Vettem egy "kurvajó" lemezjátszót. Egy gond van vele, csak 20 cm átmérőjű, 33-as lemezeket játszik le. (mérete egyébként kb 20x12 cm, négy góliát elemmel működik)
hüle! azoknak nem kel ilyen nagy lóbaxó! erre rá se lehet húzni a szokványos vékonytűt, erre olyam másfél két miliméteres átmérőjű 10-12 centist szoknak rakni.
Ha egy romának megmutatod, kiszalad a világból.....
de amit szivni kell, az egy szelepecske, oszt ha már beleszippantottál, akkor nem ereszti vixa az ájjert. Ahol be tud menni a levegő, az a tányér átellenső oldalán lévő csövecske, amin van egy keresztfurat, rá van húzva egy kis pipás gumielem, aminek az oldalán van egy lik. A kiáló pipára rátpogacc, elfordul, és amikor az oldalfurat és a likacska egy vonalban van, akkor sszisszz! és elengedi a lemezt.
Jól megszívod a fecskendővel a csövön keresztül a leszorítót.
Két eset lehetséges:
1.) Nem jó a tömítettség (szívás:-(( ). 2.) Ha jó a tömítettség, amint elengeded a fecsi végét, visszaszívja. Ez is szívás.
A múltkor a szélvédőm kapott egy kavicsot, a gyorsjavítónál láttam olyan vákumszívót ami kiszítta az üveg alól a levegőt. Valami racsnis pumpával működött
Hehe. Icaka eprészkedtem a neten, de sajna az utalások zöme jappánul van, az meg nekem kínai.
Már majdnem feladtam, amikor találtam egy óhéber nyelven íródottat, ami hát csak közelebb áll egy európai ember agyajárásához, mint az a távolkeleti rizsa.
No a lényeg amit kihámoztam belőle, hogy a tag biciklipumpával szivat, és azt úgy teszi, hogy firnyákos módon a szelepet átforgatta.
És itt jön képbe az én Doki barátom, akinek az lesz a feladata, hogy szervál nekem egy tisztes méretű, eccer használatos fecskendőt, arra már majd rá tok aplikálni valamit, az is nagyot tud színi, bár nem iszákos.
Monumentális, lelóg a pócró, csinálhatok nagyobb pócot. Ráadásnak kaptam rája egy audiótechnika AT666 Lemezstabilizátosrt, ami egy 1, 44 kilás tányér, prociszen kiművelve, mosmá csak valami pumpaféle kell,amivel le tudom rá szivatni a lemeztetet. Nem mondom, van benne anyag, vagy 18 kila így a joszág, és meglepően szépen szól. Most örvendek.