nehez beloni.
csomo szam olyan, hogy megy valami (jazzes) zene, es kozben egy szextelefon hangu csaj mesel egy tortenetet. vagy csak valami baszott jo dallamot ismetelnek meg szaz husszor hegedun, valaki veri a zongorat es kozben csajszi szidja az imperialistakat ("mozambique... they've sent the message: don't FUCK with me!").
én nem úgy vettem észre... sister bliss püföli a szintiket [és írja a dalokat] és van az az indiai néni, aki mindenféle egzotikus kütyüket penget/simogat/tekerget/ver/stb. , de a dobos az határozottan hímnemű. ráadásul rájuk csak a koncerteken van szükség...
Hát nevünk még nincs, de még basszusgitárosunk sem, úgyhogy még nem igaziból nem létezünk, csak már nem sok kell hozzá. Példaképek: (csak a saját nevemben tudok beszélni) Metallica (ha én egyszer úgy tudnék gitázozni mint a Kirk..), aztán a többiek is szeretik Kispálékat, meg 1-2 punkegyüttest; de punkot nem fogunk játszani, talán Cranberriessel kezdünk, aztán meg sajátot kéne, mert az úgy az igazi. Mindenesetre valami rock lesz, az tuti. Majd ha kész lesz valami, adok demóanyagot szívesen :P.
miért meredek a női dobos? Imádtam dobolni, és állítólag én voltam a legjobb az együttesben:-)
Amúgy nemtom a Lenny Kravitz dobosának a nevét, de ő sem rossz, nem igaz?:-)
Hm, célok, inspirációk? Hogy jól érezzük magunkat elsősorban. Aztán ha ez megvan, akkor az, hogy más is jól érezze magát. Sajnos még azért eléggé a kezdeti stádiumban vagyunk. A mi dobosunk nem izmos, feka, veszélyes, de egész jól nyomja.
női dobos - nekem erről a lenny kravitz klipekben szereplő iszonyú izmos, nagyon feka, rendkívül veszélyes kinézetű néni jut eszembe. bloodflower majd minjárt vágja a nevét, gondolom. :]
hát a lush, mint együttes már behaltak
csak gondoltam megidézem
egyébként a pulpos jarvis is beszállt hozzájuk, egy picire
ebből lett a chio! szerintem elég emlékezetes szám
így sem rémlik
az én együttesem ha jól emléxem 95 nyarától létezett kb. fél évig, 7 koncerttel, többnyire a Fekete Lyukban.:-) de ez NEM minősíti az együttest!!:-) 4en voltunk, és csak a gitáros volt fiú, én doboltam emg énekeltem, mikor melyiket:-)
Azért hagytuk abba, mert mást akartunk csináéni, de aztán az új tervek elúsztak...