Keresés

Részletes keresés

BÜK Creative Commons License 2001.09.18 0 0 145
Mi az hogy épeszű embernek nem tetszhet a Sugarloaf???
És az Ámokfutók tetszhet valakinek?
Nekem speciel nem tetszik, mégis valahogy aranylemez lett az összes album állítólag!
Szóval a Sugarloaf igenis nagyon sok embernek tetszik!
Mellesleg nem vagyok sem zenekartag, és mégcsak nem is fizettek nekem!
De ha mégis akarnának fizetni itt a számlaszámom: 1234.240.1427.54321 :-)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 144
Na igen a jó öreg Fish kétségkívül benne van a top 10-be, mint Gein, Dahmer és a többiek, de ez egy másik topik témája!
Gyilkolás öröme...

És persze ne felejtsük ki a szimpatikus kopasz fiatalembert Mickey-t és az ő kis idióta barátnőjét Mallory Knox-ot a Natural Borned Killers-ből:-)))

Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 143
Hulye ... Alfred Fish a legnagyobb kiraly es kesz ...
Előzmény: gyak (142)
gyak Creative Commons License 2001.09.18 0 0 142
De. Mickey and Mallory Knox...na honnan idéztem:)))
Előzmény: serial killer (141)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 141
ÉN nem beszótam, ha nem vetted volna észre!
én csak az ilyen prowler féle lefikázásokra gondoltam (mégha igazad is volt), de azt is írtam, hogy semmi vész nincsen. Ilyen megnyilvánulások is kellenek, különben tényleg uncsi lenne az index:-)))

Mi a baj a nickemmel?
Nem szereted a sorozatgyilkosokat?

Előzmény: gyak (140)
gyak Creative Commons License 2001.09.18 0 0 140
Üdv a szanatóriumban:))))))))))))Fussunk ámok. Tök Nevergreen.

Serial Killer: ilyen nickkel te szólsz be? :))))) Különben is, vitakultúráltan vitatkozni Indexben uncsi, az maradjon a nem virtuális világra. leugatni király:)))

Előzmény: Mr._Bungle (136)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 139
OK. Rendben van akkor te nem szereted, de a többiek hadd szeressék nyugodtan!Nekik valamiért tetszik ez a band és ehhez szívük joguk megvan.

Ennyi időd? Miért mit dolgozol?
Nincs oda felvétel? Én is szívesen olvasgatnék topikokat egész nap!:-)

Mondjuk így is azt csinálom:-)

Gyak? Miért?

Előzmény: Mr._Bungle (138)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 138
Ha Neked is ennyi idod lenne munkaidoben, Te is vegigolvasnal minden topicot ... de ez itten talan a legjobban a bogyomben levo erthetetlenseg ...
Huha gyak nem fog velem szobaallni tobbet ... :)
Előzmény: serial killer (137)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 137
Rendben van...te nem szereted. És lehet,hogy talán igazad van. De én ezt nem tudom megítélni, mivel tényleg halvány lila gőzőm sincs róluk.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért foglalkoztat és miért irsz ide a topikba?
Mert ugye ha én vmit nem szeretek 1. vagy be sem nézek a topikjába (pl. nem voltam még sose Britney Spears topikba:-), 2. vagy ha be is néznék esetleg fikázni - mert ilyen is biztos előfordult már velem - akkor nem megyek vissza minden egyes alkalommal újra megtenni. Egyszer elmondom a véleményem aztán szevasz, utána már nem érdekel a topik. Mondjuk ez a te dolgod, engem nem zavar...végül is te tudod miért teszed.

amokfutó? Hát Kozsó is megér egy-két misét, de ez most nem ebbe a topikba való:-))

Amúgy gyakkal ellentétbe te legalább tudsz kulturált hangnemben is fikázni, ez előny, de egyáltalán ne vedd nyalizásnak! Gyakra sem haragszunk, neki is meg van a sajátságos vitakulturája...semmi gond. Mindenki azt mondd amit akar ez egy szabad ország....egyenlőre.

Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 136
Lassan kezdek olyan amokfuto lenni, mint gyak :)))
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 135
No nezzuk azon zenekar melynek tagjai a sajat hangszerukon nem tartoznak a jo kategoriaba (-basszusgitar az rendben van) es ezt megfejelik borzaszto sablonokkal a zenejukben, ergo 0 egyediseggel (jaj majdnem egyeniseget irtam az nagyon durva lett volna ebben a topicban). Es, hogy miert is az oriasi szalka? Mert van nagyon sok zenekar akik nem futnak be, de nem is akarnak ilyen gorcsosen megragadni minden lehetoseget (rtl road show stb ...) es ez sokkal szinpatikusabb, mint az, hogy mindenaron a masik torkan lenyomni sajat magunkat, es ezzel elerni(?) eredmenyeket ... Ezt csinlalja egy alapbol haknira berendezkedett zenekar, de ne egy olyan akik elvben retegzenet jatszanak ...
Az, hogy NiN rajongo van feletebb dicserendo, az, hogy Jamiroquai-t is hallgatsz abszolult nem gaz, mert ugyan nem szeretem, de az a csavo tud valamit nagyon, a zeneszei pedig zsenialisak.
De mindenzektol az en szememben a sugarloaf meg mindig az ami ... szar ...
Előzmény: serial killer (134)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 134
Tudjuk nagyon jól, hogy milyen játékszabályok vannak a sóbizniszbe sz'l azért lehetne itt mutogatni nagyon sok emberre.Vannakmakik ilyen-olyan oknál fogva lesznek ünnepelt zenészek...de nem szabad kategórikusan kijelenteni,hogy valamely zenekar eleve életképtelen csak azért mert szerinted nem sok embernek kellhet.
Azért mert te valamiért kimondottan nem kedveled, attól még lehet nekik kisebb-nagyobb rajongótáboruk és nem kell mindjárt gyengeelméjünek kikiáltani, aki esetleg ebbe beletartozik.

ÉN speciál tudom, hogy a topikgazda Balthazar emellet sok más nagyon jó hazai bandát szeret, tehát nem lehet ráfogni, hogy elferdült az izlése.
Én sem szégyenlem, hogy NIN rajongó létemre beteszem a Jamiroquai-t otthon a CD-be:-)

Előzmény: Mr._Bungle (133)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 133
En se nem hallgatnek Jimmyt, de annak a korosztalynak akinek eladtak ez kellett, es hiteles volt ... a sugarloafot nem t`om kinek szanjak, de valamiert senkinek nem kell igazabol, pedig egyszeru hangszertulajdonosokat szoktak kajalni, valamiert oket megsem ...
Előzmény: serial killer (132)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 132
Hitelesebb?
Szerintem meg ő abszolút ki lett találva...
Hát nem tudom. Tudod, nemigazán ismerem a Sugarloaf-ot és csak egyetlen egyszer láttam őket élőbe így nem tudok véleményt mondani, hogy jó zenekar-e vagy sem. Még csak azt sem tudom mondani, hogy tetszik-e vagy sem. Egy alkalom után nyilván nem itél az ember. DE! Azt tudom, hogy inkább elmennék 100 Sugarloaf koncertre, mintsem,hogy akár 10 percig is Jimmyt kelljen hallgatnom!!!
Előzmény: Mr._Bungle (131)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 131
Jo hogy emlited ... Jimmy hitelesebb volt ...
Előzmény: serial killer (130)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 130
Gondolod?
Hát nem tudom. Szerinted épesszű embernek tetszhet a Jimmy???
Mert szerintem nem. Mégis kurva sokan imádták:-)))
Előzmény: Mr._Bungle (129)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.09.18 0 0 129
Persze ... vagy zenekar tag, vagy fizettek neki, epeszu embernek nem tetszhet a sugarloaf ...
Előzmény: serial killer (128)
serial killer Creative Commons License 2001.09.18 0 0 128
Szia BÜK!
Üdvözlet a topikban.
Akkor végre egy pozítiv hozzászólás, mert ugye én semleges vagyok, Balthazar pozitiv és krég meg a többiek negatív pólust képviselik. Kezd megbillenni a mérleg:-))
Előzmény: BÜK (127)
BÜK Creative Commons License 2001.09.17 0 0 127
Tavaly E klubban láttam elsőzör a Sugarloaf-ot de már akkor is megtetszett a zenekar laza, jókedélyű stílusa!
Azóta láttam őket párszor és egyre jobban bejön az egész!
Remélem lesz valami hely ahol ők is felléphetnének olyan rendszerességgel, mint pl a Hooligans a WigWamban.
Az album is jó, érdemes meghallgatni, mert mindenki megtalálja a neki tetsző dalokat rajta.
Tényleg nagyon igényes és változatos!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A Szigetes buli is nagyon nagy volt!
Tele volt az egész sátor!
Csak én még elhallgattam volna őket még vagy egy órát.
:-)
serial killer Creative Commons License 2001.09.10 0 0 126
Az más. Nincs semmi híred, új infok?
Előzmény: Balthazar (125)
Balthazar Creative Commons License 2001.09.08 0 0 125
Járok én ide, csak nem nagyon tudok krég dícsőítő szavai után mit hozzászólni a témához. :)
serial killer Creative Commons License 2001.09.07 0 0 124
Azé' tessem jársz ide gyakran kedves...
Ne tessék engem kérem úgy leszúrni!:-)))
serial killer Creative Commons License 2001.08.31 0 0 123
Ja...értem:-)
Előzmény: Balthazar (122)
Balthazar Creative Commons License 2001.08.30 0 0 122
Csiripelte egy kismadár.
serial killer Creative Commons License 2001.08.30 0 0 121
Te honnan tudsz ilyeneket?:-))
Előzmény: Balthazar (118)
serial killer Creative Commons License 2001.08.30 0 0 120
Te honnan tudsz ilyeket?:-))
krég Creative Commons License 2001.08.30 0 0 119
elsőként szeretnék gratulálni a hírhez

(vajon hogy csinájják)

Balthazar Creative Commons License 2001.08.30 0 0 118
Legfrissebb infok szerint a Sugarloaf decemberben megy 3 hónapos turnéra SZAUD ARÁBIÁBA!!!
Ez még engem is meglepett.
Lehet, hogy a következő állomás Izrael lesz?
serial killer Creative Commons License 2001.08.27 0 0 117
Ja és nem jutott eszembe a játék se...:-(
Előzmény: serial killer (116)
serial killer Creative Commons License 2001.08.27 0 0 116
Hát...sajna nem tudok mit mondani.
Előzmény: Balthazar (115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!