Van egy eladó Clarion Cd lejátszóm! BD329RG típusú! kb 1 éves, első tulajtól, nagyon szép állapotban! Gond még nem volt vele, nem volt szét szedve. Ja, 4*45W, RDS,EON, 1pár RCA,X-bass, Z-enhancer stb...... Clarion minőség! Hétvégi autóban volt, tehát állapota ennek megfelelő (szinte karcmentes). Az ára: 25E Ft ....(bekell fizetni a tandíjat :( Érd.: 70/2492879; giran.janos@freemail.hu
Ugyanitt van egy garnitúra nyári gumim, Rosava, 13"-os golf felnin. Mind a felni, mind a gumi szép állapotban van. Érdekelne cserébe egy hasonló volumenű téli garniítúra. Ár.: 20E Ft.
Lenne néhány eladó felnim, ami talán érdeklődésre tarthat számot.
A nyers tények tehát:
Extrém széles 14''- os ACP (német) alufelnikről van szó.
Osztókör: 4x100
Méret választható 7x14'', 8x14'' illetve 9x14'' (bármely méretből tudok párba adni, de mindegyikből csak 1 pár van). Vadonatújak, dobozban, csavarokkal, központosítóval, még nem volt rajtuk gumi (a kép csak illusztráció, de ugyanilyenek).
Akit tehát érdekel, kérem hívjon a 06/30 996-98-65 számon.
eladó egy bontott PUG 405 klíma, szíjazat és feszítő nélkül, egyébként komplett (kompresszor, hűtő, párologtató, csövek, kezelőpanel)
ár: megegyezés szerint
ELADÓ TOYOTA CARINA II. Én a második tulaj vagyok a barátom mamája vette az autót szalonban itthon én meg töle.
Rendesen szervizeltettem rendben is van a piros!
Egyébkent egy 1992-es évj. májusi CARINA II XLi.
1600ccm, 16 szelepes!
Elég jól felszerelt autó! Rendben van a fogyasztása is 7-8 liter/100 városban!
Felraktam a
http://kep.tar.hu/nagyzsigmond
-ra 1-2 fotót róla szeretnék 650.000 kapni érte de ha valakit érdekel megegyezünk!
NZs
Helló!
Eladó egy Fiat punto 1.6 cabrió, egy Alfa Romeo 164 3.0 v6.... és egy motorkerékpár is Honda xr125L
További infó e-mailben, vagy bármilyen kérdést mailban adok!
Köszi
Opel Calibra 2.0i (C20NE) eladó. Képeket az autóról a www.freeweb.hu/cali oldalon lehet megnézni. Rendszeresen szervízeltetve volt, épp egy nagyszervíz után van az autó. A szokásos Calibra extrák vannak benne (ABS, e.tükör, e.napfénytető, szervó, magnó, alufleni, stb.)
Az ára: 900000 Ft, hitelre is elvihető akár 10% kezdőrészlettől.
Eladó egy levehető előlapos JVC KS-FX740R típusú autórádiómagnó, egy hozzá tartozó JVC 12- es CD tár (CH- X200) és 1 távirányító. 4*40W teljesítmény CD, CD- R, és CD- RW, RDS, EON, Dolby Nr B, közvetlen végfokcsatakozási Lehetőség,levehető előlap, CDtár- vezérlés, teljes rázkódásvédelem a CD-tár bármilyen szögben beszerelhető
Tartozékok: infrás távirányító, előlap tároló eredeti tok, azonosító kártya, használati utasítás.
Ára: 40 000 Ft
Laci 06 30 343 6241
Üdvözlet, bocs, hogy kicsit spam szerű a dolog, de szánkig ér a sz....
Szóval kellemetlen dolog történt a hétvégén....
Aki tud hozzá bármilyen alkatrészt, kérem jelezze, akár a megadott emailen. Ha egy bontóban látsz ilyen bordó omegát, ne hallgasd el! Akinek esetleg van, vagy tud olyan alkatrészt, ami a képek alapján szükséges, szóljon! Segítséggel esetleg meg tudom menteni! Ha csak egy bontó címet/telszámot tudsz, annak is örülök (habár ismerek sok bontót a vectra topicból, de minden plusz lehetőség jól jön)
Bordó karosszériaelemek /nem kell fényezni/ előnyben!!
Keresek olyan fényezőt és karosszériást is, akivel személyes jó tapasztalata van valamelyikőtöknek.
Amúgy 89-es c20ne (2 liter, 8 szelep), kézi váltós, klíma nincs. A szélvédő is kuka, habár a képekről nem ordít.
06 30 3843626
Köszönöm!!!
/Ezer bocs..... K.rv@jó autó volt. :((((((((((((((((( Valszeg ezért van az, én próbálom a kocsit életre kelteni, és nem az orvosok engem
ezresert elado egy tetocsomagtarto. kispolszki-trabi-zasztava-zsiguli stb. kepe a
http://www.rskey.org/~gandrassy/pics/polak1.JPG
cimen lathato (itt meg kocsin van).
Amugy semmi baja, csak ketto van egy kocsihoz.
Felhasznalhato tetocsomagtartonak, ablakracsnak, disznool-ajtonak, barminek, szoval hajra.
lelohelye Budapest, Gazdagret (XI ker)
Citroen XM kombi, 2,1TD 1994-es évjárat - 3 éve az enyém, svájci behozatal. 170e km, automata váltó, elektromos ablakok, -tükrök, -tolótető, -ülések, gyári rádiósmagnó, stb. Klíma nincs. :-(