Na, lennvan a dévédé. Jó nagyon, persze a csávó sose lesz olyan mint Layne, ez leginkább a Man In The Boxnál tűnik ki, de jól énekel eléggé. Ezt meg most találtam a Jar Of Flies felvételéről:
Toby Wright, producer
...And Justice For All was a big hit, but Wright went back to assisting, working with Nevison again on projects for Heart and Ted Nugent's Damn Yankees. But more than a decade in studios had also introduced him to some of LA's A&R contingent, and the rep for Alice In Chains decided to pair the band with Wright for two songs on the 1993 Arnold Schwartzenegger film Last Action Hero. Wright went on to engineer the next record release, Jar Of Flies, the first EP to ever debut at number one on the charts, and whose seven songs were cut in 10 days.
"They called from the road during Lollapalooza that they had lots of new songs and were ready to go back into the studio," Wright remembers. "We had 10 days booked at London Bridge Studios in Seattle. We got there and I asked [guitarist] Jerry [Cantrell] to play them for me. He looks at me and smiles and says 'That's funny we don't have any songs. Do you mind if we just jam for the next 10 days?' I said sure I didn't have anything else to do. I figured, I get to listen to a bunch of great musicians play around for a week. Incredibly, they began writing as they were playing. On the eleventh day, I began mastering what would become Jar Of Flies."
De ezen ugye csak AIC van? Szal a teljes koncert rajta van? Mert ha van rajta 2-3 Alice szám, a többi meg minden más ami nem érdekel akkor nem töltök le másfél gigát...
A válaszom kettős: ott voltam csütörtökön, de az AIC-t épphogy lekéstük... csalódott vagyok.
Sosem voltam ezen a feszten, de valahogy nem igazán jött be. A Sziget is olyan, amilyen, de ez... színvonalilag messze alulmúlja a miénket.
Persze a mi hibánk is a késés valamennyire. Eléggé kiszámoltuk a koncertkezdést, de a Nickelsdorf utáni bekötőúton kora este valami hihetetlen kocsisor kígyózott, reménytelen volt előbbre jutni. Aztán végül inkább kiszálltunk és legalább fél órát gyalogoltunk a poros földúton + x percet töltöttünk a "becsekkolással" mire bejutottunk a színpadhoz... Szóval becsúsztak ezek az előre nem látható dolgok, úgyhogy PONT vége lett az AIC-nek... azóta is anyázok... mind magunkra, hogy nem indultunk el előbb, meg a hülye osztrákokra, meg mindenkire, aki épp akkor tartott odafelé :(((
Nem kárpótolt teljesen, de azt hozzá kell tennem, hogy a Motörhead, de legfőképp a Metallica (ők játszottak az AIC után) annyira profin nyomta, hogy az állam leesett és azóta is keresem. A Metallica HI-HE-TET-LE-NÜL király volt. Még sosem láttam őket élőben, de a hangzás, a pontosság, minden ott volt, és nagyon ott volt.
Mintha CD-ről ment volna az egész.
Ez az utóbbi pár mondat kicsit OFF volt, de én is szívesen olvasnék egy kis élménybeszámolót az AIC bulijáról. :)
Bocs. Igazad van,de azért nekem is szar. Utánajártam közben...munkahelyen keresztül, az lehet az oka,hogy nagyon kevés jegy fogyott. Sajnos számadatokat nem tudok egyelőre mondani, de majd érdeklődök még.
R..adt életbe, ugyanígy jártam amikor 90-en valahányban a Metallica előzenekara lett volna az AIC az MTK stadionban, akkor meg a Megadeth volt itt helyettük...
Most nem is 'tom, hogy mi legyen, így majdnem az utolsó pillanatban elkezdjek szervezkedni és Nova Rock mégis? Vagy beletörődök, hogy mégse látom őket élőben, de ez nem tudom, hogy fog-e menni..........
Megyek holnap és visszaváltom a jegyet. Ba****meg. Két éve ismerem igazán az AIC-t és azóta várok erre a koncertre és rohadtul örültem, hogy nem kell kimennem auzstriába a novarockra. Mostmár nem is tudok kimenni. ÁÁh.:(
hali! nem megy valaki Veszprémből, vagy környékéről? mondjuk autóval? :o) (benzinköltségbe természetesen beszállnék) ugyanis nemtom, hogy tudnék hazajönni a koncert után, az első vonatig csövezést meg kihagynám...
Ja jónyomja William Duvall bácsi, énis azt mondom. Amikor ugy kb másfél hete megvettem a pecsában a jegyeket akkor a pénztárnál az előttem lévő 2 ember is AIC-re vett jegyet. Szerintem ha nem is lesz tömegnyomor a nézőtéren azért leszünk egy páran.