Szeptember végétõl fut a Petõfin egy klassz sorozat: Petõfi Top 50 magyar album. Minden hétköznap egy-egy emblematikus albumot mutatnak be. Most pénteken a Loksi lesz soron, 21 órától. A stùdióban Jamesszel beszélget Babucs Kriszta.
Két dologban kernénk segítséget. Keresem az 1999-es Kapcsolat koncert kép és hanganyagát, illetve a Dalaktika cimű dalt. Aki tud segíteni, kérem jelezze hozzászólásban, az itt regisztrált email címemen már nem tudok üzenetet fogadni. Előre is nagyon köszönöm! :)
Lesznek most ezek az Amadinda–Presser–James koncertek, jóízû elgétézéssel. Ötször volt ilyen eddig (2002, 2005, 2006, 2011 és 2013), abból négyen ott is voltam. Biztos csuda lesz ez a mostani három is: zenevarázs, valamint humorparádé Kossuth-díjas zenemûvész professzoroktól. Gondolom, az elején lesz egy kis igazi Amadinda, ízelítõ a május 18-ai zeneakadémiai jubileumi koncertbõl (azt remélem, hogy A SIKERSZÁM meg a Steve Reich-darab), utána pedig jön az ereszd el a hajam...
Jó régen jártam erre (így alakult), úgyhogy csak most utalok vissza a januári csodás tabáni fotókra és folyományaikra. A képek egy része a 72-es Tabánon készült, másik része a 73-ason. Nehéz megkülönböztetni, mert a helyszín ugyanaz, hátul a zászlók és a fekete vászon nagyjából ugyanolyanok, és Barta meg Laux is ugyanabban a ruhában van. A 72-eseken persze Frenreisz van, a 73-asokon már Somló. A 72-eseken Pici farmerkalapban és 88-as pólóban, Hammond van nála, rajta egy másik (amúgy piros) billentyûs cucc. A 73-ason Pici fehér pólóban és kisvakond-nadrágban, Fender-zongival (ami itt nem látszik). A 72-es Tabánról megjelent pár kép a Ringasd el magad lemez hátsó borítóján. A nagytotál 72-es: Pici ruhája. Szóval szerintem csak az a kép 73-as, amin Pici tapsol, mögötte Laux és Somló, no meg a Mini-fotók, a többi LGT-kép 72-es.