ki akartam próbálni valamit. megnéztem, hogy kirúgnak-e esetleg ha nagyon csúnyán teljesítek:)
Harry Loser átvette a redpigset és biliárdmesterekert megszégyenítve szétverte:) de nem értem. 35 meccses winless streakért még nem bántottak. igaz, hogy a médiának nem tetszett, de semmi kirúgás vagy ilyesmi. kár..
közben átvettem egy kicsit a yetiket is. aztán hagytam agonizálni:) ők legalább becsületükre legyen mondva tizenkevés meccs után kirúgták az edzőt. az általam kinevezett extra gagyi gm-t hagyták:) így aztán maradtak ők is 20 winless streakig:)
időközben meg van a második is
a kingset is elvittem a döntőig, aztán úgy döntöttem magukra hagyom a két gyermekem:)
elég simán lenyomta, nem értem hogy..
atlantán nem sokat változtattam, f.kaberle helyére jött Ohlund 1:1-ben volt a csere, még most se értem 200as trade frekvencia mellett:)
Miért eddig nem maxon nyomtad a trade-t?
Hja, úgy könnyű szétigazolni az arcodat és mindent megnyerni:-)
Én mindig maxra raktam a trade-t, kül. egy törött botért lehet 5 db első körös picket szerezni...
tud vki vmi dátumot?
tartok tőle, hogy csak október lesz belőle..
rhynn: most olvasom, hogy millert 90,91,82-vel a farmban védetted.. uramisten, milyen kapusaid lehetnek a nagy csapatnál?:))
lehet hogy elkezdek még egy új szezont..
ki a leggyengébb?
nemtuom milyen hendikeppet állítsak be. talán felteszem maxra a trade nehézséget.. a scoret nem merem levenni. multkor levettem és csupa 3-0, 3-1, 3-2-es meccset játszottam. a többiek meg 6-2-t meg 5-0-át. néha 9-2-t. úgy meg kicsit nehéz a pontlistán jól szerepelni..
"4 magyar srác is elvállalta a magyar játékosok összeírását, tehát lehet, hogy onnan is lehet majd igazolni! " - nademégis kit? még az ahlbe se férnének be.. vagy magyar ligába akarsz pl spezzát igazolni? tuti a bajnoki címed:)
"A játék gyönyörű lesz!"
és nagyon csúnyán bugosnak igérkezik. legalábbis a cm4 nagyon az. szépnek szép. fogjuk rá. mondjuk az in-game része... hmmm.. mondjuk úgy hogy eljárt már felette az idő:) és ha még csak ez lenne a legnagyobb gond. ha meccs közben kilépsz pl sort cserélni, aztán visszajössz, könnyen lehet, hogy már más lesz a nézőszám (ugyebár nem mindegy a bevétel miatt) vagy az eredmény. azér az meg má nagyon csúnya dolog. és ezt az engine-t fogja használni az eastside. csak reménykedem benne, hogy kijavítják addigra a bugokat mire megjelenik..
Jó hír!
Az Eastside jogait megvette a Sports Interactive, aki a Championship Manager 4et is készíti. Szeptemberbe jön ki az EHM:FE, amibe már svéd, finn, stb. bajnokságokba is nyomhatjuk.
4 magyar srác is elvállalta a magyar játékosok összeírását, tehát lehet, hogy onnan is lehet majd igazolni!
1) Ryan Miller wants more icetime after averaging. He wants more icetime... 8 meccset végigvédett zsinórban aztán benyomott egy ilyet!
(előtte 5 millás szerződéssel farmba nyomta 90 OF 91DF 82OA)
2) Ha hazai meccsed van és 10 perc környékén benyomod a Use rolling lines gombot az esetek 90%ban azonnal gólt lő a csapat! (1-2 perc játékidőn belül!)
Megvettem Millert! Télleg jó, csak sajnos későn vettem meg (23 meccsel a vége előtt), s így nem sok esélye van első évében a Vezinára (1,85 GA), meg Rookie of the Yearre sem (egyik prospect 75 felett termelt!), de hát ez van!