Na előjöttem a munka igájából!
Hú de kinyúúvadtam!:)
Még most megyek a postára, de kicsit izgulok, mert tegnap is úgy, de úgy lecsesztek a postáskisasszonyok, hogy az utolsó pillanatban megyek, hogy csak néztem.:))
Szóval honnan lesz neked bocicukrod?
Merthogy nálunk lehet kapni a Szabadság-téri édesség boltban. Küldjek? :))
És lesz nálunk Varga koncert már megint, csak éppen farsangon leszek, csak még nem tudom, minek öltözzek?
Például pulykatojásnak? Vagy mérgespulykának?
van még az a zöld-dobozos keksz, az is nagyon finom, csak már nem lehet itt kapni...
amikor voltunk sítáborban, akkor vettem, de már elfogyott...ez volt nyóc éve.
A "szellemi cipőbetörés"-re gondoltam.
Meg a gondolati melegzug.
Ha már tudnék angolul, akkor mindenképpen finnül tanulnék meg elsőnek, és eredetiben olvasnám a kalevalát és eredetiben nézném a Kaurismaki filmeket (ha jól írom a nevét).:)
Persze, mindig valami ÚJ dolog, ami fenntartja az érdeklődés és a világra való nyitottság - legalábbis -látszatát. A megállíthatatlan szakadék felé zuhanás, lelassítására törekvés szellemi cipő-betörés.(tágítás). Valami 'mégegylapát' melegzug. NA.
jól válaszd meg a színeket! Fengsúj, meg hasonlók!!
( a sárga szerintem jó lesz. Nálunk is olyan van. okkerbe hajló narancssárga.) a szoba pedig zöld.
Tegnap pedig vettünk egy piros szőnyeget. na? papagájlakás.
Jelentem csillár lekerült, egy új a helyébe (csak az étkezőben, a többi helyen ilyen kis csonk fityeg a plafonról), bútor elszállítva ... szóval halad a projekt.
Következik a festés-mázolás!:(( Ki kell választanom a színeklet!
Étkező sárga, ez már fix, a konyha zöld, a szobák talán rozsaszínek, hozzáillő ajtó- és abalkkeret, az ajtólap fehér.
A fürdőszoba és a WC színe még kérdéses, viszont vettem egy nagyon kafi fa, fehérrel bevont WC tetőt a kiárusításon.:)
Szombaton elhurcolkodik végre a régi tulaj, még ott van egy-két szekrénye, fotelek, vasalódeszka, szennyeskosár, miegymás + a csillár.
Mondanám, hogy hagyja, és egyezzünk meg az árárban (mint ahogy ezt pölö az étkezőbéli lámpatestekkel, a fürdőszobai nagytükörrel tettük, de ezek annyira rondák, kell a francnak!
A villanyszerelővel kapcsolatosan pedig az az igazság, hogy mág fel sem hívtam.:)
Mindennek ki lehet találni az értelemetlenségét!
(Úgydöntöttem, ma filozófiákus leszek!)
Ma a legértelmetlenebbnek a pénzt látom.
A pénznek semmi értelme, ahogy ezt ismételgetem, egyre igazabbnak gondolom, és egyre értelmetlenebbnek.
És ma lenne hatvan éves Janis Joplin.
És Edgar Allan Poe-t is ünnepelni kellene valamiért, mondták a rádióban.
Semmi értelme a születésnapoknak, az évfordulóknak és egyáltalán az időnek.
Persze, és kinek lenne kedve végigolvasni az egészet, (ha egyátalán végigolvasva valamicskét is értene az egészből....)
Mi lenne, ha kisajátítanánk? Lehet olyant? (most nem tudom, olyat vagy olyant.. és különben meg ahogy itten ismételgetem, nagyon hülye egy szó... Neked nem szokott ilyen érzésed lenni - minél többet ismételgetsz egy szót, annál hülyébben hangzik, a végén pedig eredeti értelmét el is veszítheti. És akkor egyszerűen csak idióta betűsor lesz belőle.
Csak hogy tudd:
Mi itten valójában az "Én egy dögunalmas ember vagyok" c. topik vagyunk, csak egy-két évvel ezelőtt megszavaztuk magunknak a bizalmat. Hát azóta ennyire jutottunk.:))