az enyem is csak egy Fradi meccsen volt(pont ellenetek, most), de rogton Fradista lett belole.
Kriston Ati a kedvence:) meg Ronaldinho, ugyhogy majd egyszer muszaj leszunk atruccani Parizsba
de en nem vagyok oda a brazil fociert(bar Socrates nagy volt)
Ahh, az enyém folyton fanyalog! A múltkor is tőlem tudta meg, hogy leverték Mexikót 3-2-re, mert amikor a mexikóiak 2-2-re egyenlítettek a 89. perben, kikapcsolta a tévét :) Később meg nem akarta elhinni, hogy Romario bevágott még egyet a 92.-ben, vagy tíz percig bizonygattam.
Persze ha ismerné a magyar focit, akkor biztosan jobban becsülné a brzil válogatottat. Eddig csak egy Videoton-Kaposvár edzőmeccshez és a téli dunaújvárosi teremtornához (Vidi, UTE, Pécs, ETO) volt "szerencséje".
Egyszer mondtam neki, hogy képzeld, a Videoton leigazolta Roberto Carlos-t. Tökre megörült, hogy a kedvenc focistája az én kedvenc csapatomban fog játszani. Hahahahahah.
Hát már hogyne akadna !
És már nem is kell sokat várni a Derbyre. Igaz nem lesz olyan rangos mintha VB döntőt játszanának, de azért a dél-amerikai selejtezőcsoport első helyezettje mégis az örök riválissal néz szembe. Azzal a Selecaoval akitől a mostani selejtezősorozatban eddigi egyetlen vereségét elszenvedte. Tehát bő egy hét és biztos hogy az argentin szurkolók, nem a Seleçaót kívánják majd ellenfélnek a VB döntőre.
És ha most még nem is, legközelebb remélem már Ronaldót is láthatjuk játszani brazil mezben.
Én azért bízom benne, hogy akinek mond valamit Roberto Carlos, Rivaldo, Romario, Cafu, Elber, Jardel, Denilson, Ronaldo, Leonardo stb. stb. neve, az nem hülye a focihoz annyira, hogy ne szeresse a brazilok játékát; netán még néhány hozzánk hasonlatos fan is akad ezen a környéken.
Elismerem, Argentína benne van a top 2-ben. Jelenleg jobbnak tűnnek a braziloknál, de a VB-ig még csak javulhat a Selecao jelenlegi siralmas helyzete, és így egy izgalmas Brazília–Argentína döntőt láthatunk.