Szóval emberek!A zenekar nagy változáson esett át az elmúlt időkben.A lényeg, hogy új frontember lett Horváth István (közismert nevén Pityesz) személyében.Ezentúl ő fogja a hangjával elkápráztatni a nagyérdeműt a napműhely élén.A régi darab (közismeretlen nevén Fecske A. azaz én)maradt a háznál vokál és egyebek kiosztásban.Ehhez kötődő koncerthír, hogy 2 koncert, az eheti csütörtöki Marcopolo-s és a veszprémi a két utsó koncert ahol még az eddigi felállásban láthattok minket, utána már Pista fogja majd a mikrofont.Remélem ti is örültök a hírnek.Sziasztok.
Üdvözlet nektek jeles barátaim!Újabb infófergeteget zúdítok rátok!Ma azaz 2002 Dec.23-án este 8-tól 9-ig (20-21h) a Club rádión SUN WORKSHOP beszélgetés lesz.Ezt követő 2002 Dec.25-én éjjféltől hajnali 1 óráig (00-01h) az Est fm-en lesz SUN WORKSHOP és VERYBADTHINGS riport.Mindkettő élő.Senki se felejtse el, hogy Csütörtökön (2002.12.26)van a lényeg, Süsiben az SWS returns party, rendes megfogalmazásában karácsnyi meglepetés-koncert a vERYbADtHINGS részvételével.Bulikezdés kb 21h.Belépő rengeteg, akár már 2 teát is ihatsz az árán....gyertek csk nyulacskáim....
Köszönjük szépen az infót.Itt is látható, hogy mi vagyunk a legszebb zenekar Magyarországon.Csupa Ámor és Adonisz a csapat. :))) Frissült a hmepage, és lett infosite is, hogy a türelmetlenek meg a bénák is tájékozódni tudjanak ha akarnak.Pusszancs.
Sziasztok.Szóval elkezdődtek a próbák,géppuskakéz kartárs aprít az új cintányérokon.Ami viszont ténylegesen hír: megvan a dec.26-ai koncert másik, egyenlőre véglegesnek tűnő zenekara a V.B.T. személyében.(VeryBadThings)Úgy néz ki semmi sem ment meg minket tehát a nélkülözöttségtől, két ilyen rendkívül népszerű banda egy este.....nos mindenki készüljön fel, hogy kultusznépsorolvasás lesz... :)))
Látom jól elvagytok ám!Az van, hogy szőke tündér itthon van.A holnapi napon nagy cintányérvásárlás lesz,utána próba.Új szám kerül a palettára, igaz egyszer már játszottuk csak akkor az Árpival, most Dávid is elkészíti hozzá a saját zörejgyűjteményét.A címe a darabnak "ring the bells" Senki ne gondoljon kedves kis karácsonyi dalocskára.... :)) Dec 26-ai koncert társzenekara még titokban van, sajna annyira, hogy még mi sem tudjuk csak találgatjuk a kilétét.Ha minden a mostani tárgyalások szerint folyik talán még Ádi is eljön a koncertre. :)) Üdvözlet tehát neketek cívódó kis barátaink, a napműhely újra dolgozik, a dugattyúk mozognak, a gépezet elindult.
Látom a hír mindenkit térdre kényszerített,de sebaj.Van aki szeret van aki azt szereti ha szeretik....ugye nyuszikám.Namost az van, hogy az Annabarbi visszamondani látszik a decemberi bulit.Ez siralmas mert ezt nagyon együtt-bulinak terveztem.Jelenleg folyik a találgatás hogy a Napalm D-et vagy a Slayer-t hívjuk helyettük csak a zenei irány tartása végett.Közinformáció hogy szőke tündér hétfőn azaz okt.28-án már itthon lesz székesfővárosunkban.Így a próbák a jövő héten már el fognak kezdődni.Feltéve ha Nyúl-Béla is hazatalál a nagy Hollandiából.Basszameg csak én megyek külföldre kényszerből?!!Na sziasztok barátaim, mostmár felállhattok.... :-)))