Nekem van egy felújításra váró W115-öm. A karosszériáját javítani kellene, de a belseje szép (új kék belsőt vettem bele) a motorját pedig teljesen felújították. Kb: 100 km van benne..
Még nem döntöttem el, hogy eladjam-e, vagy felújítsam-e?!
Apám rendelkezik több Mercedes 206D kisteherrel, melyekkel kis vállalkozásában dolgozik. Sajnos a fogynak a garázsból az életképes diesel motorok. Szeretnék tanácsot kérni, hol és milyen minőségben lehet és érdemes gyűrűket, esetleg dugattyúkat vásárolni. Van 2000-es és 2200 motorunk is, mindegy volna, melyik tud előbb talpra állni.
Sajnálatos tapasztalat, hogy a gépműhelyben-ahol legutóbb komplett felújítást végeztek- munkája, csak pár tízezer km-t bírt. A cél most a hosszabb távú talpra állítás.
Esetleg várom az említett típust ismerő mesterek elérhetőségét is, akikkel apám telefonon tudna tapasztalatot cserélni, valamint a felmerülő kérdéseire választ kaphatna.
W115-ös sedan mercihez keresek hátsó lökhárítót. Illetve tankajtót. Annó kosárba vettem ezt a merkedest azóta már mindent összeszedtem hozzá, már csak ez a 2 dolog ami hiányzik róla. Légyszi segítsetek!
Sziasztok! Keresek W115 repedés mentes műszerfalat(200d), két első kék műbőr ülést. Eladók lettek szintén W115 alkatrészek pl. első, hátsó híd , motorháztetők, főtengelyek, hátsó és oldal ablakok, adagoló stb. Több száz alkatrész van, kérésre listát küldök.
Szeretnék egy szép barna belsőt:ajtó kárpitok fogantyúkkal ,ablaktekerőkkel(zsebek vannak),szőnyegek ,oszloptakarók.Tetőablakra kárpit(lyukacsos műbőr)Ülések megvannak.Cserébe esetleg 123-as ülések,ill kék ajtó kárpitok,vagy KP.Köszi!Tálas Ervin Ajka T:303198516
Állólámpáshoz keresek a rögzítőfék rendszer részét képező visszahúzó rugót és a kereszttartó merevítőt. Ez mindkettő az autó alján található. A merevítő a kardántengely alatt, a hátsó taposók két belső sarkát köti össze. Ebbe a merevítőbe van akasztva az említett rugó egyik vége, a másik pedig a rögzítőfék bowdeneket elosztó kampós vasba. Csatolok két fényképet is, hogy egyszerűbb legyen.
Sziasztok! Keresek jobb oldalra első műanyag dobbetétet (ami a sárvédő és a doblemez között van) Illetve első hangszórórácsot ami a műszerfalon van középen.