Most olvastam a pénteki Nemzeti Sportban, hogy napsütést és húsz fokot ígérnek holnapra. Mondjuk nyílván nem a meccs idejére, de azért ebből arra lehet következtetni, hogy legalább az eső nem fog esni.
A régi jó időben még meg lehetett csinálni azt, hogy a szünetben átmentünk a másik kapu mögé, hogy ott legyünk, ahol ahová a magyarok támadnak. Ezt ugye már nem engedik? (Mondjuk ebben az is szerepet játszik, hogy manapság azért már gyakran van viszonlag sok néző és nem is férnénk el, ha átmennénk.)
Az abaj a pénztárosakkal, hogy nincs mindegyiknél minden szektorba jegy. Lehet, hogy az egyiknél ott lapul még több száz darab, de két házikóval odébb a néni azt mondja, hogy neki nincs és nem is tudja, hogy van-e még. Mondjuk én csodálkoznék, ha már nem lenne, mert az a rész biztos van legalább 5000 hely és szerintem összesen nem leszünk 10.000-nél többen. Bárcsak tévednék.
Lehet, hogy elfogytak a jegyek a T-szektorba és környékére, mert én ma reggel 10 után vettem őket. Passz. A másik kapu mögé biztos van még 1000 Ft-os, de ott általában elég gyenge a szurkolás.
TOMBOY: Gyere a kapu mögé, a kijelző alá. T szektor és környéke. 1000 Ft a jegy. Én már évek óta odajárok és általában jó a hangulat. Soha semmi balhé nem volt még. Ma reggel még volt csomó jegy oda.
Király
Korsós, Sebők, Juhár
Fehér, Miriuta, Dárdai/Halmai, Illés, Hamar
Fehér, Horváth F.
Illés megint kezdő, akárcsak Hamar.
Micsoda nehéz döntés lehet: A Bundesliga élvonalában stabil kezdőnek számító, kifejezetten jó formáben játszó Dárdai, vagy a világ élvonalába tartozó Halmai játszon ??!! (Hát igen, a Bundesliga szóba se jöhet az izraeli bajnoksághoz képest)
NEVETSÉGES!!
Inkább hagyta volna ki Illést, és akkor játszhatna mindkettő...
Vajon Hamar megint csapatot keres magának, azért kell játszania ?!
Remélem a meccs alatt nem fogtok veszekedni, most kéne összefogni a magyar tábornak, mi van veletek?
Mátyus nem játszik, nem lesz kit szidni?
Inkább koncentráljatok a mérkőzésre, a litvánokat
be kell darálni és kész!
Éljen a kommunizmus. Éljen a dolgozó nép. Le az imperialista férgekkel. Éljenek szovjet testvéreink. Vesszenek a nyilasok meg a fasiszták! Éljenek szovjet testvéreink.
Nemzeti Sport:"Szegény Mátyus János enyhén égnek álló hajjal, kissé zilált külsovel ücsörgött a fotelban, és búcsúzkodott mindenkitol. Sok sikert kívánt a fiúknak, a kapitánynak, talán még a szálló fokuktájának is, de legszívesebben sírt volna. Túl betegségen, túl hullámvölgyön, ez lehetett volna az o nagy meccse, és helyette alighanem a Vasasban évrol-évre kiemelkedo teljesítményt nyújtó Juhár Tamás szerepel."
Mátyus+az újságíró is basszák meg! Ne most sírjá bazzeg, hanem az olasz meccs után kellett volna, mikor rólad nyomták a gólt. Könyörgöm az ő nagy meccse ne ez legyen már. Ez egyben minősítés is egyben szerintem: a leggagyibb csapat elleni meccs az ő nagy meccse. Beszarok a nacikámba mingyá.
Ennek a falábúnak az egész élete/válogatott szereplése hullámvölgy. szerintem
Az nagyon valószínűnek tűnik, h. nekünk legrosszabb a román győzelem lenne (ami azért, lássuk be, nem lehetetlen). Szvsz nekünk a 1. hely nagyon irreális vágy, az olaszok pedig nem fognak kiesni, azt egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. A román-olasz x-nek viszont épp az lehetne az előnye, hogy a digók ezután jobban belehúznak. Ennek persze áldozatúl eshetünk mi is, de akkor is legrosszabb esetben ugyanott vagyunk az olaszokkal szemben mint a románok (otthon x, idegenben zakó). Viszont az olaszok lenyomhatják idegenben is a grúzokat. Mert hát tőlük (grúzok) én is fosok. Látam az olasz-grúz meccset és végig partiban voltak, a digók csak két tizenegyesssel nyertek (amiből a 2. kamu volt), pedig sokkal jobban játszottak mint Budapesten.