Közben Sófellel váltottam emilt, aki kerthelyiség miatt javasolta a Mongolt és megpróbál helyet foglalni. Rövid az idő, így kissé antidemokratikusak vagyunk, de remélem, megbocsájtatok. :-))
Közben megjött sófel emilje is, foglalt helyet a Mongol belső kertjébe. Bertók Krisztina álnévre, tehát péntek este tali ott.
Sziasztok,
en is szivesen csatlakozom, de hova menjunk????? A Tanne is, a Poco loco is jo 5letnek tunik!!! Nekem mindegy, de a konnyebb dontes kedveert en adok egy szavazatot a Poco locora!
tamara
Nekem OK.
Helyszín javaslat(ok):
1. For Sale (mert oda még soha nem sikerült bejutnunk közösen.)
2. Ferenc krt. -Üllői út kereszteződéséhez közel van az Old Venezia. Elég kellemes kaják vannak.
efamily, ne haragudj, de már nem emlékszem. Rövid kis cikk volt, talán a Népszabadságban, riport, arról szólt, hogy nyílt egy centrum ahol gyesről visszatérő anyukáknak segítenek visszaállni, tanfolyamokkal és tréningekkel, tanácsadással. Úgy egy hónapja lehetett.
F.
Találtam egy ilyen helyet: Horvát étterem (Nagymező u. 49., bejárat a Weiner Leo utca felől) Vacsora: 2990,- Ft. Korlátlan étel és ital fogyasztás.
Még nem jártam itt sose, (csak egy szórólapja akadt a kezembe) ezért ajánlani nem merem, inkább csak érdeklődni, hogy ismeri-e valaki? vagy sok ez a 3ezer?
A szakdolimat a gyes/gyed után munkába visszatérő nőkről írom. Ha van köztetek,aki érintett ebben, és hajlandó lenne egy igen hosszúra sikeredett kérdőívet kitölteni, az írjon nekem emilt. Nagyon megköszönném!
Jaj de helyes vagy Faxni Kedves:)))) köszönöm, jól esett.
amúgy valóban így van; én is hallottam, hogy készült mostanában egy felmérés a nőkről, ami arról szól, hogy a 35-40 felettiek, meg a gyesről visszatérő kismamák vannak legrosszabb helyzetben elhelyezkedés, munkábaállás szempontjából. Ilyenkor a gyereket letagadni úgysem lehet, viszont az összes nagyszülőt, szomszédnénit, apukát be lehet ígérni, hogy vigyáznak a gyerekre, ha beteg. aztán úgyis a mama az egyetlen, aki a beteg gyereknek kell, de az már nem érdekes, ha fel van vevődve a kismama. meg azt is mondták, ami szomorú, hogy a mai nők többsége csak rövid távra tervez, hetekre, max 2-3 hónapra előre. abszolút nincs biztonságban senki, akinek van munkája az sem.
No, nem károgok tovább.
Az elmúlt hetek valóban zűrösek voltak nálunk, -meg ahogy olvasgatom mindenkinél- a kórház, és a gyerekorvos között rohangáltam, eszembe sem jutott a kencefice. Most már mindenkim többnyire helyrejött, jöhet a tali.
Mámi, ez most divat, nálunk is lerobbantunk mind plusz az összes létező szomszéd gyerek. Azért jó, hogy írtad, aggódtam. A múltokor írtad ezt az órákig készülődést meg kozmetikázást, utána eszembe jutott, hogy állítólag sok kismama önbizalma vészesen lecsökken egy idő után. Ezt egy gyesről-munkába-vissza témakörben írt újságcikkben olvastam, mint egy, az újbóli munkába állást nehezítő tényezőt. Mert kevesebbet forognak emberek között, kevesebb a külső visszaigazolás arról, hogy szépek-kellemesek-okosak.
Úgyhogy egyrészt ez 1 nagyon kiváló érv talin való részvételre, másrészt ezennel ünnepélyesen szeretném megerősíteni, hogy szép vagy + okos, kenceficével és anélkül is.
:))
Faxni
Mámi!
2 db hét van odáig. Jövő héten már márc. 15. van.
Vírusügyek tényleg vacakok, mi még megúsztuk (lekop-kop), csak én váltam rekedt fazékká. (Apja szerint ez felszólítás arra, hogy meg se szólaljak.) De húgoméknál még az 1 hónapos kiskrampusz is elkapta, és nem bír belőle egy hete kilábalni. :-((
a márc 22 szerintem rendben, csak kicsit messze van.
szeretteim (férjem, meg a csajok) lebetegedtek, de már mindenki remekül van, várják ők is a huszonkettedikét, hogy megint jó magas lázakat, meg vírusfertőzéseket produkáljanak.
No, reméljük a legjobbakat:)