Nekem tetszik néha. Amíg tele volt gyerek-pofáraesésekkel, nem szerettem, mert nekem is van sok-sok gyerekem, és rendszeresen pofára szoktak esni, és akkor nincs igazán nevethetnékem.
Nekem a műsor azon része tetszik, amikor ez a négy csízeske produkálja magát. Beleznayt például imádom.És ha ezért most meg leszek köpködve, akkor váljék egészségetekre.
Igenis beszűkült agyú paraszt vagyok, aki elneveti magát (néha) a Vonyákék csetlésbotlásán (is)...meg a Tunyón....
Kikészítettem a törölközőt!
:))
Nem csak Hollywood, a Grincs ugyanolyan beteges, mint egy szerb-ukrán (ezekkel sincs mindig bajom, sajnálom, hogy éppen ez jutott eszembe, de aki akarja, úgyis érti milyen filmekre gondolok). És azért egy Cigányok ideje vagy egy Egészséges erotika vagy mittudomén igennagyon ottvan, ahol kell. Pedig közelsem California.
De: változatlanul az a véleményem, hogy ha egy műsor nem akar filmakadémiai díjakra pályázni mondanivalóját tekintve, akkor miért kell úgy értékelni? A Csíííz a maga nemében jó. Nem rosszabb és nem jobb, mint amire kitalálták.
Ha a mutter beesik a kazán mögé az valóban nem humoros. Sajnálom is. A Csíííz sem tökéletes :) Vannak benne fájdalmas "poénok". És ám nem végig gyerekek esnek autók elé és mutterek esnek pöcegödörbe.
Az elalvó kisgyerekek nekem pl. nagyon bejönnek, nem röhögök hetekig, de igenis megmosolyogtat, és nem a szerencsétlenségén mosolygok feltétlenül, hanem a bájosságán. Mert azt is lehet.
És szerintem bírnak jó poénokat kitalálni. Jó persze, nem mind az. De a pl. a régi TV-Shop-os reklámok igen jó kritikáját adták az említett műsornak. Vagy a fiatalok beszélgetése. Vagy amikor a szappanopera anno. Nem voltak azok annyira rosszak, sőt.
A kritika pedig változatlanul nem tetszik, mert nincs azonos szinten a műsorral és igen, felülről közelít hozzá, az pedig ugyanolyan rossz, mintha alulról jönne :)
a kritika nagyon ott van. afickó látja az igazságot ...
ha ez téged zavar, ne olvass kritikát!
valóban nem humoros, ha az ember elesik korizás közben: vele jár. nem tudok röhögni azon sem, amikor függönyfelakasztás közben a mutter bezúg a fal, meg a gázkonvektor közé (ezek most minden függönyfelakasztást felvesznek, hátha történik valami, vagy előre megszervezték a zuhanást?)
A Csíz egy szórakoztató műsorNAK VAN KIKIÁLTVA. kár, hogy mégsem az. a csíz vetekszik egy hurutos mandulagyulladással (szórakoztató voltát tekintve)
>"Ember legyen a talpán, aki minden hétre, egy órára elegendő új poént képes összeszedni."
Ha nem megy, ne erőltessük!
>"Ők ezt megpróbálják és bizony azért többé-kevésbé sikerül is nekik."
Nem. nem sikerül nekik : (
a kritikusokról (illetve az általuk kedvelt filmekről) alkotott autonóm elképzelésedben nekem egy valami nagyon sántít: ez a szerb-ukrán. neked csak halivúd jön be? akkor értem, hogy miért tetszik a csíz ... csak azt nem, hogy honnan tudsz olvasni? : )
A A pálpusztai mosolya: Csíííz című írásra reagálva szeretnék topicot indítani.
A művet Tóta Árpád (worluk) készítette, melyben erősen negatív hangú kritikát alkot a fent említett műsorról.
Csak annyit szeretnék mondani, igaz ugyan, hogy nem minden hasraesés humoros, nem minden jelenet halálmókás, de ennek ellenére véleményem szerint a Csíííz egy szórakoztató műsor. Igenis vannak benne olyan jelenetek (a szó tágabb értelmében), amelyek el lehet mosolyodni és lehet rajta szórakozni.
Nem akar a Csíííz Steven Spielbergi jeleneteket elénk tárni, nem arra való. Nem kell igazán mély értelmet keresni benne. A lényeg, hogy 1 órát el lehessen tölteni kellemesen a TV előtt. Erre pedig maradéktalanul alkalmas. Ember legyen a talpán, aki minden hétre, egy órára elegendő új poént képes összeszedni. Ők ezt megpróbálják és bizony azért többé-kevésbé sikerül is nekik.
Nem rossz műsor az, annyira pedig főleg nem, mint ahogy a kritikában írja a szerző.
Talán egy kevésbé savanyú, életúnt, öreg, humortalan, stb. kritikusnak kellene ezekről véleményt alkotni. Az ilyen emberek tudnak egy történet nélküli, szürke, kétórás (amelyből 10 perc azzal telik el, hogy egy nagybajuszos öregember rühes macskát simogatva énekelget, közben pedig egy meztelen nő pedig lekvárt pakol a tyúkól tetején és ezzel negyvenféle fájdalmas dolgot kifejez a rendező) szerb-ukrán filmről opuszokat zengeni és olyan szófordulatos kritikát írni, amelyet rajtuk kívül még két másik kritikus tud csak élvezettel olvasni.
Hát nem. Ők maradjanak meg ennél. A hétköznapi ember pedig a Csíííznél.
Vélemények?
Privátban ne, mert az nem él, ha valaki abban...