Mi az hogy épeszű embernek nem tetszhet a Sugarloaf???
És az Ámokfutók tetszhet valakinek?
Nekem speciel nem tetszik, mégis valahogy aranylemez lett az összes album állítólag!
Szóval a Sugarloaf igenis nagyon sok embernek tetszik!
Mellesleg nem vagyok sem zenekartag, és mégcsak nem is fizettek nekem!
De ha mégis akarnának fizetni itt a számlaszámom: 1234.240.1427.54321 :-)
ÉN nem beszótam, ha nem vetted volna észre!
én csak az ilyen prowler féle lefikázásokra gondoltam (mégha igazad is volt), de azt is írtam, hogy semmi vész nincsen. Ilyen megnyilvánulások is kellenek, különben tényleg uncsi lenne az index:-)))
Mi a baj a nickemmel?
Nem szereted a sorozatgyilkosokat?
Üdv a szanatóriumban:))))))))))))Fussunk ámok. Tök Nevergreen.
Serial Killer: ilyen nickkel te szólsz be? :))))) Különben is, vitakultúráltan vitatkozni Indexben uncsi, az maradjon a nem virtuális világra. leugatni király:)))
Ha Neked is ennyi idod lenne munkaidoben, Te is vegigolvasnal minden topicot ... de ez itten talan a legjobban a bogyomben levo erthetetlenseg ...
Huha gyak nem fog velem szobaallni tobbet ... :)
Rendben van...te nem szereted. És lehet,hogy talán igazad van. De én ezt nem tudom megítélni, mivel tényleg halvány lila gőzőm sincs róluk.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért foglalkoztat és miért irsz ide a topikba?
Mert ugye ha én vmit nem szeretek 1. vagy be sem nézek a topikjába (pl. nem voltam még sose Britney Spears topikba:-), 2. vagy ha be is néznék esetleg fikázni - mert ilyen is biztos előfordult már velem - akkor nem megyek vissza minden egyes alkalommal újra megtenni. Egyszer elmondom a véleményem aztán szevasz, utána már nem érdekel a topik. Mondjuk ez a te dolgod, engem nem zavar...végül is te tudod miért teszed.
amokfutó? Hát Kozsó is megér egy-két misét, de ez most nem ebbe a topikba való:-))
Amúgy gyakkal ellentétbe te legalább tudsz kulturált hangnemben is fikázni, ez előny, de egyáltalán ne vedd nyalizásnak! Gyakra sem haragszunk, neki is meg van a sajátságos vitakulturája...semmi gond. Mindenki azt mondd amit akar ez egy szabad ország....egyenlőre.
No nezzuk azon zenekar melynek tagjai a sajat hangszerukon nem tartoznak a jo kategoriaba (-basszusgitar az rendben van) es ezt megfejelik borzaszto sablonokkal a zenejukben, ergo 0 egyediseggel (jaj majdnem egyeniseget irtam az nagyon durva lett volna ebben a topicban). Es, hogy miert is az oriasi szalka? Mert van nagyon sok zenekar akik nem futnak be, de nem is akarnak ilyen gorcsosen megragadni minden lehetoseget (rtl road show stb ...) es ez sokkal szinpatikusabb, mint az, hogy mindenaron a masik torkan lenyomni sajat magunkat, es ezzel elerni(?) eredmenyeket ... Ezt csinlalja egy alapbol haknira berendezkedett zenekar, de ne egy olyan akik elvben retegzenet jatszanak ...
Az, hogy NiN rajongo van feletebb dicserendo, az, hogy Jamiroquai-t is hallgatsz abszolult nem gaz, mert ugyan nem szeretem, de az a csavo tud valamit nagyon, a zeneszei pedig zsenialisak.
De mindenzektol az en szememben a sugarloaf meg mindig az ami ... szar ...
Tudjuk nagyon jól, hogy milyen játékszabályok vannak a sóbizniszbe sz'l azért lehetne itt mutogatni nagyon sok emberre.Vannakmakik ilyen-olyan oknál fogva lesznek ünnepelt zenészek...de nem szabad kategórikusan kijelenteni,hogy valamely zenekar eleve életképtelen csak azért mert szerinted nem sok embernek kellhet.
Azért mert te valamiért kimondottan nem kedveled, attól még lehet nekik kisebb-nagyobb rajongótáboruk és nem kell mindjárt gyengeelméjünek kikiáltani, aki esetleg ebbe beletartozik.
ÉN speciál tudom, hogy a topikgazda Balthazar emellet sok más nagyon jó hazai bandát szeret, tehát nem lehet ráfogni, hogy elferdült az izlése.
Én sem szégyenlem, hogy NIN rajongó létemre beteszem a Jamiroquai-t otthon a CD-be:-)
En se nem hallgatnek Jimmyt, de annak a korosztalynak akinek eladtak ez kellett, es hiteles volt ... a sugarloafot nem t`om kinek szanjak, de valamiert senkinek nem kell igazabol, pedig egyszeru hangszertulajdonosokat szoktak kajalni, valamiert oket megsem ...
Hitelesebb?
Szerintem meg ő abszolút ki lett találva...
Hát nem tudom. Tudod, nemigazán ismerem a Sugarloaf-ot és csak egyetlen egyszer láttam őket élőbe így nem tudok véleményt mondani, hogy jó zenekar-e vagy sem. Még csak azt sem tudom mondani, hogy tetszik-e vagy sem. Egy alkalom után nyilván nem itél az ember. DE! Azt tudom, hogy inkább elmennék 100 Sugarloaf koncertre, mintsem,hogy akár 10 percig is Jimmyt kelljen hallgatnom!!!
Szia BÜK!
Üdvözlet a topikban.
Akkor végre egy pozítiv hozzászólás, mert ugye én semleges vagyok, Balthazar pozitiv és krég meg a többiek negatív pólust képviselik. Kezd megbillenni a mérleg:-))
Tavaly E klubban láttam elsőzör a Sugarloaf-ot de már akkor is megtetszett a zenekar laza, jókedélyű stílusa!
Azóta láttam őket párszor és egyre jobban bejön az egész!
Remélem lesz valami hely ahol ők is felléphetnének olyan rendszerességgel, mint pl a Hooligans a WigWamban.
Az album is jó, érdemes meghallgatni, mert mindenki megtalálja a neki tetsző dalokat rajta.
Tényleg nagyon igényes és változatos!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A Szigetes buli is nagyon nagy volt!
Tele volt az egész sátor!
Csak én még elhallgattam volna őket még vagy egy órát.
:-)
Legfrissebb infok szerint a Sugarloaf decemberben megy 3 hónapos turnéra SZAUD ARÁBIÁBA!!!
Ez még engem is meglepett.
:-)
Lehet, hogy a következő állomás Izrael lesz?