Sajnos ez a meccs már nem sikerült olyan jól, mint a Gödöllő elleni, pedig szerintem jobban játszottunk, mint szerdán. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, igazából egyik csapatnak sem volt nagy helyzete, mégis sikerült megszerezni a vezetést a 30.perc környékén, egy szép egyéni akció után, a veresi védők közreműködésével. Sajnos nem tudom ki lőtte. A második félidőben már sokkal felszabadultabban játszott a csapat, 5 100%-os helyzet maradt ki, míg a veres 3 helyzetből 2 gólt lőtt, az elsőt egy hatalmas védelmi hiba előzte meg, míg a második egy jól eltalált lövésből született. Ezután is voltak helyzetek, de egyenlíteni nem sikerült. A meccs után a veresiek is gratuláltak a szurkoláshoz, és szerintük sem érdemelt vereséget a Fót.
Vicces volt, a Veres kapuját Koszta Jani őrizte, emiatt ki is fejezetük nemtetszésünket,( tavaly ő volt a Fót kapusedzője ) amire meglehetősen " idegesen " reagált,( szerintünk pityókásan védett ), elküldött minket a k.... anyánkba... Megmosolyogtató jelenet volt :)
Köv. meccs vasárnap lesz Fóton, a Mezőkövesd ellen, fél 6-kor.
A Gödöllő ellen fehér mez,fehér nadrág,lila-fehér sportszár volt, a mezen bordó számokkal.
Szerintem az idegenbeli mez tiszta lila lehet. Mondjuk majd vasárnap kiderül :)
Fóti SE - Gödöllő 2-1(2-1)
gólok: Angler (2) ill. Szász (11-esből)
Kellemes meglepetést okozott ez a teljesen új csapat, helyenként kifejezetten jól játszottak a fiúk, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben. Már az 5. percben nálunk volt az előny, egy szép támadás után egy visszagurított labdát lőtt Angler kb. 10 méterről a felső sarokba. A gól után tovább támadtunk, és egy kapu előtti kavarodás után megszületett a 2. gól is. A Gödőllő 11-esét nem tudtam megítélni h. jogos volt e, de akik arrafele ültek nem nagyon háborodtak fel. Az mindenesetre szembetűnő volt,h. a 2. félidő 20. percétől már nagyon fáradtan mozgott mindkét csapat, szinte sétálva vezették a támadásaikat.
Kb. 100-120 néző lehetett, ennek a 3/4-e családtag... Mi is csak 2-en voltunk, ennek megfelelően csak a góloknál szurkoltunk.
Köv. meccs vasárnap Veres1házán.
HAJRÁ FÓT!!!!
jah, a bannert, hogy lehet kicserélni? Sajna már nem aktuális...
Szerintem igen, főleg úgy,h. már nekem is lesz jogsim. És az messzebb levő helyek is az M3-as mentén vannak,so nem vészes. Mindenesetre ami 30 kilométeres körzetbe van, oda tuti megyünk.
A fóti sportegylet az NB III-ba nevezte labdarúgó csapatát.
Az Újpest-Fót csapata a 11. helyen végzett az NB I/B elmúlt szezonjában, sokáig mégis úgy tűnt, nem lesz labdarúgás Fóton. Ennek fő oka az volt, hogy az egyesület eladta a labdarúgó-szakosztályt működtető kft-t az élvonalból kiesett Dunaújvárosnak. A fóti egyesület azonban a negyedik vonalba, az NB III-ba nevezte a labdarúgó csapatot, így ha két osztállyal lejjebb is, de tovább él a foci Fóton.
Mondjuk az jó kérdés,h. melyik csoportba kerülünk...
NB I B: Újpest FC-Fót–Szolnok 5–1
TEMESVÁRI MIKLÓS
NS, 2003-06-22
GÓLSZERZÔ
Horváth Tamás a 8. percben Sándor Gy. keresztbeívelt labdáját balról tíz méterről élesen lőtte a bal alsó sarokba (1–0). Horváth Tamás a 16. percben Sándor György lövését követően a kapusról elé pattanó labdát öt méterről passzolta a kapu közepébe (2–0). Palásthy a 23. percben 25 méteres szabadrúgásból a sorfal felett lőtte a labdát a bal alsó sarokba (3–0). Oláh Lóránt a 63. percben húsz méterről, középről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba (3–1). Vaskó a 72. percben jobb oldali szabadrúgást követően öt méterről előrevetődve fejelt a jobb sarokba (4–1). Sándor György a 81. percben a kapus mellett elvitte a labdát, majd két méterről a hálóba gurított (5–1)
SÁRGA LAP
Müller (Jeferson fellökéséért) a 40., Kiss P. (Sándor Gy. megrúgásáért) a 77. percben
SZÖGLETARÁNY: 5:5 (3:3)
Az utolsó NB I B-s mérkőzésükre készülődtek a hazaiak (a fótiak jogán a Dunaújváros indul jövőre a másodosztályban), és ez láthatólag nagyon motiválta őket, hiszen már a második percben gólt szerzehettek volna Jeferson révén. Ekkor még nem, de a nyolcadik percben Horváth Tamás szép ballábas lövésével már meg is szerezték a vezetést az igen álmosan kezdő Szolnok ellen. A gól után sem csökkent a Fót lendülete, két kihagyott lehetőség után Horváth Tamás a 16. percben újra betalált. A 23. percben pedig már 3–0 volt az eredmény, Palásthy Norbert szabadrúgásgóljával. A vendégek csak ezután eszméltek kissé fel, és próbálták rendezni a sorokat, mesterük, Tóth Dénes is többször átszervezte csapatát. Ennek aztán néhány ígéretes támadás lett az eredménye, de Németh Gyula és Kotula László sem tudott szépíteni, mivel Miski Zoltán bravúrral hárított. A szünet után a szolnokiak mindent egy lapra feltéve három csatárral kezdtek rohamozni, ám a hazaiak kontrái is magukban hordozták a gól lehetőségét, így igen változatos volt a mérkőzés. A 63. percben Oláh Lóránt révén egy ritkán látható bombagóllal szépítettek a vendégek, ám a reményük csupán kilenc percig élt, mivel Vaskó Tamás fejesgóljával visszaállt a háromgólos különbség. A kitűnően játszó Sándor György találata pedig még fölényesebbé tette a nagyszerűen futballozó fóti fiatalok győzelmét az első félórát átalvó Szolnok ellen. Az Újpest FC-Fót együttese így méltóképpen búcsúzott közönségétől és az NB I B-s mezőnytől is. A fiatal játékosaik pedig tehetségük alapján minden bizonnyal szép karrier előtt állnak.
Mestermérleg
Mózner János: – Köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen csapattal dolgozhattam. Ez a nap bizonyította, hogy helyes úton jártunk, amikor elindítottuk ezt a fiókcsapatot.
Tóth Dénes: – Elfogytak a védekező embereink, emiatt szétesett a csapat, és így a tavasz leggyengébb játéka sikeredett
Gratulálok a csapat egész évi jó teljesítményéhez, mert szerintem fiataloktól ez jó, olyan nagymúltú klubok között,, mint DVTK, Nyiregyháza, Pécs, stb., stb.,.
Sajnálom, hogy vége. Az ilyenekből kéne példát venni, nem a f@szokról.