Na menj te a 'csába bazzeg. Idejössz 2 meccsel a kezdés után, és a hülye tippjeiddel szórod a teliket? Normál vagy te bazzeg? Csak találkozzunk, úgy elverlek, mint a rongyot. Most nézem, hogy 3:5? Az nem lehetett rossz meccs. Április első hétvégéjén is kiegyeznék ezzel az eredménnyel! :)
Akkor szerintem rossz hatással vagy rám, mert most reggel 6-ig bírtam. Ráadásul földrengést sem tapasztaltam, ami megnyugtató. Oroszlány egy ilyen hely!? :)
Sajnos nem számítottam arra (vagy inkább az elfogyasztott alkohol hatása alatt elfelejtettem), hogy másnapra már volt programunk, nem is egy. Így ez most elmaradt, de amint látod, a hajlandóság megvan bennem, így üzenem a fiadnak, hogy ami késik, nem múlik. Előbb-utóbb támadunk. :)
Most nézem, hogy tegnap sikerült egy pontot összehozni a fiaidnak. Azért ennyire ne hozzátok fel az Intert, mert a kedvenceink szurkolói (pl. én is) későbbre várják az előzést.
Én a nagydarabért megyek a munkahelyére 2-re. Most fogunk indulni. Elmegyünk a boltba vásárolni, majd onnan hívunk, hogy mit vásároljunk a számodra. A találka egyéb részeit pedig megbeszéljük telefonon. Ez az ajánlat(om)unk.
Szeretettel üdvözlünk innen, a nagy-faluból én, és Attilio barátom. Minden jót kívánunk Neked, és szívből kívánjuk, hogy szerezze meg csapatod a ragyogó 3. helyezést! Pussz
Hasonló kívánságomat tolmácsolnám én is az említett személyeknek! Minden gyermek legyen egészséges, boldog és Inter szurkoló! A scudetto legyen idén is a kék-feketéké, legyenek ott kedvenceim a BL legjobb 4 csapata között, a kupát meg a primavera is megnyerné... Pippo Te meg kapd be a 1108-as hsz miatt (csak most vettem észre, hogy szartál az egészre :)). A fogadásom továbbra is áll, a feltételek ugyanazok (minden sorozatban az Inter végez előrébb) a tét pedig dupla vagy semmi. Találkozunk 14-én!?