"A tanár kijelölte melyik két egyforma közül "választhatunk"."
Es a tobbiek meg orultek,hogy a tanar nem oket jelolte ki. rezsoke, hagyd man a suketelest. Ahol maguk akartak valasztani abba nemigen tudott senki beleszolni. Inkabb arrol volt szo, hogy barki legyen csak ne o.
engem az is érdekel, hogy pl. a te 7000 hozzászólásod alapján, hogyan döntötték el, hogy alkalmas vagy, vagy sem... Végigolvasták? Jegyzetelték, hogy milyen gyakran használod, a "magyar", a "nemzet" szavakat????
Zaturek Manfred válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-03 14:11:31 (46)
Nekem személyesen megfelel ez a megoldás, a listát viszont nem egyedül csinálom, a majdani szavazásról nem is beszélve.
Zaturek Manfred válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-03 14:23:07 (51)
Nem. Ugyanazon okból. Nézd, én most eljátszhatnám ugyanazt a hülye áldemokráciát, ami a múltkor volt, bazi hosszú látványos listát lobogtatnék, utána meg puff, jön a vétó, én meg irulok-pirulok, mint egy szűzlány, akit teherbe ejtettek anélkül, hogy észrevette volna. Mellesleg rezsővel beszéltem telefonon, így aztán ő tisztában van a szituval.
[előzmény : (50) abelXavier, 2001.06.03 14:17]
Zaturek Manfred válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-03 15:03:19 (63)
rezső, éppen fordítva - nem tiltólista, hanem polmoderátor jelöltlista van. Nem azok szerepelnek rajta, akiket ki kell szedegetni, hanem akiket fel lehet kérni. A zöme feltehetőleg nem is vállalja el, tehát már a szavazáskor sem fog szerepelni a neve. A többi stimmel.
Kedves mindenki!
Értelmezésem szerint akik lekerültek vagy nem kerültek fel a listára, azok is listát képeznek.
Az Index listát készített azokról a nickekről, akiket nem lát szívessen a moderátor testületben. Pirítós és rezső kartácsokról tudjuk, hogy rajta vannak a LISTÁN. Kik még? Miért készült a lista? Mikortól (hány éve) listázzák a nickeket? A politikai vélemény újra bűn??? Minden nick választhat, de csak a népfront és az MSZMP jelöltjei közül??????