Keresés

Részletes keresés

sierra Creative Commons License 2001.04.17 0 0 9
Esetleg: eLintézlek, vazze!
:-)
Előzmény: Yield (6)
H-Dakota Creative Commons License 2001.04.17 0 0 8
A zötlet lyó!
HdP
Előzmény: Yield (6)
H-Dakota Creative Commons License 2001.04.17 0 0 7
Azé' ne csak bunyó legyen! A széplelkeknek csak maradjon meg a kardpárbaj. Elegánsabb dolog, ha lehet választani: Fölpofozom, vagy fölnyársalom. Esetleg ebben a sorrendben.
HdP
Előzmény: PubiX (4)
Yield Creative Commons License 2001.04.17 0 0 6
részmeről a kezdeményezést egy digitális aláírással is támogatnám, ha esetleg digitális aláírás-gyűjtést kezdeményeznél az üggyel kapcsolatban

javasolom továbbá, hogy a dolgonak adjunk hivatalos nevet, mely jól megjegyezhető, egyértelműen utal a lényegre stb...

eBunyó
eCsihiPuhi
eHarc
ePofon

na ezekhez mit szólnál?

Előzmény: H-Dakota (-)
sierra Creative Commons License 2001.04.17 0 0 5
Csak, ha vénségesen-vén és önvédelemre képtelen matróna vagy, akin büntetlenül kiélhetem szadista hajlamaimat. :-)
Előzmény: W.Allen (3)
PubiX Creative Commons License 2001.04.17 0 0 4
"...Ez úgy történne - elképzelésem szerint -, hogy a vitapartnerek először verbálisan küzdenek meg..."
Mintha ezen már túl lennénk...
Szerintem az ötlet jó: csapjunk végre össze!
...Habár, az én vérmérsékletemnek jobban megfelel a mostanság kezdődő összecsapás.
Úgy hívják: parlamenti választás.
Ha bunyó kell, Dakota - hozzuk össze!
De akkor az legyen bunyó!
Csak bunyó.
W.Allen Creative Commons License 2001.04.17 0 0 3
3 másodperc. Az már valami. Gratulálok, meg pofozhatsz.:-)))
Előzmény: sierra (0)
Woody Allen Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2
Tud0d hogy én az eszemmel, és az érzékenységemmel hódítok. Esélyem sincs egy ilyen p0f0zkodásban.:-(
H-Dakota Creative Commons License 2001.04.17 0 0 1
Vagy mint járási Batman?

Közönség is köll. Vagy az se frankó?
HdP

Előzmény: sierra (0)
sierra Creative Commons License 2001.04.17 0 0 0
"Gyere ki a hóra,
Egy szóra,
És legyél nagyon bátor,
Ő csak,
Ő csak
A helyi terminátor"

RAP-ülők

De nevezni nem f0g0k, nem az én műfajom

H-Dakota Creative Commons License 2001.04.17 0 0 topiknyitó
Kedves Kartácsak!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy ezen a kurva Fórumon nem vergődünk zöldágra egymással. Nem számítanak sem érvek; ellenérvek; tézisek; antitézisek; lemmák; dilemmák. Itten végetért a tudomány.

Ezért javallanám, hogy szervezzünk egy "INDEX POFONGÁLA" elnevezéssel egy össznépi bulit, ahol a vitapartnerek - opponensek - sportszerű körülmények között lyól elagyabugyálhatják egymást.

Ez úgy történne - elképzelésem szerint -, hogy a vitapartnerek először verbálisan küzdenek meg, majd ha ez sikertelen, utána megküzdenek egymással test a test ellen. Férfias harcról lévén szó, ezért elsősorban ökölvívás, vagy kardpárbaj amire gondolok. Természetesen első vérig. (De szóba kerülhet a térdelő testhelyzetű kisöblű sportpuska-lövészet is.)

Az emancipáció jegyében a hölgyek topless iszapbírkózást mutanának be. :-P

Mit szóltok?
HdP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!