Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Sziasztok! Mkh kártyát hogy tudok hosszabbítani. Mert felhívtam a számot ami a honlapjukon szerepel és egy automata társalgott velem. Elvileg magán személynek nem csinálnak vizsgálatot.
Amíg legális volt a flóbert árultak itthon is olyan 4 mm flóbert patront ami erősebb volt, ebben egy kis mennyiségű lőpor is volt, ha jól emlékszem szlovák gyártmány. Próbálkozz szlovák fegyverboltban érdeklődni.
A másik dolog, tudsz e róla, hogy a Keserűék által átépített Toz-8 asok csövét 4,5 mm es légpuska csőre cserélték, ha kivetted a flóbert patronból a 4 mm es gömböcöt, betetted a puska csövébe, átesett rajta, majdnem fél mm a különbség !
Üdv ne legyél meglőve ha bemész a yardra kérel egy flóbert vásárlási megszerzési engedélyt.Ugyis megmongyák hogy mi a szitu.Aztán a hirdetett vagy boltban kinézett holmit megveszed adásvételivel bolti kikérővel magyarországon érvényes műszakikártyával amin a bevizsgálóhivatal tanusitja hogy megfelel a hatályos törvényeknek tehát nem viszi át a T-72 es toronypáncélját visszamész a yarda aztán sütnek hozzá egy prima kártyát és mindenki heppy.Aztán vehetel hozzá lőszert ami nem is lőszer olyan áron amiért kafferbivajlüvő patronyt is kapol.Ha még nem rémült€l meg nekem is van egy eladó.
2004.-es szabályozás után sem változott a Flobert ff...Magyarországi besorolása. Max. torkolati energia nem haladhatja meg a 7,5 J.-t !!! Mint a Magyar légfegyverek esetében is ! Ugyan az a szabályozás a használatnál.
Ha van Flobert elnevezésű valamilyen módon nem gyengített lőfegyver mindegy a kaliber... Az Közel nem ez a kategória ! Önmagában is lehet és van is 9mm Flóbert puska de az Max vadász jegyre vs engedélyel...rágcsáló irtásra, hüllő skorpió irtásra találták ki akkor amikor még jóval olcsóbb volt a flóbert lövedék...Manapság ez megfordult mert a lőszer már olcsóbb mint a lövedék.
flóbert céllövő fegyver, C2 kat. a besorolása..
szóval ha van ebben a kat...Fegyver az le van gyengítve valamilyen modón...és igy Müszakizik.... Ha házilag barkácsolsz vele az már komolyan kimeriti a Bűncselekményt !
Ha vásárolni szeretnél van az ismeretségemben eladó Toz8/4mm flóbert...Keres meg és továbbítom
Vásárolni, a vásárlási engedélyre lehet. Ha Flobertre kapsz vásárlási engedélyt, és az eladó bemutatja az engedélyét amin azonos a gyári szám és a típus a fegyverével, akkor igen. Ezen kívül kell, hogy legyen műszaki kártyája is ugyanazzal a tartalommal. A kártya a fegyverrel jár.
Ha mindent rendben találnak, akkor beírják Flobertnek, de akkor 61m/sec sebességgel kell számolnod. Szemmel látható a lövedék. Emiatt nem terjedt el a típus.
A kártyára ami pl. az én tulajdonomban levő puskához tartozik, az van írva, hogy:
Ez mind szép és jó. Beszéltem egy úrral hírdet egy 9mm-es flóbert puskát. Mondom neki hogy hát hány J meg tudom venni a flóbert vásárlásival amit a rendőrségen lehet kérni? Válasz: Hát azt nem tudom hogy hány J nincs írva sehova hogy mennyi. Akkor?
A kártyán az van, hogy melyik kategóriába tartozik. Azt pedig a sebességmérés dönti el. Ha szakember szemlézi, akkor azonnal látszik a hovatartozás, de a döntő a mérés.