Be kell valljam, kirazott a hideg a hirdetes olvasasa kozben.... Dope 22 eves...en most 21 leszek(?), es ki tudja szamomra is vajon mit tartogat a jovo...ugyan igy van ezzel szerintem minden ember. Nem mindenki foglalkozik vele, de melyen tudat alatt mindenkit foglalkoztat a jovo.
Dope szamara egy teljesen ismeretlen "user" vagyok, mint a nagy tobbseg. De es akkor mi van?? A Tizparancsolatban az all: Szeresd felebaratodat, mint onmagadat.
Hiszem, hogy AbaTToiR baratom jo peldaval jar elottunk, es hiszem, hogy ezt a kezdemenyezest kovetve ossze tudjuk szedni a hianyzo osszeget. Eppen ezert en is szeretnek hozzajarulni Dope baratunk teljes erteku eletehez. Tudom, nem sok ez a 3000 Ft, de ugy hiszem, sok kicsi sokra fog menni, remelem masok is beallnak a sorba...mert KELLUNK!
vége kicsit lemaradt, úgyhogy mégegyszer (éljenek a profi forum cgi-k)
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, Dope a neve. IRC-esek ismerhetik Undernetről. Neki kéne segíteni. 22 éves srác, két féle daganatot, valamint leukémiát diagnosztizáltak nála.. A csontvelőátültetésre a pénz jó részét szülei, barátai összeszedték, azonban még mindig hiányzik a pénzből, amit már önerőből nem tudnak előteremteni. Ezért fordul Hozzátok. Segítsetek neki élni. Nem fényűzően, csupán egészségesen. Bővebb infó ITT:
Bár nem vagyok nagy törzsasztalos de emlékszem, hogy már voltak eféle gyűjtések itt (pl. amikor srác ki akart menni barátnőjéhez japánba)... Kérlek Titeket hogy segítsetek Dope-nak. Kételkedőknek ajánlanám a fenti linket, az oldalon található telefonszám is, nagyon szívesen fogadnak mindennemű anyagi- és lelki támogatást.
Kérek mindenkit, hogy aki befizet valamilyen összegű pénzt, az vagy ide, vagy emailben ,amennyiben anoním akar maradni, jelezze ezt, hogy tudjuk mennyit sikerült összehozni ily módon.
A bankszámlaszámot és egyéb infókat szintén megtalálod a fenti oldalon.
BÁRMILYEN ÖSSZEG SZÁMÍT!! Ha van egy felesleges kétszázasotok, akkor gondoljátok meg lécci...
Kezdésképp felajánlanék ezer forintot, mely lehet még több is, ha sikeres a gyűjtés.
Dope nevében is köszönettel,
abattoir
abattoir@extra.hu
Van egy ismerősöm, Dope a neve. IRC-esek ismerhetik Undernetről. Neki kéne segíteni. 22 éves srác, két féle daganatot, valamint leukémiát diagnosztizáltak nála.. A csontvelőátültetésre a pénz jó részét szülei, barátai összeszedték, azonban még mindig hiányzik a pénzből, amit már önerőből nem tudnak előteremteni. Ezért fordul Hozzátok. Segítsetek neki élni. Nem fényűzően, csupán egészségesen. Bővebb infó ITT:
Bár nem vagyok nagy törzsasztalos de emlékszem, hogy már voltak eféle gyűjtések itt (pl. amikor srác ki akart menni barátnőjéhez japánba)... Kérlek Titeket hogy segítsetek Dope-nak. Kételkedőknek ajánlanám a fenti linket, az oldalon található telefonszám is, nagyon szívesen fogadnak mindennemű anyagi- és lelki támogatást.
Kérek mindenkit, hogy aki befizet valamilyen összegű pénzt, az vagy ide, vagy