Keresés

Részletes keresés

req999 Creative Commons License 2003.03.25 0 0 36
A Dance of December Souls és a Brave Murder Day volt a két legjobb albumuk. Utána már csak nyivákolnak, ami nekem nem jön be. A Brave Murder Dayen az Opethes Mikael Akerfeldt hörgött az ő sajátságos módján, a régebbi Dance of December Soulson meg Jonas Renkse még tudott hörrenteni, nem is rosszul. Viszont azóta se tudtam meg, hogy mifene az a Drynwhyl, csak annyit, hogy bársony tövisei vannak.

A Katatonia is a korai időben volt nagy, pont úgy, mint a Celestial Season (azóta se überelte senki a Solar Lovers albumot). Utána már... Hüpp.

Előzmény: e_dora (35)
e_dora Creative Commons License 2003.03.24 0 0 35
je, van ilyen topik.. tegnap akartam volna nyitni, de lemondtam rola, mert ugyse irna bele senki.. vagy megis? tokjo.

Egyebkent meselhetnetek a regi albumokrol, azok meg ilyen horgos metalok? az ujak olyan dallamosak.. (discouraged, last fair, viva)

Ja, tenyleg, MA JELENT MEG AZ UJ LEMEZ!!
Szerintem a legjobb..

Es most latom a weben, hogy
Friday, April 11th Mega Pub Budapest, Hungary !!
(mondjuk nekem a 17-e fog jatszani..)

lusti Creative Commons License 2003.03.24 0 0 34
www.darklyrics.com
Előzmény: LoReNa (33)
LoReNa Creative Commons License 2002.10.10 0 0 33
na sziasztok. remélem vki még erretéved, és tud nekem egy dalszöveglelőhelyet mondani. írni. köszönöm.
Toth Andras Creative Commons License 2002.09.23 0 0 32
Jah, jah! Hal'Istennek itthon viszont annyira nem ismerik, hogy szerintem egy originalis, jo minosegu polo az kiralysag. Legalabbis koncertekre abban jarkalnek. Nem trivialis, igenyes, jol nez ki, egyszeru. Kar, hogy a multkorirol lekestunk.
Amugy a Katatoniarol valahogy nekem mindig a jo izles jut eszembe.
Előzmény: semmitmondó (31)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.16 0 0 31
szvsz akármit csinál a Katatonia, az biztos jó. de azért én is örülök.

a pólóról meg annyit, hogy egy olyat lehet, hogy én is felvennék, pedig elvből nem hordok zenekaros pólókat

Toth Andras Creative Commons License 2002.09.16 0 0 30
Ahh, micsoda szerencse, hogy nem a pop iranyba mentek el! Megorulnek, ha csak Passing Birdok lennenek az uj albumon (amugy szeretem azt a szamot, de az osszes kislany kedvence, es kurvara nem a legjobb nota a lemezrol)...
Nah, ennyi.
Remelem lesz majd igenyes polo, akkor vallalok egyet.
Előzmény: semmitmondó (29)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.22 0 0 29
csak a dobos hallgat ieneket (aki amúgy a kedvenc dobosom)

A Katatonia úgy király, ahogy van a Jhva ELohim Meth-től a Tonight's Music-ig.

Készül az új album!!!!

Előzmény: Toth Andras (27)
Toth Andras Creative Commons License 2001.08.21 0 0 28
Natehat. Kovetkezo video letoltheto:
http://www.katatonia.com/Katatonia-Live_In_Turku_Finland-2001-Teargas.zip

Valamelyik nap tudom csak megnezni!

Toth Andras Creative Commons License 2001.06.15 0 0 27
Na, ez egy korrekt hozzaszolas volt, en is igy gondolom. A Slipknotot, Breachet azert hoztam fel, hogy lassatok, hogy nyitottak (ami a stilusukban (ah, most mar sajat stilusuk van, de mindegy) igazi ritkasag).
Előzmény: hjules (26)
hjules Creative Commons License 2001.06.13 0 0 26
Ha mar katatonia: Szerintem keves olyan zenekar van a palettan akik a banatbol kepesek napfenyt varazsolni,anelkul hogy ragacsos-szines nyalokat eroszakolnanak bele a szadba.
A hangsuly az esztetikan van. Mivel ez a muzsika nagyon finom es torekeny azonnal hiteltelenne valna ha kifestett exhibicionista bohocok jatszanak. Ha a katatonia tagjai ilyenek lennenek akkor a zenejuk sem ilyen lenne. Az meg hogy meghallgatjak a slipknotot az o dolguk.Az is egy jo produkcio, csak mashogy.Ebbol is gyanitom hogy nyitott, es nem betokozodott emberekrol van szo.
Akkor most is ugyanolyan lenne a zenejuk mint a brave idejen volt.(az is zsenialis!!!)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.13 0 0 25
Jo vanna! Nem mutiba keszult :))
Előzmény: Espé (24)
Espé Creative Commons License 2001.06.11 0 0 24
Nem gúny, de tényleg, szinte érzem az írói vénádat. Ezek a hasonlatok fantaszikusak. :)))
Előzmény: Toth Andras (22)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.11 0 0 23
nekem nincs olyanom, egy se.
Előzmény: Toth Andras (22)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.11 0 0 22
Most ugye gunyt kene erezzek ki a mondataidbol? Vagy nem? De lehet csak, hogy mar nekem is paranoiam van, mint supertzarnak, gyaknak es mindenkinek.
Előzmény: Espé (21)
Espé Creative Commons License 2001.06.08 0 0 21
Hűvazzeg, fantasztikus gondolataid vannak. Ezeket te találod ki?
Előzmény: Toth Andras (20)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.08 0 0 20
Most tenyleg ilyen egyszeru embereknek tununk, vagy te vagy ennyire egyszeru.
Elesen szetvalasztanam a kinezeti igenyesseget, a zeneivel. Erted, mondjuk egy szakacs levagna a kezedet, ha az articsokat mondjuk curryvel eszed, mert milyen igenytelen, de lehet, hogy kozben hires festomuvesz vagy, aki napokig pepecsel egy kis reszlettel. Ha ertheto volt a hasonlat. Azert ennyire nem egyertelmu, de ez egy "megertest konnyito hasonlat". :)

Ha buzi a frontember, de nagyon korrektul vallalja (tehat nem azert buzi, hogy tobb kiscsaj :) hallgassa a zenejet), akkor nem nagyon moroghatok. De a buzisag mostanaban a szinpadias poz egy formaja.

Előzmény: zeuszka (17)
ControlDenied Creative Commons License 2001.06.06 0 0 19
Ha tovább olvasod a szöveget, akkor remélhetőleg látni fogod a különbséget.
Előzmény: adamskij (16)
Dr.Feelgood Creative Commons License 2001.06.06 0 0 18
Jól érted, sznobéknál ez így van.
Előzmény: zeuszka (17)
zeuszka Creative Commons License 2001.06.06 0 0 17
tehát, ha buzi a frontember, akkor a zene nem vállalható=nem igényes? jól értem??
Előzmény: Toth Andras (9)
adamskij Creative Commons License 2001.06.06 0 0 16
supertzar, azért a 'rocker vagyok, vállalom' szöveg nem a Katatoniához tartozik, viszont a vállalás ezen formáját ti is támogatjátok az MHH-val. Vagy nem?
Előzmény: supertzar (12)
req Creative Commons License 2001.06.05 0 0 15
Nekem semmi bajom azzal az idézettel. Épp ezért is írtam be. :] Jó az a Katatonia...
Előzmény: Toth Andras (8)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 14
"Let's stay here for a while
Is something gonna happen today?"
Day (Brave Murder Day):))
Csak eszembe jutott a refrenje, magamat meg nem fogom kimoderaltatni :)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 13
Lenyegeben igen, ezert hallgatom a regi Dimmut is peldaul (mindig ezzel jovok :)), meg a regi Metallica cuccaiban sem szivesen jarnek (szakadt farmer), de a zene az kurva jo volt.
Tehat: a vallalhatosag egy bonusz orom. Es foleg a Katatonia stilusaban az.
Erted, en sem az image alapjan hallgatom a zenekarokat, de egy kulturalt image alapbol egy pozitiv erzest kelt bennem, mar van egy jo hozzaallasom, mikor berakom a CD-t.
Tzar, korrekt voltam?
Előzmény: supertzar (12)
supertzar Creative Commons License 2001.06.05 0 0 12
Figyelj, aki azt írja egy zenéről, hogy vállalható, az szerintem nem a zenét hallgatja, hanem kifelé mutat egy arcot másoknak, az érdekli, hogy mások mit gondolnak az ő zenei ízléséről?
Nem vállalni kell a zenét, hanem mondjuk hallgatni azt, ami tényleg tetszik. Vagy nem?
Előzmény: Toth Andras (9)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 11
Sajnos nem... :(
Előzmény: Törölt nick (1)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 10
Bazz, tudtam, hogy elkurom a cimet :))
Vallalhato es nem valla hato. :))
Tegnap nem sokat aludtam :))
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 9
Azt ertem vallalhato muzsika alatt, hogy neznek ki bohockent, nem buzi a frontember, atertelmeztek, hogy mitol sotet egy zene es mertek ujitani, mikor megnott a dallamossag iranti igenyuk. Ezert mondom azt.
Ja es az, hogy normalisan neznek egy plusz sulyt ad a dolog: ezek emberek, akik egy kicsit depresszivek, es nem corpsepaintes bohocok, akik nem merik vallalni a sajat arcukat, meg hulye neveket talalnak ki.
Erre irtam azt, hogy vallalhato, meg a szovegeikre (az ujabbakra). Nem kell szegyenkezzek, hogy szeretem a Katatonia senki elott, mig a regi Dimmu imagedzsel voltak ilyen problemaim.

Zeuszka meg szimplan kotozkodik, de igen, az igenyesseghez hozzatartozik a vallalhatosaghoz. Igenytelen zenet en nem nagyon tudok folvallalni, csak ilyenek mondanek max., hogy azert egesz jo temakat hoznak. De ez most nem a Katatoniara vonatkozott.

Gyaknak: az ujak lehet, hogy nem izgalmasak szamodra, nekem bejonnek (eddig izlesrol szol), az otletek tarhazai az ujabb lemezek.
Slipknot dologban nem foglalok allast, de azert irtam, hogy lassatok, nem guboztak bele a sajat stilusukba. CD, szerintem meg nem lattad oket eloben (en sem), de aki latta, az mind azt mondja, hogy eszmeletlen sulyos. Ez a zene a koncertrol is szol.

Előzmény: ControlDenied (2)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 8
A regi korszakban meg hoztak a sablonokat. Erre csak ezt tudom mondani.
Előzmény: req (5)
zeuszka Creative Commons License 2001.06.05 0 0 7
a vállalható nálad az igényes szinonimája?
Előzmény: Toth Andras (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!