Hát, a nullázásról már egy kicsit :-))) lemaradtam, de szerintem a PolFórum hatása a választásokra: 0
Egyrészt maximum ezer ember olvassa (inkább 500)
Másrészt meg aki idejár, kialakult preferenciái vannak. Jó tegyük fel ha valakik iszonyat nagyon jól tuti királyul csinálnák, meg tudnának gyözni 100 embert - és akkor mi van ?
Ezért nincs értelme kampányolni itten. Jelzem: az aktuálisan fent lévö topicok 90%-a kampányolás. Mire jó ?
Egyévként mire jó fórumozni ?
Meggyözni semmiröl nem lehet senkit. Tehát:
1) Fikázni, feszültséget levezetni, jó' megmondani a magamét a nyavalyásoknak - infantilis dolog.
2) Meggyözni valakiket az álláspontomról - esélymentes dolog.
Marad a másik kettö:
3) Kellemes, aktuálpolitika-mentes elméleti vitákat folytatni, ahol van esély meggyözésre is meg a következö pontra is:
4) Megismerni, megérteni mások gondolkodásmódját, annak okát, gyökerét.
5) Megpróbálni valami közös minimumot, össznemzeti kompromisszumot létrehozni.
Hát nagy álomban vagytok, az biztos. Már mint gázárilag (is)gondolom.
Már most 20%-l magasabban kellene lenni a gázáraknak, mint a jelenlegi. De persze nem lehet, mert a fidesz inkább eladja a lelkét pár szavazatért, mint hogy a józan eszére hallgatna. meg is látszik a költségvetés egyik-másik adatán, hogy valami nyomja.
Akkor állapodjunk meg egy középutas megoldásban: A Fideszesek fele a Miépre, az Mszp-sek fele az Szdsz-re szavazzon...jusson be még a Centrum, Munkáspárt és az Fkgp...
Százalékban olyan megoszlás legyen, hogy a Miép-Fidesz, Mszp-Szdsz párosok még egy kis párt szövetségével se érjék el a szükséges 50%-ot...De a nagykoalíció se...És a Miép nyerjen...
Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs a polfórum...:-)
Ha kell beírhatom, kiváncsi lennék hgyan sikít... :)))
Asszem Bencsiknek igaza van. A baloldal immár tetlegessé vált aljassága után a MIÉP makulátlanul áll ezután a közvélemény előtt.
Aki nem áll ki a MIÉP mellett valamelyest az nem magyar, nem ember!
A történtek elég jól mutatják a "szélsőséget" nem a jobboldalon kell keresni hanem erősen a baloldalon!
Én inkább azt szeretném ha az MSZP-sek fele szavazna a MIÉP-re... Elévgre ők is csinálhatnának már valami jót az életben végre. Másrészt a MIÉP hitelesebb még mint baloldali párt is mint az MSZP... Másrészt biztos ami biztos!
Mindenre fel vagyok készülve. Azt szoktam mondani, hogy ha 40%-os gázáremelést akarnak, szavazzanak Medgyessyre. És szépen elmagyarázom, hogy Medgyessy kampányát a francia gázlobbi támogatja.
Érdekes lesz, amikor majd a fidesz ormány által megemelt gáz ára miatt fogsz köpködni, és eszedbe jut a "dajcs tompika" közgazdasági "okfejtése" medgyessy gázár okfejtéséről.
Gondoljatok bele: a Miép nyerné a választásokat, de kisebbségben kellene kormányoznia, senki nem lépne koalícióra...egy próbát megér, legfeljebb gyors bukás lesz a vége...a Fideszesek fele szavazzon a Miépre!
A MIÉP olyan erő amely lassan
a Fideszt is zsebre rakja!
Érzékeltetni kéne velük hogy
akkor számolunk le velük
a valóságban amikor akarunk
az adu ász a mi kezünkben van
még mindig!
Hiába hiszik hogy választások
vannak:
Minket nem lehet leváltani!
A mi kezünk elér mindenhová!
Jobb a félreállak és meghúzák
magukat! A MIÉP egy csőcselék!
Azt kapták legutóbb amit
érdemelnek!
Az hogy sajnos elsöprő győzelmet arat a jobboldal és az ország fasizálódni kezd! Mi meg majd szépen betartunk nekik ahol lehet vagy vsszük a kalapunk! Egyelőre ez néz ki..
Imho nagy, kerek nulla hatása van a polforumnak a választásokra, inkább a vita eldurvult hangnemét lehet kiérezni innen is. Kiváncsi vagyok, mi lesz iit a választások után, a végső érv ui már mindkét oldalon az, hogy "na majd áprilisban meglátjátok!" :-)