Na igen. Lehet, hogy papírom van róla, hogy őrült vagyok.:))
Olyan mindegy!
Azért pasi gyomra atombiztos alkatrészekből van, na.
Elképzelem, hogy épp a bemószerolásommal múlatja az időt, miközben én itt pötyögöm a végkifejletet....
Hihetetlen, hogy egy hosszú év mindössze az antré volt.
Yoo, igazad van. Nekem most az a fontos, hogy kiderült pasi valódi énje.
Az, hogy kislány libának tart? Kit érdekel? Úgy kell neki, és igen, én is őt.
Hosszú távon úgyis kiderül az igazság, de őszintén szólva még rövid távon sem tudom elképzelni, hogy ne gondolkozzon kicsit.
rali, önérzet ügyben igazad van, de mit tegyek, ha nekem ebben az adott esetben eeeekkora pofon kellett a józanságra lendüléshez?
Iiiigen, tudom, méltatlan volt.
De inkább egy hatásos, drasztikus pofon, mint a lassú kínhalál a Lipóton.
Ezt fel kell vállalni, az ember legyen őszinte magához.
Kedves Pami és Többiek!
Új vendég vagyok, de olvasgattam ezt-azt a topicban. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz, de a véleményem a következő.
Ez a pasi, egy kétszínű gyáva sz@r, aki nem mer dönteni, és talán nem is akar, mert ez neki igy kényelmes. Itt is, ott is meleg vacsi, ölelő karok stb. várja. Nem lennék meglepve, ha többen is lennétek a kapcsolatban egy quartet erejéig.
Az ilyet két lábbal kell kirúgni, de úgy, hogy vissza se találjon. Mi az, hogy fenyeget Téged, mit képzel ez magáról? Mivel tud Téged kicsinálni, ki ő egyáltalán, olyan nagy ember? Az ilyen lelki terroristák csak azt érdemlik, hogy a holmijuk a folyosón kössön ki.
Tudom, könnyü ezt mondani, nehezebb megtenni. Emelt fővel, büszkén fejezd ezt be, ettől a himneműtől te semmi jót nem várhatsz, persze az összes többi nője sem.
Kiborult a bili. Most mennyivel rosszabb paminak, hogy a másik lány hülye libának tartja őt? Pami is hülye libának tartja a lányt.
Mindez a pasi elbeszéléseiből. Szerintem kár, hogy nem tudtak elbeszélgetni egymással. Sok minden kiderülhetett volna. Mi van, ha nem is volt zsarolás, hanem pasi önként volt a lánnyal, jó volt neki a háromszög? Kábítás íze van az egésznek.
Az, hogy pasi megfenyegette, tiszta kép. Ki fenyeget valakit, akit szeret???
Pami, lépj túl rajta, amilyen gyorsan csak tudsz. Szerencséd, hogy "csak" egy évig tartott ez a méltatlan állapot. Ha nem telefonálsz, ki tudja, meddig kábított volna.
"Testi és munkahelyi kicsinálásokat helyezett kilátásba"
Ez durva. De legalább gyorsan túlestél a kivégzésen. Hacsak nincsenek neked is mazohista hajlamaid, mint a kolleginának, ennek elégnek kell lennie egy igen gyors kiábrándulásra.
A kolegina se nyert semmit. A srác őt sem szereti. Vagy ott fogja hagyni, vagy ha vele is marad előbb vagy utóbb de mindketten szarul fogják magukat érezni.
rali, miféle semmi eredményről beszélsz? Az, hogy vér nélkül(viszonylag) végre tudom, melyik híradót kell nézni, az nem semmi!!!
Tiszta a kép, és úgy, hogy közben leányka nem sérült! Kell ennél több?
Különben is, örülök, hogy meg mertem tenni. Egy átvirrasztott éjszaka meg egy napnyi tépelődés, és egy évnyi csukott szem után.
Hááát, mi tagadás, megijedtem. Testi és munkahelyi kicsinálásokat helyezett kilátásba, de a végén már csak akkor, ha újból rá mernék szállni leánykára.
Ugyan, ugyan, leányka hátán vághatsz fát, ütheted a macskát, mint a népmesében, akkor is befőtt marad. Ott, a polcon, ahová tették, és ahol beadagolták neki, hogy abban a csücsökben a legideálisabb a klíma.
Lehet, hogy nincs jelentősége, de mivel fenyegett meg?
A "beszéljük meg az érintettel" módszer bevált, mint rendesen.
Az egy év itt is ott is azért legalábbis jelezte, hogy annyira mégsem ideális a kapcsolat. De ez vonatkozik a másik lányra is. Igazából mindenki vesztésre áll a hármasban.
De igen. Pontosan ezt tette. Én, mint csimpaszkodó hisztérika.
Erre azért nem számítottam.
Viszont szerencsés a konklúzió:
Gondoljátok meg: kislány nem lesz újra öngyi hál'I., mivel nem hitt nekem. Rgo a kezeimhez nem tapad vér, szerencsére. Ezen ui. komolyan aggódtam.
Viszont végre és remekül sikerült megmutatni, hogy megjött az eszem.
Szóval felhívta a pasi a kiscsajt gyorsan, hogyha egy parni nevű illető keresné, ne álljon szóba vele... Utána meg megfenyegetett, hogy ha még egyszer rossz kislány leszel, elhagy. Nem semmi!