Keresés

Részletes keresés

Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.28 0 0 14
szerintem nem jatszott...mi Alexre vartunk:)
Előzmény: The Evil (12)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.28 0 0 13
Londrinaba valo. igen Ronaldinho a Gremioban jatszott egesz mostanaig, de o nem a Gremionak, hanem a Flamengonak szurkol.

es a FRADINAK! masrol szo sem lehet!:)

Előzmény: The Evil (11)
The Evil Creative Commons License 2001.08.28 0 0 12
Miért nem Vidis? Ha jól emlékszem Leo játszott azon a meccsen (csereként) :)
Előzmény: Mighty Mike (10)
The Evil Creative Commons License 2001.08.28 0 0 11
Hová valósi? Rio Grande do Sul/Porto Alegre? Ha jól emlékszem, Ronaldinho a Gręmio-ban játszott.
Előzmény: Mighty Mike (10)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.28 0 0 10
az enyem is csak egy Fradi meccsen volt(pont ellenetek, most), de rogton Fradista lett belole.
Kriston Ati a kedvence:) meg Ronaldinho, ugyhogy majd egyszer muszaj leszunk atruccani Parizsba

de en nem vagyok oda a brazil fociert(bar Socrates nagy volt)

Előzmény: The Evil (9)
The Evil Creative Commons License 2001.08.28 0 0 9
Ahh, az enyém folyton fanyalog! A múltkor is tőlem tudta meg, hogy leverték Mexikót 3-2-re, mert amikor a mexikóiak 2-2-re egyenlítettek a 89. perben, kikapcsolta a tévét :) Később meg nem akarta elhinni, hogy Romario bevágott még egyet a 92.-ben, vagy tíz percig bizonygattam.
Persze ha ismerné a magyar focit, akkor biztosan jobban becsülné a brzil válogatottat. Eddig csak egy Videoton-Kaposvár edzőmeccshez és a téli dunaújvárosi teremtornához (Vidi, UTE, Pécs, ETO) volt "szerencséje".
Egyszer mondtam neki, hogy képzeld, a Videoton leigazolta Roberto Carlos-t. Tökre megörült, hogy a kedvenc focistája az én kedvenc csapatomban fog játszani. Hahahahahah.
Előzmény: Mighty Mike (8)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.28 0 0 8
az enyem igen:)
Előzmény: The Evil (6)
szopiszuri Creative Commons License 2001.08.28 0 0 7
aludjon inkább tovább, senkinek se hiányzik!
The Evil Creative Commons License 2001.08.28 0 0 6
Ugyan már, ő nem tartja valami nagyra a brazil válogatottat. :P
Előzmény: Mighty Mike (4)
Jozsee Creative Commons License 2001.08.27 0 0 5
Hát már hogyne akadna !
És már nem is kell sokat várni a Derbyre. Igaz nem lesz olyan rangos mintha VB döntőt játszanának, de azért a dél-amerikai selejtezőcsoport első helyezettje mégis az örök riválissal néz szembe. Azzal a Selecaoval akitől a mostani selejtezősorozatban eddigi egyetlen vereségét elszenvedte. Tehát bő egy hét és biztos hogy az argentin szurkolók, nem a Seleçaót kívánják majd ellenfélnek a VB döntőre.
És ha most még nem is, legközelebb remélem már Ronaldót is láthatjuk játszani brazil mezben.
Előzmény: cattaro (3)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.27 0 0 4
nem kell ennyire nyalni az asszonynak!:)
Előzmény: The Evil (1)
cattaro Creative Commons License 2001.08.27 0 0 3
Én azért bízom benne, hogy akinek mond valamit Roberto Carlos, Rivaldo, Romario, Cafu, Elber, Jardel, Denilson, Ronaldo, Leonardo stb. stb. neve, az nem hülye a focihoz annyira, hogy ne szeresse a brazilok játékát; netán még néhány hozzánk hasonlatos fan is akad ezen a környéken.
Előzmény: The Evil (1)
cattaro Creative Commons License 2001.08.27 0 0 2
Elismerem, Argentína benne van a top 2-ben. Jelenleg jobbnak tűnnek a braziloknál, de a VB-ig még csak javulhat a Selecao jelenlegi siralmas helyzete, és így egy izgalmas Brazília–Argentína döntőt láthatunk.
Előzmény: Campi (0)
The Evil Creative Commons License 2001.08.26 0 0 1
Ezen én is sokat gondolkoztam az utóbbi időben. Ketten már nem lehetünk hülyék!
Előzmény: cattaro (-)
Campi Creative Commons License 2001.08.26 0 0 0
DE!
Van mar, es Argentina neven fut :)))
Előzmény: cattaro (-)
cattaro Creative Commons License 2001.08.26 0 0 topiknyitó
Én vagyok a hülye, vagy a világ legjobb válogatottjának még tényleg nincs topikja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!