.04.05 0 0 959
legyel szives ezt is atszamolni, melyik hany sort kapott:
Gondola
Előzmény: Endorfin (835)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 958
...kb. fél órán keresztül mondogatta a saját véleményét, ellenfél, vitapartner nélkül. Hiába, ez jobban megy nekik, Orbán Viktor is így szeret "vitázni" :))
Előzmény: Törölt nick (957)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 957
Pokorni eddig milyen ellenféllel került szembe egyáltalán?:) Mert ha minden igaz, ez volt az első vita a 4 évben.

Ja, azt láttátok, hogy reggel az m2-n Pokorni egyedül(!) magyarázta a tegnapiakat? Azért ez se akármi :)))

Előzmény: Cunhal (956)
Cunhal Creative Commons License 2002.04.05 0 0 956
Pokorni szerint "szép és izgalmas" volt az elmúlt négy esztendő. Ebben az egyben igazat adok neki: a Fideszes politikusoknak és családjaiknak szép volt, nekünk meg izgalmas.
Ami engem illet, inkább nyugalomra vágyom, mint a savonarolai lázas tekintettel kapitális baromságokat zsolozmázsó Kövér Lászlóra, meg a Fidesz high society-t elvtelenül kiszolgáló, gátlástalan sleppre.
A Pokorni-Kovács vita szerintem egál volt, de az kitűnt, hogy Pokorni, ha igazi ellenféllel kerül szembe, nagyon sebezhető.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 955
Miért, te láttad már Medgyessyt vitázni?:)

Igaz, Orbánt se láthattuk az elmúlt 4 évben, elbújt ;))

Különben szívesen láttam volna egy Kuncze-Pokorni vitát, dehát Pokorni nem mert kiállni.

Előzmény: quequecc (954)
quequecc Creative Commons License 2002.04.05 0 0 954
Érdekes lesz a tegnapi vita fényében a mai vita.
Pokorni szerintem érvelt, míg Kovács vádaskodott, és felelőtlenül ígérgetett. Pokorni elfáradt a végére ez igaz, de ez hiba?
Kovács idült vigyorral az arcán ülte végig a vitát, nehogy valami érzelmi megnyílvánulás elárulja.

Az tény, hogy Kovács sokkal felkészültebb, vitaképesebb partner, mint Medgyessy.
Jaj, szegény MaSzoP!!!

üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 953
Kedves polgárbarát,

ha az SZDSZ az MSZP-vel fog kormányozni, akkor az SZDSZ-t juttattam közelebb a hatalomhoz, ők meg azt fogják képviselni, amire én szavaztam. Ezért szavazok rájuk. Sokan az MSZP-re szavaznak, az az ő dolguk. Én azért nem az MSZP-re, mert az SZDSZ áll hozzám értékrendben közelebb. Ha kisebbségben lesz is az SZDSZ a kormányon belül, akkor kisebb mértékben tudják képviselni az én érdekeimet, de akkor is azon lesznek, és ez a lényeg. A demokráciában nem az a cél, hogy valakiket hatalomra juttass és ezzel manipulálj, hanem hogy arra szavazz, aki hozzád a legközelebb áll, aztán majd az arányok eldöntik, milyen lesz a parlament összetétele. Csak annyit kell ehhez elérni, hogy az ellenzéket ne tiporják a föld alá, és akkor a demokrácia működik.

Előzmény: polgárbarát (948)
Endorfin Creative Commons License 2002.04.05 0 0 952
"Én nem tudok ilyen mélyen álmodni és ilyen magasan repülni"
(K.L.)

"Gondolj merészet és nagyot
s tedd rá éltedet !
Mert el nem veszhet semmiképp,
ki el nem csüggedett !"
(K.J.)

minderbinder Creative Commons License 2002.04.05 0 0 951
"hacsak nem volt munkásőr"

Gondolom ugy altalaban ki nem allhatod a munkasoroket. Ugyhogy csak egy kerdesem van. Hogy viseled, hogy Orban egyik kozeli tanacsadoja, az Antall kormany belugyminisztere majd Antall halala utan annak a kormanynak a miniszterelnoke vendeglatos multja mellett komoly munkasor multtal is rendelkezik?

Előzmény: polgárbarát (945)
MZ per X Creative Commons License 2002.04.05 0 0 950

Uraim, eddig síri csend honolt a milliárdos vecsési MSZP számlagyár körül... Eddig! Ma este 8 óráig. Reszkess MSZP!!!

bekes88 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 949
Kedves Polgárbarát!
Bocs, de szerintem aki elmegy szavazni, és aki nem megy el az is épeszű, attól függetlenül, hogy kire szavaz.
Tartsuk tiszteletben a másik véleményét, és akkor talán Ő is tiszteletben tartja a miénket.
Mégegyszer bocs.
polgárbarát Creative Commons License 2002.04.05 0 0 948
Kedves Pigmy,
Az a baj, hogy minden SZDSZ-re leadott szavazat közelebb visz egy MSZP-SZDSZ kormányhoz, merthogy ezek úgyis együtt kormányoznának.
Lehet, hogy Te nem a szocikat szeretnéd hatalomra juttatni, de közvetve mégis őket segíted. Ezt 94-ben már sokan megszívták.
És mit csinálsz majd a második fordulóban, amikor már kiesik az SZDSZ-es jelölt?
bekes88 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 947
Bocs, de biztos, hogy ugyanazt a műsort láttuk?
Én eddig 3x szavaztam a Fideszre (mint ahogy már korábban írtam) és a "vita" után döntöttem úgy, hogy meg sem várva a ma esti cirkuszt, NEM szavazok a Fideszre, ez nem jelenti azt, hogy az Mszp-re szavazok. Szerintem Pokorni gyenge volt, engem nem tudott meggyőzni, hogy továbbra is megérdemlik a szavazatomat, (és én nem minősítem az IQ-dat, ha úgy gondolod Te nyugodtan szavazz a Fideszre, senki nem tiltja meg, ettől nem leszel se több, se kevesebb az én szememben)
Mégegyszer bocs
Előzmény: pinkpander (944)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 946
Kedves polgárbarát,

képzeld el, én az SZDSZ-re szavazok, és mégse az MSZP-t választom. Na ezt rakd össze a magas IQ-ddal, van rá negyed órád, stopper indul :)))

Kiskorodban MSZP feliratokkal riogattak mumus helyett?:))

polgárbarát Creative Commons License 2002.04.05 0 0 945
Szerintem épeszű ember nem szavaz az MSZP-re (hacsak nem volt munkásőr). Az internetes kultúrkörben azonban sokan vannak, akik az SZDSZ-szel szimpatizálnak. Velük kellene igazából megértetni, hogy AKI AZ SZDSZ-RE SZAVAZ, AZ VALÓJÁBAN AZ MSZP-T VÁLASZTJA (és mindazt, amit az MSZP múltja képvisel). Továbbmegyek, mivel a Centrum képviselőjelöltjeinek is az MSZP dobta össze a kopogtatócédulákat, hogy a Fideszt gyengítsék, AKI A CENTRUMRA SZAVAZ, AZ IS AZ MSZP-T VÁLASZTJA.
pinkpander Creative Commons License 2002.04.05 0 0 944
Az egész beszélgetés alatt Pokorni nagyon intelligensen vitatkozott nem hagyta hogy az MSZP-s mocsok stílusba ez az őskövület Kovács belesodorja.
Baj van az IQ-tokkal hogy nem fogtátok az adást igazán!!! Ez dönti el néhányotoknál hogy a mocsokra szavaz!!! Nagyon gyengék vagytok!!
SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG Creative Commons License 2002.04.05 0 0 943
Alázta ám a saját kis fityegőjét!
Izsetrugó F. Remek Elek Creative Commons License 2002.04.05 0 0 942
FIDESZ
Előzmény: gyorgyia (937)
Izsetrugó F. Remek Elek Creative Commons License 2002.04.05 0 0 941
Na én elhúztam.Jó szavazást mindenkinek.

FIDESZ
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 940
Netalán - az MSZP nyer,kormányt alakít, akkor egy nagyon erős ellenzékkel találja magát szembe.
Hogy működik majd a törvényalkotás?(2/3-os többség stb...)

Nagyon jól. Nem az ellenzék erősségén múlik a dolog, hanem hogy úgy viselkedik-e a kormányoldal, mint a Fidesz, magyarul leszarja az ellenzéket, vagy figyelembe veszi, mint a normális demokráciákban. Most is erős ellenzék van, csak szinte az összes lehetőségétől megfosztották. Úgy meg hiába erős.

Előzmény: Izsetrugó F. Remek Elek (933)
Izsetrugó F. Remek Elek Creative Commons License 2002.04.05 0 0 939
"mindkettő apja pártvonalon is dolgozott"

Ezt meg melyik újság írta?

livefast Creative Commons License 2002.04.05 0 0 938
Amikor a rendszerváltás idején privatizálták az állami vállalatokat, sok helyen a dolgozók álltak össze és hoztak létre kft-ket, hogy folytassák a munkát.
A bánya, amire célozgatni próbálsz, nem Orbán papa tulajdona, de ő is résztulajdonos.
Hétköznapi történetből próbálsz szenzációt kerekíteni.
gyorgyia Creative Commons License 2002.04.05 0 0 937
Akkor nem értem a pedagogusok mit lázadoznak mindíg a kevés munkabér miatt?
Hiszen bármelyik vehetne egy bányát magának, jól ellenne vele nyugdíjas éveiből...
De komolyan, mindkettő apja pártvonalon is dolgozott, az, hogy mellette volt valami ÁLlásuk is az más dolog...
Előzmény: Izsetrugó F. Remek Elek (931)
Izsetrugó F. Remek Elek Creative Commons License 2002.04.05 0 0 936
Fordítva:

1. bányamérnök
2. ált. isk. tanár

Előzmény: gyorgyia (932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!