(egyébként már a google segítségével is be lehet szerezni bármit. csak beírod, hogy xy download, és valamelyik oldalon lesz egy rapid, vagy bármilyen link. így szereztem be az előbb az albumot is, meg most a 20/20-at)
Most hallgattam bele az új albumba. Álmomba se számítottam volna Alanistől electróra (pl Straitjacket). Nagyon jónak tűnik a lemez. Mivel Guy Sigsworth a producer, nekem erősen Imogen Heap ugrott be sok számról, meg persze Björkös is.
I start up in the north I grow from a special seed I sprinkle it with sensibility From French and Hungarian snow I linger in the sprouting Until my engine's full...
Azért ez is jellemző a Szigetre. Alanis is most jön el, mire számomra szinte teljes érdektelenségbe fullad. De azért meggondolandó. A '90-es évek emlékére...
Youtuberól úgy lehet leszedni a videót (ha mondjuk Explorered van) hogy
1. Eszközök/Interentbeállítások/Fileok törlése/OK
2. youtube video lejátszása (minimum amíg a piros csík betölt)
3. Eszközök/Interentbeállítások/Beállítások/Fileok megtekintése/ott a legfelső az lesz, csak ki kell kopizni és egy .avi-t utánaírni, sima media player is le fogja játszani
Oké, majd megnézem az Alanis oldalon. Én kb. 2 hete kezdtem el ezeket a zenei topikokat nézegetni meg mindenféle jutyúbos és májszpészes videókat/hangfájlokat nézegetni/hallgatni, azóta a 8 órás munkaidőből kb. 2 óra ezekekkel megy el (meg a fórumozással). Sajnos nem tudok mindent rögtön megnézni... :-((( (Csak a munkaehelyemen tudok netezni.)
A letöltéssel meg az volt, hogy bár van egy youtube dowloader programmom, de néhány videóra nem működik, ez is olyan volt. Majd megpróbálom az általad mondottakkal, hátha azzal sikerül...
1. Magánügy. Egyébként csak 1 hozzászólással lejjebb volt a link az új Alanis oldalra, amin rajta van az eredeti is.
2. http://downthisvideo.com vagy http://www.youtubex.com, csak 2 oldal, amivel le lehet menteni az youtube-os flv-ket. Aztán pl. a Wimpy FLV Player-rel nézegetheted.
1) Mint minden paródiára igaz, ha az ember nem ismeri az eredetit, akkor a paródiát sem tudja igazán értékelni. A blek ájd píz pedi számomra a fekete lyuk.