OFF
MerBoy! Dobj légyszíves egy privátot az e-mail címeddel! Köszi, AS
ON
Legalább 20x végighallgattam, kár, h rövidke, mivel a bónuszdalmentes verzió, de azért imádnivaló. Szemét dolog tőlük (vagyis gondolom, inkább a kiadótól), h csak az angol verzión van az a két dal. Itt, Pécsfaluban csak az a verzió volt. :-((
AS
Azon a képen legalább egy nőre emlékeztet,mert ma délután láttam az I need some fine wine and you...stb. klipjét (és egyébként máris IMÁDOM a videót!!!) és Nina jobban emlékeztetett egy pasira,mint egy nőre!Nem hittem el!Csak régebbi videóikat láttam,és ott mindegyikben nagyon jólnézett ki Nina,nőies volt és különleges!Ebben a klipben változatlanul szép volt az arca,de az aranyfog,az izmos karok (amik tényleg nagyon hasonlítottak Madonnáéhoz) teljesen férfiassá tették,és még a mozdulatai is férfiasak voltak!
Jaj,Nina ne csináld ezt magaddal!Csodás nő vagy,nem kell neked aranyfog,anélkül is menő,gyönyörű és különleges vagy!Nem értem én ezt...
Ez engem is érdekelne - szerintem a Give Me Your Eyes nagyon jót tesz a lemeznek, pontosabban jobb lenne vele az összkép, úgyhogy hülye lépés, hogy csak bónuszként kerül rá itt-ott.
A klipet kétszer láttam, ezenkívül három másik dalba hallgattam bele (idő híján tényleg csak bele-bele), az első ami feltűnt, valahogy Beatlesesnek tűnt. Ez most csak az akkordfűzések alapján. Persze szó sincs arról, h Beatles volna, csak mégis ezt juttatta eszembe.
Nekem mondjuk Björkkel kapcsolatban az egyik legkedvesebb eset az volt,amikor rádióban hallottam először a Hidden Place-t,na meg az,hogy abban az időben nem volt még internetem,és teljesen új volt az egész Vespertine nekem.(mondjuk a Medúllát meg nem töltöttem le direkt,úgyhogy az is új volt:) )
Előbb lett meg a maxi,mint hallottad volna a számot?Na,az izgi lehetett!Nekem még ilyen nem volt,de örülnék egyszer egy ilyen esetnek,mondjuk Björknél.
Nekem már első hallásra nagyon megtetszett az új szám.A videót sajnos még nem láttam,de tesóim felvilágosítottak róla,hogy szerintük szar,mert semmi sem történik benne,csak játszik az együttes és kész.A számot ekkor még nem ismertem,így eléggé lehűtött,mikor a számról kérdeztem őket,és azt mondták,hogy szerintük szörnyű.És mikor meglett a kislemez,nem kis aggódással nyomtam meg a play gombot...de márelsőre nagyon megtetszett,és a kislemezen még volt egy Explode meg My favourite game live felvétel,amiknek nagyon örültem!:D
Tudnom kellett volna,hogy tesómék csak azért mondták ezt,mert ők nem nagyon szeretik a Cardigans-t,szerintük "uncsi".Hát,erre mit mondjak?Hülyék!:DDD
Ja,a kliphez nem is szóltam hozzá.Nem szeretem az olyan videokat,amiben csak jáccik az együttes és kész,de a sok kis image dolog miatt egész jó a klip.Szóval akár még teccik is.A cica jó a végén!:D
Én is szeretem a Kardigánokat.A Gran meg a Long Gone van meg.A Gran hihetetlen jó lemez,mert jó elektronikus, a Long Gone-t nem hallgattam túl sokat,mert nem nagyon fogott meg,de a "nyulas" szám az iszonyat jó!:)
Aszonták,hogy az új album minden száma egy döbbenet lesz,hát erre kiváncsi vagyok(egyik szám techno,másik heavy?:))) Mindenesetre ez az új szám télleg jó rokkos lett,először nem is teccett miatta.Aztán hallottam mégpárszor a TV-ben,és megteccett.
Nekem a Gran egyébként más jelentőséggel is bír,mert amikor kb 2000 körül megkaptam életem első hi-fi-jét, ez a lemez volt az első a CD-im közt a Garbage V2-vel együtt.Szóval ehhez a 2 albumhoz nekem nagy emlékekek kötődnek.