Olvasom itt az I.-n, hogy az MSZP-FIDESZ vita kapcsán nem csak a kérdések, de a válaszok is egyeztetve voltak. Tényleg a kispártok megszüntetése és a váltókormányzás készül?
Vélemények?
A "saját" topicomban válaszoltam, nem szeretném ragozni.Megtisztelő, de sajnos NEM én vagyok KM. Egyszerűen csak érdekel az a formáció, amire már rég vártam.
A Helmeczyre már kaptál egy szélsőséges választ, ő a Szabolcs megyei Közgyűlés elnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő, a HOM alelnöke.Spiegl szintén HOM-os, a Somogy megyeiek üdvöskéje, Gyenesei jobbkeze.Márczis Márta a Zöld Demokraták társelnöke Droppával.Stocker Tolna megyei HOM-os, a Centrum alapítója, egyéniben indul Pakson.Kérdezz csak nyugodtan...!
Itt az országos lista Top2O
1 DR. KUPA MIHÁLY TAMÁS CENTRUM
2 DR. BARTÓK TIVADAR CENTRUM
3 DR. GYENESEI ISTVÁN CENTRUM
4 DROPPA GYÖRGY CENTRUM
5 DR. KÓNYA IMRE BULCSU CENTRUM
6 NAGY TAMÁS CENTRUM
7 DR. FÜZESSY TIBOR CENTRUM
8 TAMÁS LÁSZLÓ CENTRUM
9 DR. HELMECZY LÁSZLÓ JÓZSEF CENTRUM
10 DR. SZÁNTÓ ANDRÁS TAMÁS CENTRUM
11 DR. RASKÓ GYÖRGY LÁSZLÓ CENTRUM
12 MIZSEI ZSUZSANNA CENTRUM
13 PETRÓCZKI FERENC CENTRUM
14 SPIEGL JÓZSEF CENTRUM
15 SZABÓ JÓZSEF CENTRUM
16 MÁRCZIS MÁRTA CENTRUM
17 DR. BALATON PÉTER ANDRÁS CENTRUM
18 HORTOBÁGYI GYÖRGY CENTRUM
19 STOCKER ANTAL CENTRUM
20 GARBERA ISTVÁN CENTRUM
Kérdésem ki a 8,9,14,16,19 életemben nem hallotam
róluk.Aki tud valamit felőlük megirná.
Gondoltam, hogy a szerző egyesekben ellenérzéseket vált ki, ezért nem írtam be. Hehe.
Ma már az SZDSZnek nem alternatívája a FIDESZ. Szerintem épp 98ban volt sok SZDSZes aki a FIDESZhez húzott. Most visszahúznak.
Jaj ne Tomi barátom huszonnyolc státus ellenes rovata már némileg az agyamra megy...
A második ferdülőben igen vlhetőleg maszop mellé állnak - bár kevésbé művelt emberek lévén nem biztos hogy átlátják ezt a helyzetet. De minthogy a Fidesz eleve erősebben áll és a jobboldal mindig is többségben volt és most egy nagyon erős nagyon határozott döntően értelmiségi tudatos választókkal bíró párt áll a Fidezs a nemzeti oldalon. A MIÉP immár 11%-os támogatottsággal! És még nyilván van némi töredék jobb erre arra. Többek közt szdsz-esek közt is! (Lényegében az SZDSZ propaganda egyetlen célja a szavazó táboruk elidenítése a Fidesztől. A természetes altenatívátó. Hogy helyettük a maszophoz szavazzanak. Szerintem erre csekély esély van de másra már úgyse jók.)
En soha nem valasztanam a Centrum partot az SZDSZ helyett, mert a ket part nem ugyanazon az oldalon talalhato a palettan. A C. gyakorlatilag az "os" MDF es KDNP tagjait tomoriti ('90 es '94 kozotti kormany, majd '94 es '98 kozotti ellenzek), de ott van az MDNP is. Akik az valaha is az SZDSZ-re szavaztak, azok soha nem valasztanak a Centrumot! Nem jon ossze a szabadelvuseg a konzervatizmussal! akad koztuk olyan jelolt is, aki Torgyan szineiben indult eloszor - akkor a part jogasza is volt -, kesobb KDNP-s lett, s most teljes mellszelesseggel Centrum. Mindenki szive joga kit valaszt! Masreszt ok csak a jelenlegi kormany szerkezeten kivannak valtoztatni, s nem lecserelni, mint az SZDSZ!