tuttommal a dominósok nem kezdődnek 9-cel
Lordy: csak vicceltem: brúszvilisz mongya a kiscsákónak, hogy a hlaottak lehet, azér keresik, mer akarnak tőle valamit, és hallgassa meg őket. de kétélűnek szántam, háthaszegényt szintén valami szellemek találták meg... pl az első kártyatulajdonos (nem akarok bántani senkit, de ha másodkézből kapsz egy kártyát ismerőstől, már igen nehéz a történetét felderíteni.)
de az is lehet, hogy már egy régi, véglegesen letiltott számot kapott, és a feri most rájött, hogy a régi adósa újra bekapcsolt
off: de valami itt nem stimmel...
Véletlenül nem 9-cel kezdődik a számod?
Ugyanis az ember keze automaitkusan ráál, hogz a 06/20 ill. 06/30 után automatikusan 9-et tárcsázzon, ha korábban csak olyanokat hívott, akinek még 6 jegyű száma volt.
Rajtam is hetekig kerestek valami Lajost, mire kiderült, hogy az illető száma majdnem megegyezik az enyémmel, épp csak nem 9-cel kezdődik, és van még egy jegy a végén :-))))
Szóval lehet, hogy nem szándékos zaklatás, csak a hívó még idejében észbekap, és leteszi, de addigra esetleg már felvetted (én sem vagyok hozzászokva, hogy a mobilt egy csengetésre felveszi a hívott fél)
De az is lehet, hogy a hangodoból jön rá, hogy mellément, és kissé modortalan az illető :-(
Velem valaki ugyanezt játszotta. Elmondtam dühömben fűnek-fának, amivel azt értem el, hogy az ismerőseim is elkezdtek szopatni. Ey idő után már fogalmam nem volt róla, hogy az eredeti telefonbetyárom, vagy valamelyik ismerősöm csinál-e e belőlem hülyét. Szóval szerintem ne neagyon kürtöld világgá a dolgot. Érdekes módon mostmár elmúlt.
1. Hívd fel azt, akitől kaptad, és mondd meg neki, hogy rájöttél, hogy ő az, és szerinted is jó vicc volt. Honnan tudná más a számodat az első napon?
Aki ismeretlent cseszeget találomra, az ennél hamarabb megunja, vagy mond is valamit hozzá. Ha beszél, hallgasd meg (láttad a hatodik érzéket?)
2. Kérdezd meg a Westelt, hogy más is használta-e ezt a számot már? Ezt el kell, hogy árulják az 1230-n, és ez esetben díjtalanul számot cserélnek.
3. Nem használt a telefonod?
Karácsonyra megkaptam életem első mobilját. Ahogy nézegettem, kaptam egy sms-t vmilyen Feritől. Aztán hívott is, 3x, 3 mps üzenetekben, mire a harmadikban elmondtam hogy szerintem nem én vagyok az akit keres.
Azóta vki folyamatosan "zaklat". Felhív és mire beleszólok, leteszi. Ezt mind 17:30 körül, mind éjjel 2:00-kor is megteszi, csak azért hogy engem idegesítsen. Vannak ilyen groteszk emberek akik ebben élik ki magukat? A számomat sokan tudják, de mind haverok így fel sem merült bennem a kétely, hogy ők szórakoznának. A száma titkosítva van, sosem jelzi ki a mobil. Január elseje óta 19(!)-szer szórakozott velem és már nagyon kezd az idegeimre menni. Nem tudom mit tegyek. Akárhányszor olyan hív akinek nem jelzi ki a számát rögtön lerakom, vagy kikapcsolom a mobilt, de így megfosztok másokat a lehetőségtől hogy elérjenek. Westeles vagyok, méghozzá Dominos. Felhívtam a központot ahol megkérdeztem, hogy tudhatnám meg ennek a s***fejnek a számát, de ott azt mondták, hogy bizalmas infó és nem adhatják, de ha rendőrségi feljelentést teszek a rendőrök majd eljárnak az ügyben. Jelenleg minden erőmmel azon vagyok hogy belsős Westelest keressek mert a rendőrség szerintem semmit nem érne el. Te mit tennél a helyemben?