1db Cramps Big Beat from Badsville cd van a budaörsi media marktba, 999Fté akinek nincs vegye mer party lemez :)KÚÚL !!! vagy akinek kell szóljon gyorsan, járok arra ...."Úhh you look goooood: like a bad girl should" :)
Meghallgattam még párszor, és most már tetszik a Minus Celsius, jó nóta ez azért :) Ne legyen az ember egy zenekar rajongója sem, mert részrehajlik :))
A gyermekkorban berögzült dolgokat nehéz lehet kinőni...azért At The Gates és Europe, háát...mondjuk ez az új Backyard nóta egyáltalán nem győzött meg engem sem :(
hát nem tudom... miért van az, hogy végül minden skandináv zenekar a europe hangzásánál köt ki, a kórusokra meg a gitározásra gondolok, hammerfall, at the gates, in flames stb mind ugyanazokat a szoft hardrock dallammeneteket használják
Új Backyard Babies klip fenn van a honlapon (www.backyardbabies.com, ha jól emlékszem), lemez csak jövő év elején, leszámítva a svédeket, mert nekik már tán kapható is.
Most a Polus Centeres Media Marktba 990 Ftos régi EMI cdket lehet kapni: Ramones, Buzzcocks, Motörhead, Ruts, Generation X,Stranglers, Beach Boys, Ventures Kár h, nincs pénzem most :(
De lehet, bassza meg elnéztem :))) Hülye vagyok, és nagyon akartam látni a Disfeart :) De ugye az Entombed-turnén ők nyitottak Bécsben??? Onnan maradt meg bennem. Én kérek elnézést.
2003. november 14. péntek 18:00, Budapest, Mega Pub:
DEATH ANGEL (USA)
DARKANE, DISBELIEF, MYSTIC PROPHECY
MNEMIC, CADAVERES DE TORTUGAS
Jegyek a boltokban 3400 Ft-os áron!
Igen, ez furcsa, hogy nincsenek fent a dátumok...pedig a hivatalos plakátokon rajta van a nevük. Vigyázni kell, Tompa másik zenekara, a Great Deceiver is lemondta a Darkest Hour-turnét...majd rákérdezünk a szervezőknél, vagy valami. Piros színű bakelit-kislemezt jó hogy veszünk!!!
köcsi az infot! meghallgattam a szamokat kurva jók ! csak a upcoming datesnél nincsenek death angeles dátumok ...?!?! tuti veszek Lpt/ kislemezt ha lesz.
Jövő héten a Death Angel előtt játszik a svéd Disfear is, ahol az ex-At The Gates-es Tompa énekel mostanában. A lemezüket hallottátok már? Pár számot letöltöttem, kissé olyan, mintha az Entombed Motörhead nótákat játszana...meglátjuk, mit tudnak színpadon, a koncertet már nagyon várom, fasza kis mini-fesztivál lesz, kár, hogy szar helyen.
Kedves barátaim!
Ezúton szeretnék meghívni minden fórumtagot egy nagysikerű immáron 4 .alkalommal megrendezésre kerülő pshycobilly és rockabilly fesztiválra Hatvanba.Nem kimondottan a fórumtémához tartozik a műfaj,de ugy gondoltam ,hogy itt sok olyan ember lehet aki fogékony az oldies 50s 60 s évek tradicionális zenéire.Mindezek mellett nemcsak zenei fesztiválként funkcionál ez a rendezvény hanem hogy összehozzon sok olyan embert aki egy kicsit mást szeret,mint amit a médiák fújnak és amit az „átlagember” megeszik.Ezért gondoltam rátok is és kérném segítségeteket a fesztivál sikeres kimeneteléhez,hiszen az ilyen jellegű rendezvényeket csak a közönség érdeklődése tarthatja életben!!!!Várunk tehát szeretettel mindenkit október 11n.Hatvanba a DALI-ba/Máv Műv.ház/ 19.00 órától .Gyertek minél többen és jó lenne ha jeleznétek hogy számíthatunk e rátok ,ezért dobjatok egy mailt legyetek szívesek.
A fesztivál honlapja: www.wildcatnight.cjb.hu