Nehezen tudom elképzelni, hogy ne hasznosították volna a húst valamilyen formában:) "A bikák a vágóhídon egyáltalán nem hoznak hasznot, eladásuk csak a csőd záróaktusának tekinthető. A vágóhidak egy bikáért 550-600 eurót fizetnek, elenyésző összeget az állatok felnevelésének 4-5 ezer eurós költségéhez képest. A harci bikák húsa fogyasztásra valójában alig-alig alkalmas, mivel az állatok többnyire jóval idősebbek és izmosabbak a vágómarháknál."
Hátööö, előkerültem? Nem mint ha eleve nem itt a topkin lettem volna fellelhető. FB-n nem vagyok, ez tény. :)
Üdítő volt olvasni, hogy minden rendben, sokkal jobb mint Cé apó cseppet sem vicces történeteit a védőangyalával folytatott liezonokról.
tomcat
ps. vigyázzatok magatokra, az rnie posztulátum (az izmok nem felejtenek) mostanra bizonyítottan csak korlátozott időtávon működik
ps/2. nem fogok külön válaszolni dh posztjára, de az valahogy úgy van, hogy a bikaviadalon a vesztes heréit levágják és megeszik. Hol kisebb, hol nagyobb, ahogy épp kiadja. ;)
Természetesen ma reggel a GMC-s indulás egyből megvolt, Szepy GPS-e a szállástól kb. 500m-re egyből bevitt minket egy zsákutcába :) De délután is mentünk papír térképpel egy jó minőségű alsórendű kis úton, ami a GPS-e szerint nem létezik, holott még földutak is vannak a térképén :) És ez nem egy új út volt!
Aztán C GPS-e is bevitt minket egy olyan zsákutcába aminek a végén egy körforgalom volt és a kijárat ugyan meg volt építve, amerre a GPS vinni akart, csak éppen a híd hiányzott ami átvitt volna arrafelé egy kis folyón :D
Du. egy hegyi falucskában ettünk 6 adag frissen elkészült nagyon finom paella-t, amiért 2db 1,5L-es vízzel képesek voltak elkérni összesen 26€-t :D 4€/fő, eddig ez volt a legolcsóbb és egyben legfinomabb kajám az elmúlt napokban.
A csapat most szétvált, mert a Császárék és Antera elmentek bikaviadalra :D Tudnak élni! ;) Egy kicsit engem is érdekelt volna, de nem 55-95€-s jegyárakkal. A többiekkel most inkább felderítünk egy jó vacsihelyet ;)
A többiek ma 20:20-kor landolnak, de én már 10 napja úton vagyok :)
Egy kis kerülővel Ausztria felé jöttem (2 túrát össze vontam) és így kb. 3200km volt ide az út. 6 napja még fent voltam 2700m-en -3 fokban az Alpokban és most itt vagyok a beach-en 25 fokban :) Télből a nyárba :D
Nagyon agyalok a témán és osztok-szorzok, mert a busz amit bérelnénk teljesen "ki van bélelve" rétegelt lemezzel és ahogy a méretből és a vastagságából kiszámoltam van vagy 200kg-nyi belőle a buszban :( Ezzel majdnem egy motor súlyával kevesebb a hasznos terhelhetősége :( 3,5T fölött pedig nem szeretnék lenni, mert még az unokáim is a büntetést fogják fizetni amit külföldön kiszabnának rám a túlsúly miatt :)
Lehet, hogy a Varadero (a kisz drágaszágom, 280kg :D) mégis csak itthon marad és spanyolban bérelek egy MT-09-et ;) Úgyis érdekel, hogy milyen lehet a japó sor 3 :D
Ausztriában pedig használhatom a Császár GS-ét és így pár napig én is az élet császárának érezhetném magam! :D