Nem Európába való:-)))) Hát, akkor a te Európád asszem elég gyéren lakott terület lenne. Nyugaton azért a bordélynegyed nem egészen a Rákóczi teret jelenti, azt ugye vágod?
Értesüléseimer a Der Spiegel című jónevű német lapból vettem.Demagóg vagy sem, Sankt Pauli igenis rosszhírű bordélynegyed(ha ezt tagadod, szimplán hülye vagy), és akiket ez nem zavar, azok vagy érdekeltek a kétes üzletekben, vagy pedig nem Európába valók.
Világos???
Nem vagy kissé demagóg? Honnan szeded ezt az embercsempészes dumát? Szerintem kissé összemosod a dolgokat, abból indult ki a dolog, hogy St. Pauliban olcsók a lakások, mert éjszakai élet van, ami a diákokat nem igazán zavarja. Így már világos?
Az egyik hozzászólásban olvastam, hogy miért balosak a stpauli drukkerei. Hát erre én nem lennék büszke. St Pauli Hamburg legrosszabb hírű negyede, tele bevándorlóval, virágzik a prostitúció, embercsempészet, drogüzlet. Ezeket az értékeket vállalják fel a derék világmegjobbító balosok...na ebből köszi nem. Aki ezekután valamiért a baloldali drukkerekkel szimpatizál, azzal valami zűr van. Valaki azt kérdezte, honnan vezsem hogy itt 10 millió ember dolgozni akar? Tudom hogy nem akar mindenki, de aki tudna, és nem akar, az tisztuljon. Ezért értek egyet azokkal a hozzám hasonlóan gondolkodó németekkel, akik szeretnék a hazájukat megtisztítani a lusta, főleg bűnözésből élő söpredéktől. Az ilyen embereket nevezik néhányan nácinak..
én meg azt, hogy magyarország nem anglia, itt nincs hool kultúra. szvsz nálunk nincs különbség, de ha akarod mostantól ultrának hívom a 15 éves hülyegyereket, aki még kb 2 évig jár meccsre utána más szórakozás után néz és hoolnak a kigyúrt kopaszfejű állatot, akinek az a szórakozása, hogy másokat terrorizál.
így már jó lesz? ez nem hinném, hogy változtatna azon a tényen, hogy egyik is, másik is egy nagy nulla.
"kéretik a szurkolót nem összekeverni az ultrával!
a szurkoló kijár a meccsekre, buzdítja csapatát, szurkol, elkiséri vidékre is a kedvenceit, tudja az összes meccs krónikáját stb.
az ultra, aki kopaszra borotváltan kigyúrva, háttal a pályának szídja az ellenfél hasonló mentalitású ultráit, azt hisz, hogy azért, mert a másikon más színű sál van, azért alacsonyabb rendű ezért pedig móresre kell tanítani, lehetőleg egy jó kis veréssel."
A szöveg teljen jó csak egy nagyon fontos dologba vagy eltévedve, és ezt hidd el mert igy van.
A "szurkoló" helyett ultrát, az "ultra" helyett
pedig huligánt kellett volna irnod.
Bar ez mar reg nem a baloldali szurkolotaborokrol szol, azert nehany kerdes-eszrevetel:
1. "hogyan lesz valakibol balos?": mi olyan erthetetlen ebben? ugy, ahogy jobbos.
2. olvasod te a kotelezo irodalmat? (Magyar Forum, Magyartudat - mar ha az utobbi van meg) Az a szerencse, hogy azokban nem vadaskodnak, mint a baloldal; vagy ha igen, akkor "ertelmes ervekkel" - hat, a teli olimpias topic se rossz, de ezen talan meg jobbat rohogtem.
3. es foleg: miert szeretned Te, ha Magyarorszag "tizmillio normalisan elo es dolgozo ember hazaja" lenne? Miert gondolod, hogy Magyarorszagon tizmillioan szeretnenek normalisan dolgozni es elni? Csak nem olvastad Morus Tamas bacsi Utopiajat (balos irodalom)?
Szegény német liberó sajtó(Süddeutsche Zeitung, Focus,Stern),még mindig nem tudták túltenni magukat az 56 éve lezárult eseményeken.Szerencsére egyre többeknek elegük van a "jöjjenek a törökök szeretjük őket" hozzáállásból amit a jelenlegi vezetés szorgalmaz.Ez a Nie wieder Faschismus is elkoptatott szlogen..
Mit értesz baloldali alatt?Neked mint baloldalinak mik a célkitűzéseid?Mik az elveid?Milyen magasabb célod?Milyennek szeretnéd látni Magyarországot?
Kíváncsi vagyok a véleményedre.
""a szurkoló kijár a meccsekre, buzdítja csapatát, szurkol, elkiséri vidékre is a kedvenceit, tudja az összes meccs krónikáját stb.
az ultra, aki kopaszra borotváltan kigyúrva, háttal a pályának szídja az ellenfél hasonló mentalitású ultráit, azt hisz, hogy azért, mert a másikon más színű sál van, azért alacsonyabb rendű ezért pedig móresre kell tanítani, lehetőleg egy jó kis veréssel.
az aki magát a másikhoz képest definiálja, magát csak a másik gyülöletében találja meg, primitív. ha nem így van, gondolom meg tudod cáfolni. ""
Te eléggé tájékozatlan vagy!
Ultra az aki annak vallja magát, éjjel-nappal a mindennapi életében is a CSAPATÁNAK él, nem csak hétvégeken veszi fel a zöld-lila-sárga sálját hanem minden percben a csapatának él-hal!
Ezt akár szélsöséges módon teszi -ettöl még lehet jobboldali kopasz ahogyan te emlitetted de lehet éppenséggel che guevera-t ábrázoló zászlót lengető balos is!
A szó ezen értelmezése olaszországból ered a
60-70-es években alakult ki.
A szó "szük" jelentése :szélsöséges!
És nem azért ultra, hogy az ellenfelet "szidja" hanem hogy valahova tartozását ilyen módon érvényesitje!
Erre mindenki vágyik!
De a szónak számomra csak pozitiv jelentése van!!!!!!!
Ultra nem egyenlő eröszakkal
= szélsöséges, néha (mindig) elfogult, csapatáért élő-haló foci szurkoló!
Az én véleményem a dologról az,hogy a baloldaliak egyetlen értelmes érv nélkül,élből lenáciznak,magyarkodónak neveznek.Ennyit az észérvekről.Én sem értem mitől válhat valaki baloldalivá.Ti ,hungaristázó nácizó balosok,ti mit gondoltok, mia célotok ezzel.Mi akarjátok,hogy Magyarország legyen.Anarchia,nihilizmus és káosz vagy 10 millió normálisan élő és dolgozó ember hazája.Ja bocs ha most náci vaskalapos miépes vagyok..
Ma olvastam a St. Pauli szurkolókról egy könyvben, benne van, hogy miért lettek balosak. St. Pauli negyedben a bordélyokon meg a sztriptítbárokon kívül olcsó lakások is vannak, ezért diákok, anarchisták, stb. költözek oda. Megfogta őket, hogy a csapat folyamatosan pénztelen, alacsonyabb osztályokban játszik, pont ellentétben a gazdag, szórakoztatóipari szintre jutott Bundesliga csapatokkal. Azóta a St. Pauli sokkal inkább a szurkolókról szól, mint a fociról.