Ha meg már Spektrum, ma meg azt láttam, hogy az első afféle "terhességi teszt"-ről az ókori Egyiptom tájékán maradt feljegyzés: búzamagot tettek vízbe illetve női vizeletbe, és ha a női vizeletben gyorsabban kikelt, akkor a nő terhes volt. Hááát, a móccer megbízhatósági fokáról nem szól a fáma;))
borókám, nem bántásiból, de most akkor vagy ultraállatbarát vagyunk és akkor buddhai mosollyal arcunjon engedjük, hogy a kártevők szétrágják a veteményest (vagy a hűtőt tartalmát), vagy nem vagyunk ultraállatbarát, kivágjuk a meztelen csigát a helyire és nem önostorozunk melléje;)
Amúgy épp a napokban láttam a Spektrumon a kertészkedős műsorban, hogy a meztelen csigák semmilyen formában nem bírják a rezet, tehát ha a kerti ágyés szélére egy rézcsíkot teszünk, meg a cserepekre szintén egy-egy csíkot, akkor el fogja kerülni ezeket a meztelen csiga, mert nem állhatja a rezet!
Ez a beszed. Lehet, hogy a kovetkezo reinkarnacioja jegesmedve lesz.
Amugy a meztelencsiga nalam is broaf. Plane miutan a dragalatos ocsem meselt egyket haveri sztorit. Egyszer peldaul, talan a Ram-szakadekban, fogtak egy szetmallofelben levo meztelencsiga-tetemet, es raapplikaltak egy olyan fogantyura, amit _muszaj_ volt megfogni ahhoz, hogy az ember tovabbmehessen.
Maskor meg egy haverja beleult egy doglott meztelencsigaba, es ugy vette eszre, hogy a farzsebebe akart belenyulni, am taknyot fogott.
Na, ma se lesz vacsi, mar latom. Boaaaaa.
Es bocs :-) De talan igy ti is ontopikok tudtok maradni :-)
Poc nem lehet okod panaszra abszolut. A friss anyuka arca mindig ugyanazt sugarozza, akarhogy szuletett az a gyerek. A te arcodon is ott van.
Ildii, te meg dobhatnal egy kepet magadrol is, ui. meg sose lattalak, viszont kivacsi vagyok!
Ma este fel tiz elott 1 perccel jar le a licit az eBay-en a fenykepezogepre, keretik drukkolni, az utolso percben tervezem beszallni (addig minek nyomni felfele az arat).
Amennyiben nem en leszek a befuto, megveszem holnap online shopban.
Kicsit ra vagyok zakkanva, a ferjem lassan feltekeny lesz...
Ma ismet a "gordeszkazni szeretnek anya, mert az olyan kuul" litaniara ebredtunk es mivel az elozo lakok altal itthagyott gordeszka szorenszalan eltunt, elindultunk bicajozni. A bicikli viszont az uszkve 4 honapos nemhasznalatot leeresztett gumikkal, elcsuszott fekkel es egyeb hibakkal elte tul (a 2 szammal nagyobb gyerekrol nem is szolva), ugyhogy a falu 3 bicikliboltja kozul megtamadtuk a legkozelebbit, ahol 1 oran belulre igertek a javitast, viszont arultak gordeszkat... Nem menekulhettem, ki kellett perkalni a deszka arat es volt egy felhokon lepdelo gyerekem, aki kb 10 percenkent (minden apropo nelkul) elkurjantotta magat, fenkjufenkju mami, fenkjumajbord! Kivancsi voltam, az elso 10 perc (es az elso seggreesesek) utan is tart-e a lelkesedes, de tartott, a repteren egy oran at nyomta, sokkal ugyesebben mint gondoltam. En is kiprobaltam es nem volt csalodas, meg mindig baromira nem ertem mi ebben a jo, de nem baj, a gyerek imadja es ove a deszka, kerek a vilag :) Ja es hazafele: anya, dordeszkaiskolaba szeretnek jarni! Van a faluban egy atalakitott reg templom, ott deszkaznak a kolkok, ezek szerint oda fogunk jarni mi is. Es focizni is fog, most azt talalta ki.
Nagyon erdekesnek talalom, h a gyerekemnek tolem teljesen fuggetlen passzioi kezdenek kialakulni, vannak dolgok amiket abszolut nem itthon lat es megis tetszik neki. Fura latni, h mas is hat ra, nem csak en. Ez elegge uj dolog nalunk, de vegulis logikus es varhato is volt. Most szokom :)