Keresés

Részletes keresés

AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 9
köszi szépen
Előzmény: vismaior (8)
vismaior Creative Commons License 2001.06.03 0 0 8
Utánanézek anyagi lehetőségeimnek, és jelentkezem. Egy jó ügyért mindent!

:)

üdv, vismaior

AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 7
össz. 7ezer akkor...
amúgy tök jó lenne ha mások is csatlakoznának, vagy legalább hozzászólnának...
Előzmény: Cornel (6)
Cornel Creative Commons License 2001.06.03 0 0 6
1000 Ft-ot adok hozza, sajnos mivel munkanelkuli vagyok nem allok tul jol anyagilag. Szuleim is hozza fognak jarulni Dope jobbulasahoz.

Üdv. Cornel

Előzmény: AbaTToiR (5)
AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 5
össz. 6ezer

köszi Szabi :)

Előzmény: CoolCat (4)
CoolCat Creative Commons License 2001.06.03 0 0 4
Sziasztok!

Be kell valljam, kirazott a hideg a hirdetes olvasasa kozben.... Dope 22 eves...en most 21 leszek(?), es ki tudja szamomra is vajon mit tartogat a jovo...ugyan igy van ezzel szerintem minden ember. Nem mindenki foglalkozik vele, de melyen tudat alatt mindenkit foglalkoztat a jovo.
Dope szamara egy teljesen ismeretlen "user" vagyok, mint a nagy tobbseg. De es akkor mi van?? A Tizparancsolatban az all: Szeresd felebaratodat, mint onmagadat.
Hiszem, hogy AbaTToiR baratom jo peldaval jar elottunk, es hiszem, hogy ezt a kezdemenyezest kovetve ossze tudjuk szedni a hianyzo osszeget. Eppen ezert en is szeretnek hozzajarulni Dope baratunk teljes erteku eletehez. Tudom, nem sok ez a 3000 Ft, de ugy hiszem, sok kicsi sokra fog menni, remelem masok is beallnak a sorba...mert KELLUNK!

CoolCat

AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 3
SzlaY mokuska gratula neked mint első befutónak :)
Akkor ha jól számolom 3000nél tartunk... lassan, de biztosan...
Előzmény: SzlaY (2)
SzlaY Creative Commons License 2001.06.03 0 0 2
2000ft
AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 1
bocs, a problémás bekezdés kicsit kusza lett, de azt hiszem így is érthető...
Előzmény: AbaTToiR (0)
AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 0
vége kicsit lemaradt, úgyhogy mégegyszer (éljenek a profi forum cgi-k)

Sziasztok!

Van egy ismerősöm, Dope a neve. IRC-esek ismerhetik Undernetről. Neki kéne segíteni. 22 éves srác, két féle daganatot, valamint leukémiát diagnosztizáltak nála.. A csontvelőátültetésre a pénz jó részét szülei, barátai összeszedték, azonban még mindig hiányzik a pénzből, amit már önerőből nem tudnak előteremteni. Ezért fordul Hozzátok. Segítsetek neki élni. Nem fényűzően, csupán egészségesen. Bővebb infó ITT:

http://members.verizon.net/~vze26v8s/dopi.html

Bár nem vagyok nagy törzsasztalos de emlékszem, hogy már voltak eféle gyűjtések itt (pl. amikor srác ki akart menni barátnőjéhez japánba)... Kérlek Titeket hogy segítsetek Dope-nak. Kételkedőknek ajánlanám a fenti linket, az oldalon található telefonszám is, nagyon szívesen fogadnak mindennemű anyagi- és lelki támogatást.

Kérek mindenkit, hogy aki befizet valamilyen összegű pénzt, az vagy ide, vagy emailben ,amennyiben anoním akar maradni, jelezze ezt, hogy tudjuk mennyit sikerült összehozni ily módon.

A bankszámlaszámot és egyéb infókat szintén megtalálod a fenti oldalon.

BÁRMILYEN ÖSSZEG SZÁMÍT!! Ha van egy felesleges kétszázasotok, akkor gondoljátok meg lécci...

Kezdésképp felajánlanék ezer forintot, mely lehet még több is, ha sikeres a gyűjtés.

Dope nevében is köszönettel,
abattoir
abattoir@extra.hu

AbaTToiR Creative Commons License 2001.06.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Van egy ismerősöm, Dope a neve. IRC-esek ismerhetik Undernetről. Neki kéne segíteni. 22 éves srác, két féle daganatot, valamint leukémiát diagnosztizáltak nála.. A csontvelőátültetésre a pénz jó részét szülei, barátai összeszedték, azonban még mindig hiányzik a pénzből, amit már önerőből nem tudnak előteremteni. Ezért fordul Hozzátok. Segítsetek neki élni. Nem fényűzően, csupán egészségesen. Bővebb infó ITT:

http://members.verizon.net/~vze26v8s/dopi.html

Bár nem vagyok nagy törzsasztalos de emlékszem, hogy már voltak eféle gyűjtések itt (pl. amikor srác ki akart menni barátnőjéhez japánba)... Kérlek Titeket hogy segítsetek Dope-nak. Kételkedőknek ajánlanám a fenti linket, az oldalon található telefonszám is, nagyon szívesen fogadnak mindennemű anyagi- és lelki támogatást.

Kérek mindenkit, hogy aki befizet valamilyen összegű pénzt, az vagy ide, vagy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!