Úgy..... hogy a madaram dumáját idézeemm.Nem kispályán mozoga szárnyas. nem csip ezharap,betadinnal indulunk kiengdni. egy laza kurvaanyád az ébresztö.Aztán a hol a macska?Én nem felkelek,felöhögök.:))))))))))
Ezt értem,de nem birom már itthon,mindenki csak azt papolja hogy szedjem össze magam,meg hogy egyek,eszem én ha éhes vagyok,azt persze senki nem veszi észre,ha alszom egy picit azért is megy a hiszti.Már rendesen lelkifurka van ha alszom napközben.SENKI NEM ÉRTI hogy ez a szar virus ezzel jár.SENKI NEM ÉRTI hogy a folyamatos baxogatással nem segitenek,hanem rontanak az állapotomon
Nerdy, csak most kaptam meg leveledet. Mára elfáradtam. Kisföldalattis nebulók dolgozatait javítottam, vizsgafelkészítés volt. Kialszom magam és válaszolok :)
Nem nevezném ezt tul levésnek.papiron lehet de ez az iszonyatos fáradtság nem jó.igen rossz az alvókám alapban,de ha lerakom a fejem már alszom is.küzdök,de ez nagyon nem vicces
Na most akkor mivan?Átesten ezen a szaron.Negativ tesztem is volt.3 honapig nem oltakozhatok(hányok ettöl a szótol) 3 hónapig nem kaphatok oltást.Aztán mégis.Tegnap kaptam.
Leszakad a bal karom ettöl a kinai valamitől,de kártyám is van.senki nem tud semmit.Jó a buli......
Füvet nyírni kell, tegnap mi is azt tettük. Azt nagyon nem értem, hogy a helyi lakos miért vasárnap és miért pont akkor, mikor sokan a templomba mennek teszi ezt.
Furcsák lettek az emberek, persze nem általánosítok. Valakinek kérték tőlem az elérhetőségét. Küldtem is. Még csak annyi sem jött vissza, hogy köszi. Mindez nem a FB-on zajlott.