Keresés

Részletes keresés

Buckethead Creative Commons License 2006.07.27 0 0 363
Na, lennvan a dévédé. Jó nagyon, persze a csávó sose lesz olyan mint Layne, ez leginkább a Man In The Boxnál tűnik ki, de jól énekel eléggé.
Ezt meg most találtam a Jar Of Flies felvételéről:

Toby Wright, producer

...And Justice For All was a big hit, but Wright went back to assisting, working with Nevison again on projects for Heart and Ted Nugent's Damn Yankees. But more than a decade in studios had also introduced him to some of LA's A&R contingent, and the rep for Alice In Chains decided to pair the band with Wright for two songs on the 1993 Arnold Schwartzenegger film Last Action Hero. Wright went on to engineer the next record release, Jar Of Flies, the first EP to ever debut at number one on the charts, and whose seven songs were cut in 10 days.

"They called from the road during Lollapalooza that they had lots of new songs and were ready to go back into the studio," Wright remembers. "We had 10 days booked at London Bridge Studios in Seattle. We got there and I asked [guitarist] Jerry [Cantrell] to play them for me. He looks at me and smiles and says 'That's funny — we don't have any songs. Do you mind if we just jam for the next 10 days?' I said sure — I didn't have anything else to do. I figured, I get to listen to a bunch of great musicians play around for a week. Incredibly, they began writing as they were playing. On the eleventh day, I began mastering what would become Jar Of Flies."
Buckethead Creative Commons License 2006.07.25 0 0 362
Aaaz fasza, már töltöm is, köszi.
Előzmény: Tyler (361)
Tyler Creative Commons License 2006.07.25 0 0 361
A teljes koncert DVD formátumban, megszerkesztett menüvel, jó felvétel, szerintem megéri letölteni.
Előzmény: Buckethead (360)
Buckethead Creative Commons License 2006.07.25 0 0 360
De ezen ugye csak AIC van? Szal a teljes koncert rajta van? Mert ha van rajta 2-3 Alice szám, a többi meg minden más ami nem érdekel akkor nem töltök le másfél gigát...
Előzmény: Tyler (359)
Tyler Creative Commons License 2006.07.23 0 0 359

Alice in Chains, Rock am Ring DVD-n:

http://www.isohunt.com/dl.php?id=12548033

Rokakoma Creative Commons License 2006.06.20 0 0 358

Hétfőn DM-en voltam, egész héten a lakást vertem szét, majd falaztam a fürdőszobát a párommal, örültem hogy az ágyba este beletaláltam.

Csak egy nyulfarknyit sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.

Viszont rendelés alatt van jegyem  a bécsi PJ-re.

Előzmény: sedia (356)
cloudy Creative Commons License 2006.06.19 0 0 357

A válaszom kettős: ott voltam csütörtökön, de az AIC-t épphogy lekéstük... csalódott vagyok.

Sosem voltam ezen a feszten, de valahogy nem igazán jött be. A Sziget is olyan, amilyen, de ez... színvonalilag messze alulmúlja a miénket.  

Persze a mi hibánk is a késés valamennyire. Eléggé kiszámoltuk a koncertkezdést, de a Nickelsdorf utáni bekötőúton kora este valami hihetetlen kocsisor kígyózott, reménytelen volt előbbre jutni. Aztán végül inkább kiszálltunk és legalább fél órát gyalogoltunk a poros földúton + x percet töltöttünk a "becsekkolással" mire bejutottunk a színpadhoz... Szóval becsúsztak ezek az előre nem látható dolgok, úgyhogy PONT vége lett az AIC-nek... azóta is anyázok... mind magunkra, hogy nem indultunk el előbb, meg a hülye osztrákokra, meg mindenkire, aki épp akkor tartott odafelé :(((

Nem kárpótolt teljesen, de azt hozzá kell tennem, hogy a Motörhead, de legfőképp a Metallica (ők játszottak az AIC után) annyira profin nyomta, hogy az állam leesett és azóta is keresem. A Metallica HI-HE-TET-LE-NÜL király volt. Még sosem láttam őket élőben, de a hangzás, a pontosság, minden ott volt, és nagyon ott volt.

Mintha CD-ről ment volna az egész.

Ez az utóbbi pár mondat kicsit OFF volt, de én is szívesen olvasnék egy kis élménybeszámolót az AIC bulijáról. :)

Előzmény: Rokakoma (355)
sedia Creative Commons License 2006.06.19 0 0 356
hey, nem úgy volt, hogy Te is mész?
Előzmény: Rokakoma (355)
Rokakoma Creative Commons License 2006.06.19 0 0 355

Volt valaki Novarockon csütrörtökön?

Milyen volt  Jerry? Mit játszottak?

Rokakoma Creative Commons License 2006.06.07 0 0 354

nem vagy egyedül.

Tegnap volt buli a cseheknél? És ma Katowice?

Előzmény: jemi bigli (351)
jemi bigli Creative Commons License 2006.06.06 0 0 353

jo-nem licitalni akartam:)

Előzmény: citizeninsane (352)
citizeninsane Creative Commons License 2006.06.06 0 0 352
Bocs. Igazad van,de azért nekem is szar. Utánajártam közben...munkahelyen keresztül, az lehet az oka,hogy nagyon kevés jegy fogyott. Sajnos számadatokat nem tudok egyelőre mondani, de majd érdeklődök még.
Előzmény: jemi bigli (351)
jemi bigli Creative Commons License 2006.06.06 0 0 351

91-92 ota imadom oket..szeritned en mit erzek most?:)

a kozepiskola nagy reszet a jar of flies meg a dirt kazival a zsebemben eltem tul...

Előzmény: citizeninsane (343)
clisHe Creative Commons License 2006.06.06 0 0 350

tenyleg...

mea culpa

Előzmény: KORNhulio (349)
KORNhulio Creative Commons License 2006.06.06 0 0 349
Az 1993. június 9. lett volna, 13 évvel később pedig a június 8. sem jött be...

A "technikai okok"-ra való hivatkozás pedig a múlt heti Guns-koncert óta nem néz ki szépen a Multimédiától. Prágában ma biztosan megtartják.
Előzmény: clisHe (348)
clisHe Creative Commons License 2006.06.06 0 0 348

92

es akkor meg a jegyet sem lehett visszavaltani, mert megiscsak egy elozenekar lett volna...

Előzmény: atseif (347)
atseif Creative Commons License 2006.06.06 0 0 347
I'm down in a hole.........:(

R..adt életbe, ugyanígy jártam amikor 90-en valahányban a Metallica előzenekara lett volna az AIC az MTK stadionban, akkor meg a Megadeth volt itt helyettük...
cloudy Creative Commons License 2006.06.06 0 0 346

Hát ezt nem hiszem el...

k* élet, pedig annyira vártam.

Most nem is 'tom, hogy mi legyen, így majdnem az utolsó pillanatban elkezdjek szervezkedni és Nova Rock mégis? Vagy beletörődök, hogy mégse látom őket élőben, de ez nem tudom, hogy fog-e menni..........

kozakz Creative Commons License 2006.06.06 0 0 345

csak ezt a koncertet toroltek vagy a tobbit is a heten?

nekem egyebkent van egy olyan erzesem hogy a koncert a nyari koncert domping elso aldozata. lehet hogy keves jegy ment el.

Buckethead Creative Commons License 2006.06.06 0 0 344
Háde basszameg..... ilyen nincs. Remélem lesz is valami abbol a későbbi időpontból mert ha nem akkor leszek igazán mérges.
citizeninsane Creative Commons License 2006.06.06 0 0 343
Megyek holnap és visszaváltom a jegyet. Ba****meg. Két éve ismerem igazán az AIC-t és azóta várok erre a koncertre és rohadtul örültem, hogy nem kell kimennem auzstriába a novarockra. Mostmár nem is tudok kimenni. ÁÁh.:(
Rokakoma Creative Commons License 2006.06.06 0 0 342

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!

szomorú vagyok.

Előzmény: Daoldin (341)
Daoldin Creative Commons License 2006.06.06 0 0 341
ó, hogy az a @{&#s.§....
Előzmény: citizeninsane (339)
jemi bigli Creative Commons License 2006.06.06 0 0 340

most teljesen padlotfogtam....kesz......

jo lesz majd maskor.....de miert nem most?????

Előzmény: citizeninsane (339)
citizeninsane Creative Commons License 2006.06.06 0 0 339
Hali. Gondolom már láttáttok a rossz hírt. Sajnálom, hogy én hozom.:(
http://index.hu/kultur/khirek/?main&268310
Daoldin Creative Commons License 2006.06.06 0 0 338
hali!
nem megy valaki Veszprémből, vagy környékéről?
mondjuk autóval? :o) (benzinköltségbe természetesen beszállnék)
ugyanis nemtom, hogy tudnék hazajönni a koncert után, az első vonatig csövezést meg kihagynám...
Buckethead Creative Commons License 2006.06.05 0 0 337
Ja jónyomja William Duvall bácsi, énis azt mondom. Amikor ugy kb másfél hete megvettem a pecsában a jegyeket akkor a pénztárnál az előttem lévő 2 ember is AIC-re vett jegyet. Szerintem ha nem is lesz tömegnyomor a nézőtéren azért leszünk egy páran.
Előzmény: jemi bigli (335)
Dorien Creative Commons License 2006.06.05 0 0 336
Kösz, nagyon állat! :)
Előzmény: jemi bigli (335)
jemi bigli Creative Commons License 2006.06.05 0 0 335

http://www.youtube.com/watch?v=yhNtZknAy1o&search=alice%20in%20chains

en kicsit tartottam mi lesz (nem leven layne...RIP) de ez azert eleg meggyozo...

ez meg vicces..mert cime alapjan az uj enekesrol kene szolnia..erre ez jerry szoloja..

http://www.youtube.com/watch?v=OTO1-j0SErQ&search=alice%20in%20chains

ez meg az 'aztakurva' kategoria::)) persze a would..mi mas:)

http://www.youtube.com/watch?v=naXbUGHfx_g&search=alice%20in%20chains

ujra....avagy majdnem and justice poloban is lehetne AIC-re menni::))

http://www.youtube.com/watch?v=sD4uVNtf4Sw&search=alice%20in%20chains

egyebkent fogynak vajh a jegyek?tok kivancsi vagyok kik es mennyien jonnek el....

de regen volt;)

hail AIC!!

Rokakoma Creative Commons License 2006.04.13 0 0 334

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!