Keresés

Részletes keresés

glacibacsi Creative Commons License 2002.12.12 0 0 751
Sajnos az én gépem tele van mindenféle olyan dologgal, amit nem tudok egy este alatt kimenteni, holnap pedig lejár a cseregarancia ideje. Vagyis nem tudok másik oprendszert kipróbálni.
Marad a szomszéd srác, akinek szintén 98SE van fenn.

Megnézem, hogy az ő gépe mit "mond", aztán ha nem megy akkor inkább visszaviszem az üzletbe. Kérdés, hogy mit szólnak majd egy ilyen nem egyértelmű hibához (ami attól még hiba).

Köszi az eddigi hozzászólásokat!

lacibacsi

rgranc Creative Commons License 2002.12.12 0 0 750
glacibacsi
Azért mielőtt kicseréled a gépet, nézd meg más számítógépre kapcsolva is (akár a boltban is, ha lehet). Esetleg ha van rá lehetőséged/időd a saját gépeden újabb oprendszerrel...
Előzmény: glacibacsi (746)
csite Creative Commons License 2002.12.12 0 0 749
szerintem a win98 a sz@r, nekem soha nem volt gondom a 128MB egyben letöltésével
Előzmény: glacibacsi (744)
L-Gee Creative Commons License 2002.12.12 0 0 748
glacibacsi,

próbáld meg feltelepíteni egy másik gépre, ha ott működik akkor tudod hol a hiba.

Bau Creative Commons License 2002.12.12 0 0 747
Jaja, valószinű hogy a gépben (vagy a PC -ben) van a hiba. Én finepixview -val szedem le az összeset egyszerre, de még sohasem fagyott le az 1 év alatt.
Előzmény: glacibacsi (746)
glacibacsi Creative Commons License 2002.12.12 0 0 746
Úgy érted a fényképezőgépnél?

Mert akkor rohanok vissza a 3 napos cseregari miatt!

Előzmény: Heavy_D (745)
Heavy_D Creative Commons License 2002.12.12 0 0 745
Szerintem nálad van a hiba vagy a gépeden vagy a Fujinál. Én csak egyben szoktam leszedni wincommanderrel, még sosem fagyott le.
glacibacsi Creative Commons License 2002.12.12 0 0 744
Sziasztok!

Hát.... a "nászéjszaka" után elég vegyes érzelmeim vannak.

A gép kezelhetősége, a képek minősége, sőt, még a videók minőségeis nagyon, azaz NAGYON jó! Még akkor is igaz ez, ha csak esti képeket tudtam csinálni (kinti szürkület, beltéri vakus képek).

Amivel viszont nagy bajom volt: az a képek letöltése.

Remélem tud nekem segíteni valaki a problémám megoldásában (szerintem ez a 2800-nál is előfordulhatott).

Első megmozdulásomként felraktam a FinePix Wiever programot a gyári lemezről. Szépen fel is települt, restart, meg egyebek.... ok minden. (Win 98SE rendszerem van).

Gondoltam be is töltöm az első képeimet. Miután csatlakoztattam a gépet és bekapcsoltam elindult a FinePix Wiever és szépen betöltötte az index képeket. Először kijelöltem egyet és áttöltöttem a C:-n lévő célmappába. Siker! Még egy-két kép... ez is sikerült. Gondoltam ne lacafacázzunk, mindet kijelöltem és az automatikus mentéssel megpróbáltam elmenteni. A második kép mentése közben, kb. a felénél megált az áttöltés. A fényképező kijelzője pirosan égett (folyamatosan), mintha adatfolyam lenne, csak éppen nem volt.
A gép pedig lefagyott. Alt-Del-Ctrl, plussz a program megszakítása segített a dolgon.

Nem húzom sokáig az időt. A lényeg, hogy a képeket csak egyesével, két-három nekifutásra (darabonként) tudtam áttölteni a számítógépemre. Ugyanez a probléma jött elő WinCommander, ACDSee, Intéző és PSP használata során is.

Közben uninstalláltam a FinePix Wievert, az USB drivert, amit újra telepítettem. Sehogyan sem jó. Az eszközkezelőben az USB eszközök között egyébként látszódik a fényképezőgép.

Segítsen valaki, hogyan tudnám megoldani a problémát.

Köszi minden segítséget.

Csite: jönnek majd a fotók is, csak előbb működjön a letöltésem.

sziasztok

lacibacsi

csite Creative Commons License 2002.12.11 0 0 743
és az együttlétről készül majd a fotó :))
Előzmény: glacibacsi (742)
glacibacsi Creative Commons License 2002.12.11 0 0 742
KEZEMBEN AZ S304-ES!

Teljesen amatőr vagyok, de az amatőr tapasztalataimat szívesen megosztom veletek, ha van rá igény.

Most elvonulok, hogy kettesben lehessek az új barátommal (vagy barátnőmmel? - ez majd kiderül!).

Holnap jelentkezem.

Bau Creative Commons License 2002.12.10 0 0 741
Az enyémet innen töltte le valaki:
http://hdc.warez.hu
Előzmény: CSzabi (740)
CSzabi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 740
Tudnátok valami konkrét linket beírni ACDSee 5.0-ra? A FotoCanvas plugin, vagy beépített? Ha plugin akkor link? Köszi.
Bau Creative Commons License 2002.12.10 0 0 739
Szuper, akkor holnap majd kipróbálom.
Előzmény: fefefe (738)
fefefe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 738
en egy baromi jo dolgot talaltam benne, ami az eddigiekben talan nem volt: egy "naptarban" adott orara,napra, honapra,... kattintva megjeleniti az akkor keszult kepeket. (exif, vagy filemodositas, vagy meg valami alapjan)
az albumokba es katagoriakra rendezes talan volt elotte is.
Előzmény: Bau (736)
csite Creative Commons License 2002.12.10 0 0 737
az 5-s király!
a négyes gyakran behalt az elforgatásnál nekem
Előzmény: Bau (736)
Bau Creative Commons License 2002.12.10 0 0 736
Az 5.0 -ás acdsee -vel van valakinek tapasztalata?
Nekem most a 4.01 van fent, de annyira stabil hogy félek lecserélni.
fefefe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 735
nezd meg a postaladadat!
Előzmény: Stuart Litle (734)
Stuart Litle Creative Commons License 2002.12.10 0 0 734
Sziasztok.
Konrétan honnan lehetne letölteni az ACD See 5.0 full verziót? Vagy v.mi reg.kódot.
És még valami. Esetlegessen valaki tud, finepix 4900z-hez letölthető magyarnyelvű leírást.Én most vettem 2 hete és igyzából a fordítás nem az erős oldalam.Egyébiránt szuper képeket csinál.

Cső-ám.

csite Creative Commons License 2002.12.09 0 0 733
én is most preparáltam képeket, céges bullajon az egyik hölgyeménynek még meredek szögből is piros szeme van!

erről anno olvastam vmi, hogy a szemfenékről visszaverődő fény mindenkinél más, és hogy mitől is függ(bla-bla-bla-...), érdemes utánaolvasni(csak már a helyére nem emléxem)

Előzmény: Bau (730)
Bau Creative Commons License 2002.12.09 0 0 732
Ingyenesen letölthető több helyről is az ACDSee próba verzió, Kazaa -val meg le lehet tölteni a teljeset is. :)

Az egyik legjobb képnéző progi, digitális kamera mellé szinte nélkülözhetettlen.

Előzmény: riki86 (731)
riki86 Creative Commons License 2002.12.09 0 0 731
Ez letölthető? Mert kipróbálnám.
Előzmény: Bau (730)
Bau Creative Commons License 2002.12.09 0 0 730
Van két olyan rokonom, akiknek minden róluk készült képen vörös a szemük, talán még akkor is ha hátulról fotózom őket. :) Ráadásul az egyik egy kislány, aki imád szerepelni, szóval nekem a családi események fényképezése egy rémálom, utána otthon órákig vörösszemezhetek... És lassan itt a karácsony. :)
csite Creative Commons License 2002.12.09 0 0 729
asserossz :))
Előzmény: Bau (728)
Bau Creative Commons License 2002.12.09 0 0 728
Nekem az ACDSee -hez tartozó FotoCanvas vált be a legjobban vörös szem eltüntetésére. Nagyon egyszerű vele dolgozni.
Előzmény: riki86 (726)
csite Creative Commons License 2002.12.09 0 0 727
adebe photodelux, én is ezt használom, ez egyszerűen kezelhető és "szépen" dolgozik

(csodák azért nincsenek!)

Előzmény: riki86 (726)
riki86 Creative Commons License 2002.12.09 0 0 726
Sziasztok! Mondjatok nekem valami jó progit a piros szemek javítására. Mert ami a Fuji szoftveren volt (Adobe Active Share), azt nem szeretem nem minden piros szemet javít szépen és ha fotót importálok valamiért átméretezi és sokat romlik a minőség. Lehet, hogy itt elszúrok valamit, de akkor sem javítja szépen a vörös szemet. Nekem ez azért fontos, mert sokat fényképezem a kislányomat és hiába van bekapcsolva a vörösszem csökkentés, a gyerekeknél így is sokszor piros lesz a szem. Borzasztóan idegesítő, hogy az amúgy tündéri képeken nagyobb a piros folt, mint a gyerek szeme, szörnyű. Vagy mondjatok valami tippet, amivel ezek az óriási piros szemek kiküszöbölhetők. Egyébként a kutyákkal is ez a helyzet, csak nekik nem piros lesz, hanem csillog-villog és kékes, ez is elég horror a képeken. És ugyebár jön a karácsony, sok kép vakuval.....Előre is köszi!
Twins1 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 725
Van Valakinek elado Fuji Finepix 2800 gépe..
Jó lenne ha még garis lenne.
Piszok drága lett mostanában, hogy kijött az utód.
PETYUS Creative Commons License 2002.12.01 0 0 724
Úgy ám. Például ezek is ilyenek. Összesen 3 csillár volt felkapcsolva a teremben, a reflektorok nem. Be is mozdult sokmindenki. Kb. 100 felvételből válogattam ezt a 16-ot. Állvány nélkül lehet, hogy egy se sikerült volna.
Előzmény: Bau (723)
Bau Creative Commons License 2002.12.01 0 0 723
Bizony álvánnyal sokkal szebb, természetesebb képeket lehet csinálni kevés fénynél, mint például vakuval. Arról nem is beszélve hogy a vaku nem is mindig használható(nagy távolságok).
laja30 Creative Commons License 2002.12.01 0 0 722
Hoppá, elnézést a dupla hozzászólásért...
Előzmény: laja30 (721)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!