a vizszintes gorditosavot is gorditsd vegig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÜN@ VAN!
Csig ütközünk a szün@be??Jobban vagy már??:DMár nincs több képem Chewbacca-ról úgy hogy most nem kaptok!+írtad a dogát??Milyen lett??Este asszem fenn vagyok a trefort-on!Biztos.Vagy nem.Na csumakka!
Na még valami először is:
Másodszor Csiga ütközünk a szünibe egy mozira vagy valami mer ha nem kölcsön nem adom holnap a punkpopsuperstart mer akkor csak a szüni végére kapnám vissza.Nem??De az azér jó lenne ha a útistenemet vissza szolgáltatnád!
Áhoj gyíkarcok!
Azt mondtam ha nem lenne Buffalo akkor megvenném de az van ráírva...
...mellesleg rohadt drága.
Nem tom mi a szarér de a Trefort-on a buffalo-s szobából kitiltottak!Holnap beviszem a punkpopsupit de te mikor hozod az úristent??Na:
Már ezúton is bocsánatot szeretnék kérni attól a "BUFFALO-s köcsög"-től ugyanis csak a szünetbe fogok menni a szemészemhez de aki a márciusi számba van az lány.Tényleg bocs de +tévesztett.Lány és kész!Úgy hívják hogy Veres Judit.VERES KINEK MÁS IS VERES!-mondaná lókolbász ha egyszer feljönne a topicra!Itt van róla még egy kép!
Bazz, nigger ha nem vennéd észre ez itt egy baráti kör topic-ja!Felőlem elolvashatod, beleszólhatsz de akkor is ugyanaz a pöcs maradsz aki nem tud ékezetes betűt írni és asziszi magáról hogy jófej,De NEM!Csak ennyit akartam mondani.Számodra.A Ráknak üzenem hogy csinálja + az új regi.-jét azt takarodjon fel me el lesz kenve a szája!És Csigának hogy lassan fejönnhetne.
Na Csumakka!
Mar hogy a fenebe ne szolna nekunk? Hiszen olassuk, nem? Akkor viszont hozza is szolhatok, mivel egyelore meg szolasszabadsag van kis hazankban. (Vo. a 80-as evek mondasaval: "Szabad ember, szabad orszagban azt csinal, amit szabad!")
Pancho: Magam is ugy gondolom, de hat mit tegyunk? Ha az ember egyszer tanar volt, akkor az is marad, es hivatasanak erzi, hogy minden sotet suttyo agyaba megprobaljon egy kis kulturat csempeszni. Meg ha a klegtobb esetben csak kerulouton is megy a dolog.
Itt Mixáth Tábornok beszél!A mai napon átvesszük a hatalmat!ESte nem tom hány órától kijárási tilalmat rendelek el!Mindenki csal a gépétől írhat a topic-ba!Főleg a Rákhalász + Én!Ha a Rék megszegi rögtön ítélő bíróság elé kerül ahol legrosszabb esetben kiherélem.Ennél is rosszabb esetben be rakom a topic-ba azt a képet ami farsangkor kéazült és a Rák töröknek én + whiskisnek öltöztem!Köszönöm a figyelm@ csalk ennyit akartam mondani.További jó mulatást kívánok!
Kész vagyok már tényleg mint a házi feladat.Értsétek + pöcsök ez a TOPIC nem nektek szól!
Mellesleg:Lkezdtem csinálni a ratbusters honlapját.Warez oldal lesz (asszem)!Lelehet majd tölteni pár cd-t,filmek...
Crowsoaper!otthon vagy a 3 nap alatt?valamikor majd átnézek.Jó?
Na csumakka!
sk8 4 da space!Kid rock 4ever!...Pancho +egy pancser!
Attól még nem leszel okosabb. Egyébként meg majd jól nem hagyom, aztán leshetsz.
Másrészt topic. A fórum a Törzsasztal. Nem kell megjegyezni, tudom, hogy meghaladná a képességeidet, csak legalább egyszer suhanjon át az agyadon (meg a Parabellum-golyó is).
Csokis:
Viszont ő tudta a különbséget, ezek a fiúk meg szerintem nem.
te Rák!képzeld most épp Dopeman one fenn a trefort-on.akkora chix.de azér jókat beszólnak neki.nem tod honnan lehet letölteni a Fricc a macska c. rajzfilmet.mindenhol keresem.az nagyon hard.durvább sokkal a south park-nál.na csumakka!
NA HI!
Itt van az andreász, feladata räkfogäs!
höhö!
na emberek! buzi pijálós arcotokat csukjátok be, mert csak azt mondom. igazából csak összevisszaírok, mert a m1x@th aszt(helyesírás) mondta, hogy write föl, de csak összevissza írok, amelyik billentyűre megy a kezem! basszátok meg a tanulási élményeitek ugyan ne itt beszéljétek már meg!!! HÖ! 1ébként igen nőztem, azé nem voltam! BAZZ, ha feljössz majd mesélek! hahota! micsináltok 3nap alatt??? [RTBSTRS]Tsig megvean neked a csé? mert, ha igen, és itt lesz a normál gépem akkor, majd cshetünk! ugye?
na megyek, mert dogát írok csütörTÖKön fizikábó!
jeeeeeeeeeeee
legyen majd a treforton ratbuster szoba!
üdv. räk
Basszus nem veszitek észre hogy ez a fórum nem igazán nektek készült?komolyan ez hármunké(Mixáth,Lókolbász,Rákhalász)rajtunk kívül csak a további spanjaink írhatnak.
Rákhalász!olyan hülye vagy hogy nem jöttél a tattoo expo-ra!akkora paré volt!pia minden mennyiségben!mondjuk jó drága volt!freddie se jött ki.Vazz Lfelejtette!folyamatosan hívtam de nem vette fel.asztán ki volt kapcsolva.felhívtam hát otthon és kiderült hogy Lment kosarazni.vazz +one beszélve erre Lfelejti!gyök.de ott kin milyen emberek voltak!3 réteg:
1.:öreg,szakállas,bőrgatyás,motoros csávók.
2.:kopasz,dagadt,izmos,kidobós csávók.
3.:mi.
és persze mindenki hulla részeg volt csak a 3. réteg nem:).te hol voltál Rák?!biztos nőztél!Mi?