Én nem csinálok belőle lelki kérdést, hogy Magyarországon marad-e az autó vagy sem, de itthonról egyetlen egy telefont vagy megkeresést sem kaptam. Mivel el akartam adni elvitte az aki kifizette.
Kár, hogy ez a kép nem volt korábban látható... Az ilyen teljes kék belsejű (műbőr is szövet is kék) TLX-ből nem sok maradt meg itthon. Kicsit bátortalanok az itteni vevő (-jelöltek), amire meg feleszmélnek, már nincs meg az autó, utána meg csak a sopánkodás marad.
Szia Iván! Megtetszett ez a Dacia, elmentem érte Miskolcra. Csak azért vettem meg, mert szinte teljesen rozsdamentes volt. Dolgoztam vele sokat, de szép lett nagyon. Most lett készen, persze ezt is eladom, örüljön neki más, aki csak bele szeretne ülni. Néha csinálok ilyen hülyeségeket, hogy megmentek egy autót az enyészettől, aztán keresek másik kihívást.
Szevasz! Látom a román csodáktól nem válsz meg ha nem aro akkor dacia, vagy aro is van a tarsolyba? Hogy vagytok arra felé? Pityuval Marikával tartom a kapcsolatot rendelgetek tőlük . Az aro állományom szaporodott ,csak nem tudom mikor teszem rendbe őket. A landróverrel mi lett megcsináltad. Az aros fórumról nagyon sokan elkoptak meg lettek újak és azok közül is csak addig amíg érdekük fűződött voltak jelen. Nem rég említettem meg hogy volt valaki egyszer aki karton sörrel hálálta meg a tanácsaimat.Hozzászólásaidból ítélve már 7 éve hogy eladtad az arot, mintha most lett volna. Egészség legyen és kitartás. Heló: Iván
Dacia Tlx fekete hátsó lökhárítóra lenne szükségem. Csak a fém része kell, sem a végek, sem a díszcsík, tartók sem. Postán szeretném ha nem Szeged környékén van. Festés nem számít, hogy milyen, de ne legyen hullámos.
Szerintem sokan szívesen segítettek volna korábban innen, de a csapattagok ritkán járnak már erre. Egyébként hol laksz? Itt Pécs környékén nem nagyon volt korábban (sem?) fórumtárs.
Na valami ilyen a tervem az édesapám emlékére vett TX alappal, csak pirosban. Jó állapotú, de ahogy írtad, azért foglalkozós. Ilyen sárgája is volt a négy Dacia között, de az első piros volt.
Biztosan sok infóra lesz szükségem az OT-s folyamat alatt. Remélem segít a csapat...
Üdvözlet mindenkinek! Valamikori dacia-s mivoltomból maradt pár új alkatrész. PL: gumiharangok, szilentek, elosztófedél, vezérműlánc + kerék, fékcső stb Ha esetleg valakit érdekelne megegyezhetünk :)
Kérem segítsetek a képeken látható kormány beazonosításában. Én anno egy 1310 TX kombin használtam, de érdekelne, hogy milyen autón volt gyárilag (már ha ez egy gyári kormány?).
A hétvégén sikerült kiszerelni a km-órát, nem volt egyszerű, de a műszerfal megemelésével sikerült. Sajnos a tartalék 2db új és 1db használt is más volt, nem pont ugyan olyan. Így hát az eredeti került vissza, tisztítás és beállítás után. Egy kis csavarral egy rugó ellenében lehetett állítani. Sokkal többet mutatott a valóságnál, de most már majdnem pontos. Telefonos gps sebességmérővel ellenőriztem, de megnézem még majd autós gps-el is, ami talán pontosabb. Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
Sőt, a hozzátartozó fiókom is, amivel jogosultságom volt módosítani rajta. Felteszem az inaktivítás miatt törölték, de a baj, hogy semmilyen emlékeztetőt/felszólítást nem kaptam... Na ez a baj az ingyenes tárhellyel/szolgáltatással. :(
Jó hír: minden megvan, semmi sem veszett el, összes cikk és tartalom újra fenn lesz, csak szebb, jobb, többrétűbb oldalon, itt: https://daciafanclub.com/ . De van még meló rendesen, így csak a karbantartásos oldalt láthatjátok egyelőre.