Nekem csak honlapom van sajnos. Most csináltuk pár napja a fiammal. Úgy neveztem el, hogy empiriodadaista. A férfiakról szóló részt képtelenek vagyunk megírni, kellene egy huszonéves, meg egy negyven körüli nő. Csak jó tapasztaltak legyenek és dadaisták.
www.extra.hu/netpszicho
morti, ha azt mondod, hogy neki el lehet küldeni, akkor egye fene, most megteszem! de gyorsan válaszolj, mert meggondolom magamat.. és ez az utolsó, hogy engedek..
Ennyire fasz soha nem lennék - akkor inkább nyílt színen leszúrnálak -, de ezt úgyis tudod.
Viszont valóban kíváncsi vagyok a novelláidra, főleg a tehenesre, ami vapiti kedvence is!!!
:-)
mi rosszat mondtam? ez csupán azt fejezte ki, hogy sajnos másoknak is elküldtem őket, olyanoknak is, akik szvsz örömmel terjesztenék, ha azt éreznék, hogy ezzel lehet rajtam taposni..
nem, mert irigy vagyok és gonosz, és bizalmi kérdésekben azt gondolom, mindenki a magáét adja vagy árulja, ne a másét. márpedig a novellák átadása, az bizalmi kérdés.
(de neked megsúgom, hogy biztos vagyok abban is, hogy ha ugyanezt ugyanígy megkérded a sötétvarnyútól, akkor adni fog neked. csak veri a palávert.)