Keresés

Részletes keresés

evare Creative Commons License 2002.02.19 0 0 9
Nem lehet hogy a "szarráverés" eredménye Eminem?
Hehe
;)
Előzmény: LaraEdge (7)
Bolondokháza Creative Commons License 2002.02.18 0 0 8
Hello.

Elkezdtem elemezni Shady szovegeit, ha keszen leszek vele, nyilvanossa teszem itt: bolondokhaza2.ini.hu

Minden jot

Előzmény: LaraEdge (7)
LaraEdge Creative Commons License 2002.02.17 0 0 7
Még ezen sem csodálkoznék... merthogy néhányszor szarrá verték és akinek az "édesanyja" egy ekkora részeges állat, hogy a gyereknek cipőre sem telik, dolgozni meg nem akar...

Mindenesetre te tényleg nem látod, hogy vannak gondolatai a káromkodások mögött-alatt-mellett??? Csak ha nem így mondaná őket, soha nem figyelne oda senki...

Inkább meg kellene próbálni megérteni...

Előzmény: Elephant (1)
LaraEdge Creative Commons License 2002.02.17 0 0 6
Sziasztok!

Szerintem egyértelműen érthetően nem utálni kellene Eminemet, főleg nem hülyének tartani - nézzétek meg csak az egész életútját, hát kevés embernek jutott annyi sz@r mint neki, még az egyetlen ember akiben igazán megbízott az sem tartott ki mellette... nem is tudok csodálkozni azon, hogy teljesen elbizonytalanodott, a világ rosz-e úgy ahogy van, vagy essetle ő-e egy banálisan nagy seggfej...

A Stan-rőll: tulajdonképpen egy érzelmileg teljesen túlfűtött rajongó srácról szól, aki teljesen odavan Emtől (valószínűleg életből merített pletyka, amennyire a data videosnak hinni lehet, Em kapott is egy ilyen levelet az életben), aki megölte magát inkább, mivel imádott bálványa (Eminem) nem igazán írt neki vissza (most hagyjuk, hogy a posta, vagy ki volt a hibás).
Amúgy egy masterpiece, hihetetlen ütőképes szöveggel, bár szerintem nem a legjobb Eminem (akkor a Fight Musicról mit mondjunk? Tudom, az nem "csak" Eminem).

Amúgy szívesen venném a véleményeket a többi számról is.
Azt szeretem benne, hogy tényleg őt hallom a szövegei mögött, magáról, az életéről van szó, nem szenvelgésről és még csak nem is álom-szerelem dicshimnuszokról. Mert azzal tele van már a... ha lenne, főleg.

Akinek nem jön be, nagyon sajnálom
Aki utálja... i just don't give a f***

Sleep well
L.

Előzmény: wjosy (-)
Matyika_ Creative Commons License 2001.01.21 0 0 5
"You don't/wanna fuck with Shady/'cause Shady/will fuckin' kill you"

Hát ezért kár volt befestetni a haját...

Előzmény: SOWHAT (4)
SOWHAT Creative Commons License 2001.01.20 0 0 4
Na hát kb. a mondandó : Eminem a cool, és mindenki elmehet a picsába :)

Ez a körités nem tetszik úgy állitja be magát mintha mindenki őt másolná, valójában ki akar kinézni hülyén festett mozdonyszőke hajjal mint Scooter és a Kozmixes pali ? :) Na most 2 eset lehetséges:

1. A jobbik eset ha öszinte, tényleg nehezen viseli a sztárságot: csak üldözési mániája van

2. Senki nem akar úgy kinézni, egy egyszerű manipuláció az egész, amit a politikusok már régóta használnak: olyan kb. mintha csinálnék egy klippet és rendkivűl dűhös lennék, hogy az összes szemét topmodell csak engem akar :)

Stan szövege is teljesen érthető, mint nem lehet érteni rajta ?

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.08 0 0 3
ne ölesd már meg szegény srácot
Előzmény: Gai-luron (2)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.08 0 0 2
Írni kéne Dr. Dre-nek. Hátha ő.
Elephant Creative Commons License 2001.01.08 0 0 1
Én a szövegeiből azt vonom le, hogy szegény srác szellemi fejlődése leragadt úgy 12-15 éves korában, és nem sikerült túljutnia a pubertáson, és most tömi a sok tinédzser fejébe a szart. OK, van pár jól sikerült ríme, de nem tudom, mit zabál rajta a nagyközönség.
paulinamartinez Creative Commons License 2001.01.07 0 0 0
0 vényem van róla...

de itt pl vannak szövegek.

wjosy Creative Commons License 2001.01.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ebben a topicban arra lennék kiváncsi, hogy Ti hogyan értelmezitek az Eminem klippeket, vagy esetleg dalszövegeket (főleg: The way I am, Stan, Marshall Matters...).
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye, de nekem nem igazán tiszta pl.: a Stan klipp története, - a szövegekről nem is beszélve...

Tehát akinek "elmélete" van ezekkel kapcsolatban, vagy eredeti (angol) szövegről tud valamit- pl.: hogy milyen oldalon lelhetném fel -
az írjon bátran!!!

Sziasztok!

S.F.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!