Keresés

Részletes keresés

hun205 Creative Commons License 2001.03.28 0 0 9
Ne viccelődjünk! Aki sokkalja a pénzt egy nagy szabású tüzijátékra, az éljen szürkén, legyen piti a magánéletében is. Ne felejtse el senki, hogy Államalapításunk ünnepe, MAgyarország egyetlen pizitív megemlékezése, ünnepeljük meg méltóképpen, legyen miről beszélnie Európának. Én arra szavazok, csináljuk meg Európa legnagyobb ünnepét augusztus 20-án, kerül amibe kerül.
A Bánk Bán pedig az egyik legjobb, legszebb és leghíresebb operánk, ha az nem ér meg 600 milliót, hogy büszkék lehessünk alkotásinkra, akkor inkább adjuk fel és csatlakozzunk a Balkánhoz...
borsalino Creative Commons License 2001.03.28 0 0 8
Jó legyen Bánk bán film csak én a 600 milliót sokallom,ámbár a tüzijátéknál még mindig jobb.
Előzmény: GejzIR (5)
Mercurius Creative Commons License 2001.03.28 0 0 7
Volt egy fogadásom rá, hogy be fog állni a szoclib görcs. Mennyivel elégedettebbek voltak, mikor a Honfoglalást kurtitott költségvetéssel kellett megcsinálni és szegény Árpád vezér ötödmagával kellett elfogllaja a Kárpát medencét.

Mercurius

GejzIR Creative Commons License 2001.03.28 0 0 6
Egyébként bizarr ötlet erre mint üzleti vállalkozásra gondolni. A művészetben nem bevételre megy ki a játék, ezt Jancsó is megerősíthetné. :)
GejzIR Creative Commons License 2001.03.28 0 0 5
Szerintem is jó ötlet.
mpd Creative Commons License 2001.03.28 0 0 4
Hadd szóljon!
Mehet rá az 1%-om.
Előzmény: borsalino (-)
nurej Creative Commons License 2001.03.28 0 0 3
A tűzijáték is nagyon szép volt. Számomra maradandó élmény. Pedig, ugyanolyan rossz helyről láttuk, mint általában.

Nurej

Előzmény: RAMBO (2)
RAMBO Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2
Mindenesetre maradandóbb, mint egy tüzijáték.
BaSand Creative Commons License 2001.03.28 0 0 1
Végre. Én örülnék neki.
nurej Creative Commons License 2001.03.28 0 0 0
Én örülnék neki, ha készülne egy Bánk Bán film az adómból.

Nurej

borsalino Creative Commons License 2001.03.28 0 0 topiknyitó
A reggeli hirekben volt,hogy a kormány szeretné megfilmesiteni Bánk bánt.Főszereplőnek Jose Carrerast kérték fel de ő beintett.Azt is mondták,hogy állami pénzböl finansziroznák az egészet,vagyis a mi adónkból.Ismerve a magyar filmek bevételeit nem valószinű,hogy kasszasiker lenne.Mindenesetre ha másra nem is de erre van lóvé.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!