Élettér=élettér, ennyi erővel az összes valaha elhangzott szót diszkriminatívnak lehetne nyilvánítani, ezt a dolgot ezzel a szóval fejezzük ki, a vörös csillag=vörös csillag, nem írjuk körül.
Ne haragudj, de számtalan helyen lett említve, hogy a rengeteg politikus használta ezt a kifejezést (mszp, szdsz), ez egy magyar szó, egyszerűen nem hiszem el, hogy még mindíg képesek vagytok ráakaszkodni erre, nevetséges.
Jol latod,pontosan az , en a magam reszerol a nacikat es a bolsikat kirekesztem.es nem ulok le veluk egy asztalhoz vitazni,ha kozszereplo politikus vagyok. Ugy ahogy egy francia szoci nem ul le Le Pen-nel vitazni.
ha annyira klassz gyerek ez a Kuncze, meg a Kovács,vagy a Megyó, akkor gyerünk, tessék kiállni ezekkel az emberekkel, én inkább gyávaságnak nevezem.
Másrészt mi ez, ha nem kirekesztés????????
na, éppen ez a szégyenletes hozáállás, Csurka normálisan beszélt, értelmesen, hallgassad Thürmert, ez egy állat (bocs) "utcai harc", jó hogy az aurórát nem akarja bevontatni a parlament elé.........
"A részvétel hiánya jellemzi minden fórumon a szdsz, mszp választóihoz való viszonyát, tiszteletét"
Na mondjuk en olyan asztalhoz nem ulnek le ahol Csurka ott ul,se ahol Thurmer,ugyhogy helyesen tettek a szocik is es a szadi is hogy loemondtak,inkabb a tobbiek szegyelljek magukat.