Egy másik vidám dal. Szerintem egész jó a klip is. Kivéve a kutyás effektet. De azért enneka városnak, országnak borasztó súlyos hangulata van. Illik a dalhoz.
Az utolsó lemez tökéletes. Olyan, mintha nem az lenne, én is azt hittem, hogy na, most elbaszták a srácok, pedig nem. Hallgatni kell. Tök jó házi videókkal. Ezen pl. beszartam. http://www.youtube.com/watch?v=zIJAfbiRX7s
Az, hogy a koncert rövid volt, csakis a Sziget hibája, hiszen csak éjjel 11-ig mehet a Nagyszínpad. Szóval lehetett volna félórával kevesebb TCS (nézte valaki egyáltalán?), és félórával több TOOL. (Egyébként a bécsi koncert is "csak" 1 óra 45 perc volt.)
A hangzás pedig tényleg korrekt volt a keverőpult környékén.
A bécsi koncert pedig ezerszer állatabb volt, szóval akinek nem jött most át a fíling, és hiányzottak a kihagyott énekes részek, pont annak kéne vennie egy önálló pesti koncertükre jegyet!!!! (ha lesz valamikó)
nekem is volt némi hiányérztem a koncerttel kapcsolatban, többek között, hogy betegség ide vagy oda, pofátlanul rövid volt a műsoridő. mellesleg jobban el tudtam volna képzelni a toolt, mondjuk az arénában fele ennyi bámészkodóval, meg amit manapság csinálnak az valóban nem való egy szigets haknira.
Egy valami igazan jo volt abban, hogy a Szigeten léptek fel. Mégpedig az, hogy ez a fellépés Magyarországon nagy "reklámfelületet" jelentett. Marmint tutira megmozgatta az érdeklődését azoknak, akik még soha nem hallották őket játszani illetve a zenéjuket. Szerintem valamilyen szinten megnőtt a magyar Tool rajongók tábora a Sziget óta.
Kinek mi a velemenye errol?
Ja es nehogy híguljon/elkurvuljon ez a kozosseg... Nagyon remélem, hogy komoly erdeklodokre, rajongokra tett szert a Tool a Sziget által.
elso tool koncertem, ha mar mondjatok hogy nem voltak tetofokon, az nekem jo, mert ettol mar csak a belgradi esetleg zagrabi jobb lehet, pedig nekem itt is megfagyott a ver az ereimben :)
látom azért egy önálló tool koncertnek nincs párja...
még jó hogy nem akartam Salzburgba menni : I
OFF
ezt mindenki figyelmébe ajánlom, aki egy kicsit is szereti a prog rockot! több ezer dalból megy a válogatás, lehet kérni a választékból, meg üzenni. magyar vonatkozás: a korai öröm egyik lemeze is bent van a listában!!